• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık Problemlerim Moralim Çok Bozuk

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Merhaba hanımlar 25 yaşındayım. Ayaklarımda ve gözlerimde şişme nedeniyle çeşitli hastanelere tahlil verdim ve protein kaçağı tespit edildi. Şimdi de doktor böbrek biyopsisi yapacağız dedi. Moralim o kadar bozuk ki her şeye ve herkese karşı inanılmaz sinirliyim. Bu süreç beni çok korkutuyor rica etsem dua edebilir misiniz?

Merhaba hanımlar 25 yaşındayım. Ayaklarımda ve gözlerimde şişme nedeniyle çeşitli hastanelere tahlil verdim ve protein kaçağı tespit edildi. Şimdi de doktor böbrek biyopsisi yapacağız dedi. Moralim o kadar bozuk ki her şeye ve herkese karşı inanılmaz sinirliyim. Bu süreç beni çok korkutuyor rica etsem dua edebilir misiniz?
Endiselenme. Ciddi bir rahatsizlik, caresiz degil.
Protein kacagi sebebiyle halen tedavisi devam eden
Protein kacagini cesitli ilaclarla durduracaklar. Ciddiye al ama endiselenme caresiz degil. Ayni rahatsizliginyasamis bir arkadasim var ve surecleri o sebeple biliyorum.
Ne kadar endisesiz olur ve hastaligina sahip cikarsan kendini o kadar iyi takip edebilirsin. Dilersen o arkadasimin takibininyapan doktor.bilgisini ogrenip paylasabilirim.

Endiselenme. Ciddi bir rahatsizlik, caresiz degil.
Protein kacagi sebebiyle halen tedavisi devam eden

Protein kacagini cesitli ilaclarla durduracaklar. Ciddiye al ama endiselenme caresiz degil. Ayni rahatsizliginyasamis bir arkadasim var ve surecleri o sebeple biliyorum.
Ne kadar endisesiz olur ve hastaligina sahip cikarsan kendini o kadar iyi takip edebilirsin. Dilersen o arkadasimin takibininyapan doktor.bilgisini ogrenip paylasabilirim.
Şimdi ilaç da vermiyorlar tam teşhis koyamadıkları için tahlilde beta hcg bile bakmışlar yine de teşhis yok umarım biyopsiyle bulurlar. İnternette diyaliz falan okuyunca korktum. Çok yüksek değerlerim var hangi doktormuş ki.

Çok geçmiş olsun biraz panik olmussunuz doğal olarak ama umuyorum sonuclariniz iyi çıkacaktır.

Korkma canım işallah ilaç başlarlar. Yağ yeme tuz yeme yemeklerin tuzsuz olsun. Hamur işi tüketme. Makarna pirinç gibi şeyler yeme. İlaçlarla takip edicekler işallah çok ilerlememiştir.

Korkma canım işallah ilaç başlarlar. Yağ yeme tuz yeme yemeklerin tuzsuz olsun. Hamur işi tüketme. Makarna pirinç gibi şeyler yeme. İlaçlarla takip edicekler işallah çok ilerlememiştir.
Abur cubur ve gazlı içecekleri çok tüketiyordum onları kestim kilo vermişim. Beslenme de etki ediyormuş maalesef

Et ürünlerinden uzak dur özellikle kırmızı et. Korkulacak bir şey ama dikkat et. Diyaliz öyle söylendiği gibi kolay değildir.

Evet canım kiloluysan kilo vermen gerekir. PEKİ böbreklerin zarar görmüşmü.
İdrarda protein kaçağı bulmuşlar bir de tansiyon yüksek söylemiyorlar ama tahminime göre böbreklerde sorun :(

Et ürünlerinden uzak dur özellikle kırmızı et. Korkulacak bir şey ama dikkat et. Diyaliz öyle söylendiği gibi kolay değildir.
Kırmızı eti kurban bayramında midem bulandığı için kesmiştim. O günden beridir hiç yemedim. Hayvansal ürünleri de kesmeyi düşünüyorum sebzeye ağırlık verdim kilom 95-94'tü bugün 89'a kadar inmiş.

İdrarda protein kaçağı bulmuşlar bir de tansiyon yüksek söylemiyorlar ama tahminime göre böbreklerde sorun :KK43:
Canım işallah idrarda dır da böbrekte değildir. İdrarda ki ilaçla tedavi olabiliyor. Tansiyon yükseltir protein. Ama korkma şu anda bi yakınım dada var. Baya yüksekti şimdi düştü biraz daha iyi enazından.

Rabbim şifa versin muhtemelen tansiyonun etkilendiği için sinirlisin. Bende gebelikte yaşamıştım gebelik protein kaçağını.

Back
X