• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık problemleri :(

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhabalar kızlar şuan moralin çok bozuk :( pozitif yorumlara ve tavsiyelere çok ihtiyacım var :( yaklaşık 2 buçuk hafta kulaklarım çınlamaya başladı kesintisiz 24 saat sürekli çınlıyor hala :( doktora gittim kulağıma baktı temizleme işlemleri normal testler filan hiç bakmadı. Kan degerlerimi istedi hepsi normal çıktı ama bana vitamin yazıp gönderdi :( ama kulakların hala geçmedi üstelik çokda şiddetlendi kulaklarımın içinde acayip bir basınç var sanki beynimi bile etkiliyor o basınç üstelik acımayada başladılar tekrar randevu aldım ama en erken gün 10eylüldeydi. Mecbur o zamana kadar bekleyeceğim :( birde beyin mr'ıda çektirmek istiyorum ama sigortalı değilim ortalama kaç tl tutar :(

Merhaba ben beyin mr ı fiyatını bilmiyorum ama babamın da kulakları sürekli çınlıyordu o da sizin gibi temizletti birkaç defa ama geçmedi.Sonra sebebi yüksek tansiyon çıktı ama sizin kan değerlerinize bakıldığında çıkardı sanırım.Yine de başka bir yere görünün derim çünkü tansiyon basınç yapar anlattığınız gibi ve Allah korusun yüksek tansiyon tehlikeli ihmal etmeyin.Çok geçmiş olsun

Bende gitmiştim 2 yıl önce kulak çınlamasıyla tomografi cekildi işitme testi kan tahlilleri yapıldı tansiyon falan bişi cıkmadı yani sadece şekerim normalden cok az düşükmüş aç kalma dedi .Ama ben çok takmıstım korkmuştum tekrar gittim doktor sonucumu aldı beni yanına cagırdı dediki bak tertemiz cok gencsin bunlara kafa yorma cınlasın gecer böyle geçmesine izin vermiyosun dedi..O öyle deyince rahatladım sonra gecti ne zaman gectiğini farketmedim..Sende bence nörolojiye git bide o baksın randevu gününe kadar da bekle korkma dayanamazsan acile gidersin zaten kötü bişey olsa öylece yollarmıydı kendini telkin et böyle dinlen bolbol....

Merhabalar kızlar şuan moralin çok bozuk :KK43: pozitif yorumlara ve tavsiyelere çok ihtiyacım var :KK43: yaklaşık 2 buçuk hafta kulaklarım çınlamaya başladı kesintisiz 24 saat sürekli çınlıyor hala :KK43: doktora gittim kulağıma baktı temizleme işlemleri normal testler filan hiç bakmadı. Kan degerlerimi istedi hepsi normal çıktı ama bana vitamin yazıp gönderdi :KK43: ama kulakların hala geçmedi üstelik çokda şiddetlendi kulaklarımın içinde acayip bir basınç var sanki beynimi bile etkiliyor o basınç üstelik acımayada başladılar tekrar randevu aldım ama en erken gün 10eylüldeydi. Mecbur o zamana kadar bekleyeceğim :KK43: birde beyin mr'ıda çektirmek istiyorum ama sigortalı değilim ortalama kaç tl tutar :KK43:
Kbb uzmanına mı gittiniz belirtileriniz vertigo gibi duruyor,bunun yanı sıra baş dönmeside var mı?

Kbb uzmanına mı gittiniz belirtileriniz vertigo gibi duruyor,bunun yanı sıra baş dönmeside var mı?
Baş dönmem yok şuan. KBB uzmanina gittim vitamin yazdi hic birseyde soylemedi.

Bende gitmiştim 2 yıl önce kulak çınlamasıyla tomografi cekildi işitme testi kan tahlilleri yapıldı tansiyon falan bişi cıkmadı yani sadece şekerim normalden cok az düşükmüş aç kalma dedi .Ama ben çok takmıstım korkmuştum tekrar gittim doktor sonucumu aldı beni yanına cagırdı dediki bak tertemiz cok gencsin bunlara kafa yorma cınlasın gecer böyle geçmesine izin vermiyosun dedi..O öyle deyince rahatladım sonra gecti ne zaman gectiğini farketmedim..Sende bence nörolojiye git bide o baksın randevu gününe kadar da bekle korkma dayanamazsan acile gidersin zaten kötü bişey olsa öylece yollarmıydı kendini telkin et böyle dinlen bolbol....
Cok sagolun inşallah beninkide gecer :( basta hic onemsememistim ama internette okudum nazi yorumları okudukça moralim bozuldu çok kotu artti ve moralim de bozuldu :(

Merhaba ben beyin mr ı fiyatını bilmiyorum ama babamın da kulakları sürekli çınlıyordu o da sizin gibi temizletti birkaç defa ama geçmedi.Sonra sebebi yüksek tansiyon çıktı ama sizin kan değerlerinize bakıldığında çıkardı sanırım.Yine de başka bir yere görünün derim çünkü tansiyon basınç yapar anlattığınız gibi ve Allah korusun yüksek tansiyon tehlikeli ihmal etmeyin.Çok geçmiş olsun
Çok sagolun geçmiş olsun babanizada inşallah simdi iyi olmustur

Back
X