- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar dün sağlık ocağında test verdim acaba sonuçlarını e nabizdan görebilir miyim bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt ben ordan ogrendim hemen doktorumu aradimKızlar dün sağlık ocağında test verdim acaba sonuçlarını e nabizdan görebilir miyim bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar
E nabizda görünmüyor ya galiba yok karnım çok ağrımaya başladıBugün 1 gibi çıkar büyük ihtimalle. İyi haberlerini bekliyorumm
Benimki e nabizda görünmüyorEwt ben ordan ogrendim hemen doktorumu aradim
E nabiza gir tahlilerim var oraya tikla orda tarihlerden yola cikarak baka bilirsin ben suan e nabiza girmedigim icin fotograf gonderemiyorumBenimki e nabizda görünmüyor
Aslında görünmesi lazım benimki görünüyorKızlar dün sağlık ocağında test verdim acaba sonuçlarını e nabizdan görebilir miyim bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar
Nurdaginda verdim kanı konteyner de aldılar galiba onların e nabız sistemi yokKan aldırdığında bir barkod vermediler mi sana? O barkod ile aile hekimş sonuç yazıp oradan da görebilirsin
Benimde daha önce verdiklerim görünüyor bu da görünüyor ama sonuç kısmi tetkik kısmı yokAslında görünmesi lazım benimki görünüyor
Keşke gidip doktordan öğrenseydiniz bazen sisteme yüklemiyorlarBenimde daha önce verdiklerim görünüyor bu da görünüyor ama sonuç kısmi tetkik kısmı yok
Daha önceki gebeligimde e nabizda bakmıştım sonuca zaten ama bu defa sonuç yok girilmemis sistemeE nabiza gir tahlilerim var oraya tikla orda tarihlerden yola cikarak baka bilirsin ben suan e nabiza girmedigim icin fotograf gonderemiyorum
Gidemedim bugün maalesef yarın gitmeye calisicam biraz uzaktaKeşke gidip doktordan öğrenseydiniz bazen sisteme yüklemiyorlar
Ne kadar saçma ya adam akıllı yükleyin işteGidemedim bugün maalesef yarın gitmeye calisicam biraz uzakta
Görünmese bile yarın gidip doktorla görüşümBazen yoğunluktan 1 gün sonra yüklüyorlar sonuçları yarın en geç düşer e nabıza
Arayıpta söyleyin kan verdim sistemde yok diyin yüklerler belkiGidemedim bugün maalesef yarın gitmeye calisicam biraz uzakta
Aynen ya zaten yok galiba testte çıkmadı bugün gecikmenin 14. GünüNe kadar saçma ya adam akıllı yükleyin işte
Telefonları acmiyolar kiArayıpta söyleyin kan verdim sistemde yok diyin yüklerler belki