Sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu?

-prenses-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
107
57
98
31
Evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırmak için sağlık ocaklarına gidilir mi şuan şu durumda alırlar mı yaparlar mı bilmiyorum hastaneler malum korkuyorum da planlanmamış bi hamilelik oldu sürpriz yani bu süreçte çok zor yardım edin bana akıl verin ne olur...

Evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırmak için sağlık ocaklarına gidilir mi şuan şu durumda alırlar mı yaparlar mı bilmiyorum hastaneler malum korkuyorum da planlanmamış bi hamilelik oldu sürpriz yani bu süreçte çok zor yardım edin bana akıl verin ne olur...

Evet sabah saat 8.00 den 9.30 a kadar kan verebiliyorsunuz diye biliyorum. Sabah saatinde alıyorlar kanı.

Evet sabah saat 8.00 den 9.30 a kadar kan verebiliyorsunuz diye biliyorum. Sabah saatinde alıyorlar kanı.
O kadar erken yani anladım canım teşekkür ederim olduğum yere yeni taşındığım için sağlık ocağında numarası yok o yüzden böyle kararsız kaldım bende

Normalde yapiyorlar tabiki ama şu an pek hasta kabulü yapmyorlar sanırım gidip şansınızı deneyin benim bulunduğum yerde saat 11 e kadar alıyorlar kan

Back
X