• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saglik ocagindaki muamele..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
224
82
98
Arkadaslar sadece benmi bu sorunu yasiyorum? Saglik ocagina demin bebegimi goturdum asi icin bana neden bu saatte geldin sabah gelseydin diye sorguladilsr ve butun calisanlari bana sanki onlara kotuluk yapiyormusum gibi muamele gosteriyorlar dogru duzgun bilgi vermediler bana simdiye kadar hamilelikte asilarim icinde ayni sekilde ve bebegimi kontrole goturdugum zamanda surekli erken gel denildi oglen gittigim zaman rahat rahat caylarini kahvelerini bolmeme sebep kizmalarini haksiz buluyorum .. bebegime asi yaptigi zaman bile nerdeyse hicbirsey demeden gitti odadan hic bozuntuya vermedim ben dogma buyume turkiyeden degilim sizlere sorum bu sistem boylemi calisiyor? Hakli benmiyim onlarmi?

Mesai saatleri içinde mi yoksa öğlen tatilinde mi gittiniz, saat kaçtı?

yaptıkları muamele tabii ki yanlış.
Size bu şekilde davranmaya hakları yok.

aşı için hep 11 den önce gelinmesini istiyorlar.

Arkadaslar ben rahatsizligimdan dolayi gec gittim ve oglen tatilide degildi

Ben de cok sinirli kisilerle karsilasiyorum hep kalabalik semtler iyice agrasif komsumun bebegi vardi birde uc yasinda kizi yardicmi olmam icin beni cagiriyordu gidiyordum orada komsuma kufur etmedigi kaliyorlardi bunu neden yaptin onlem aldin mi vs baskada cocugu vardi cunku kadin psikolojisi alt ust evine gidiyordu .s

mesai saati denen şeyden haberiniz var mı? 12:00-13:00 arası mesai değil. yine yapmışlar iyi niyetle aşını ama hata etmişler demek ki, direk 12:00 den sonra işlem yapmıyoruz deyip göndermelilermiş. haklısınız hatalılar

Bazı şeyler için öğleden önce gtmenz şart mesela kan tahlilı öğleden önce yapılıyor aşıyı bilemiorm belki oda öyledir. Rahatsizliginizi dile getirin bunlar için belli saatlermi var yanls zamanlardami geliyorum diyin belki siz yanlış zamanda gidiyorsunuzdur

Sistemleri var. Mesela kan verilecekse saat 10dan once saglik ocagina gitmem gerekiyor cunku laboratuara gonderiliyor. Persembe gunleri bebek ve cocuk evlerine gidiyorlar sanirim. Gun icerisinde aşı saatleri var. Bu program aile hekimimim kapisinda vardi hatirladiklarim bunlar.

Sizi daha once uyarmislar, sistem belli.

Aşılar öğleden önce açılıyor o yüzden demişlerdir yada aile hekiminiz ogleden sonra mobile gitmek zorunda olabilir o yuzden de demis olabilirler bazi gunler mobil günleri. Ha bi de öğle arasi gitmemeye çalışın.

Aşıların bulunduğu dolap sürekli açılmaması gerekiyor.

O gün gelen bütün bebekler senin bebeğinle aynı ayda olduğu için aşılar sabah halledilip kaldılrılıyor.

Valla asilara bende sabah gidiyorum . Velevki çok ciddi bir sebepten sabah gidemedim hadsiz konuşan isterse mühendis olsun haddini güzel bir şekilde bildiririm. Bazıları gerçekten hakediyor okumuş meslek sahıbi olmuşlar ama insanliklarini unutmuşlar

Sağlık ocağındaki ebenin ve hekimin tek görevi aşı yapmak değil. Öğleden sonraları bazı günler onların ağında kalan köy gibi yerlerdeki evlere gidip ulaşamayanların aşısını ve kontrollerini yaparlar o yüzden aşı için sabahtan beklerler. Bunun gibi bir kaç sizin bilmediğiniz görevleri daha var. Kan alma günü bellidir tek gün lab yollamak için mesela. Ordaki kimse çay kahvesi bölündüğünden sabah gelsin demiyorlar hatta bazı ocaklarda sabahtan bebek aşıları Öğleden sonra yetişkin aşıları ve doğum kontrol diye program yapabiliyorlar. Ve sizin kayıtlı olduğunuz ebe ve hekim orada değilse başka bir ebe ve hekim sizinle ilgileniyor ama bu da sorumluluk sizi ve bebeğinizi tanımadığı için belki laf arasında önceden birşey söylediniz kendi ebenize ve diğer ebenin bu durumdan haberi olmaz vs zaten aşı için gün randevusu veriyolar o ara sorun saat kaçta geleyim diye

Öğleden sonra da aşı yapıyorlar. Biz randevu ile anlaşıyoruz ebeyle. Kötü muamele asla yapamazlar. Kimsenin babasının dükkanı değil orası. Velev ki öğle arası gittiniz tatlı dille uyarısınlar, nolur yani? Tatlı dil yapamazsa da terslemesin yeter. Bimere şikayet edin.

evet aşı için 11 den önce gel derler. tutumları kötü tabi ki... takılmayın

Mesai saatlerine uymak zorundayız asi için sabah gel diyorlarsa sabah gitmek zorundasınız benim halim yoktu hastaydım falan olmaz... Telefonlarını alın birdahakinde hastaysaniz gitmeden bilgi alın uygun saati sorun

2 senedir sağlık ocağına giderim sorun yaşamadım

mesai saati denen şeyden haberiniz var mı? 12:00-13:00 arası mesai değil. yine yapmışlar iyi niyetle aşını ama hata etmişler demek ki, direk 12:00 den sonra işlem yapmıyoruz deyip göndermelilermiş. haklısınız hatalılar
Birincisi cok gereksiz agir tepkiler gosterdiniz ikincisi ben mola saati olmadigina eminim 11 civariydi en gec .ve ucuncusu ben hakliyim haksizim tartisma konusunu acmak icin acmadim bu konuyu bilgi edinmek ve beni rahatsiz eden birtakim davranislari dostca arkadasca sizlere danismak istededigim icin a ildi bu konu ne gerek var bu sekilde agir konusmaya anlayamadim size hayirli hamilelikler dilerim.

Arkadaşlar sağlık ocağı yada her hangi bir hastane ile ilgili sorun yaşıyorsanız 183 arayıp bilgi verebilirsiniz devletimiz bu konuda çok duyarlı ve gerekli her şeyi yapıyorlar

Aşılar Türkiyede de sabah saatlerinde yapılıyor. Banada hep 11den önce gel dendi. 9-11arası yapıliyormuş.
Kan verilecekse 9.30a kadar gidilmeli,9.30dan sonraya kalinirsa bir sonraki gün alınıyor.
Bir programları vardır muhakkak. Ona uymanız gerekir. Ha kaba davranıyorlarsa bu rahatsızlık verici haklısınız ama saatler konusunda programa uymak durumundasınız.

aşı için öğleden önce geleceksin!

aşı için öğleden önce gelmelisiniz. şu şu sebepten.

şimdi bu ikisi arasında fark var. kimse kimseyi azarlayamaz. neden insanlar sağlıkçıların insanları azarlamasını nprmal kaşrılıyor ben anlamıyorum. satış danışmanı sizi azarlayabiliyo mu, otobüs şoforü sizi azarlayabiliyor mu, vergi memuru, polis, avukatınız vs sizi azarlayabiliyor mu? hemşire de azarlayamaz kusura bakmasın. hizmet sektöründe çalışıyosan ona göre tahammül sınırın daha esnek olmalı.

ha konu sahibi. sana da dahaa önce öğleden önce gel dedilerse sen de buna uymalısın.

ama olay öğleden önce meselesi değil, tavır önemli.

Back
X