saglık ocaklarınde hamilelik icin kan testi yapıyorlar mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi senol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

senol

Ziyaretçi
kızlar bilenler yazarsa cok faydalı olacagına inanıyorum saglık ocagında hamilelik kna testi yapıyolar mı yoksa evde yaptıgımız gibi idrar testi mi yapıyolar . kan testi yaptıranlar nerede yaptırdınız ücret alınıyor mu

canım sağlık ocakları yapmıyor kan tahlilini özel polikinlikler yapıyor ücret 15 tl falan

özel hastanlerin neredeyse hepsini gezdim polikliniklerde dahil 30dan aşağı yapan yoktu canım ama il il farklılık gösterirmi bilmem

özel hastanlerin neredeyse hepsini gezdim polikliniklerde dahil 30dan aşağı yapan yoktu canım ama il il farklılık gösterirmi bilmem

belkide ben ankarada yaptırmıştım :CüvCüv:15tl werdim ama tabiki 9 ay falan oldu ama şimdide 20 tl olsun...

devlet hastanelerinde yada dogum evinde falan yaptıran oldumu hiç peki kızlar

valla benim özel sigortam var ssk yok o yüzden hiç gitmedim eskiden o hastaneleri beğenmezdim özele gideyim isterdim şimdide özelden okadar sıkıntı çektimki ssk olaydıda devlet hastanesine gitseydim diye gözüm düşüyo:D

ben öğretmenim devlet hastanesine gitsem ücretsiz kan testi yapıyorlar yani öyle mi? bir de; gidip önce bi kadın doğumcuya gözükmem mi lazım kan testi için? yoksa gidip gebelik için kan testi istiyorum diyorum onlar da yapıyorlar mı?

önce kadın doğumcuya gidersin bakıyorlar ultrasonla kese gözüküyorsa hiç kan tahlili istemiyor ama gözükmüyorsa daha erken olabileceği için kan tahlili istiyor doktorun istek yapması lazım yani

önce mutlaka doktorun muayene mi etmesi gerekiyo yani bayagı uzun is ozaman cünkü devlet hastanelerinde cok sıra bekleniyo

genelde devlet hastanelerinde telden ya da netten randevu alınabilinir oldu bi bak istersen beklemene gerekte kalmaz randevum var diyip direk dalabiliyorsun :) ya da özel hastaneye git artık çoğu hastane skk ile anlaşmalı çok küçük bir miktarını veriyorsun diye biliyorum o daha kısa sürer herhalde

saglık ocaklarında bakıyorlar kan tahlılı tabı beta hcg degılde farklı bır sekılde bakıyorlar ben hep gıder yaptırımmmmm

Back
X