• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saglik ocagindaki muamele..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizi yumuşak başlı gördüklerinden ağızlarını açmışlar.
Aynısını bana yapsınlar bakalım ben onlara ne yapıyorum.

Arkadaslar yorumlariniz icin oncelikle sizlere tesekkur etmek istiyorum . Bana saat verilmedi oncelikle onu belirtmek isterim fakat daha detayli bir sekilde kendileriyle saat konusunda uzlasmaya calisacagim... kendileri ayni sekilde bana tavirlariyla devam ettikleri takdirde yorumda gecen ilgili yere sikayet edecegim. Konumu nasil kapatirim?

Arkadaslar yorumlariniz icin oncelikle sizlere tesekkur etmek istiyorum . Bana saat verilmedi oncelikle onu belirtmek isterim fakat daha detayli bir sekilde kendileriyle saat konusunda uzlasmaya calisacagim... kendileri ayni sekilde bana tavirlariyla devam ettikleri takdirde yorumda gecen ilgili yere sikayet edecegim. Konumu nasil kapatirim?

İzmirdeki saglik ocaklarinda doktor ve hemsirelerin planlarinin her odanin girisinde asılı olduğunu bu sekilde bir uygulamayla karışıklıkların minimize edilebileceğini de sikayetlerinizde belirtin bence.

sabahtan işlerini halledip öğleden sonra boş kalmak istiyorlar hep

Mune Mune

Back
X