Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım işallah idrarda dır da böbrekte değildir. İdrarda ki ilaçla tedavi olabiliyor. Tansiyon yükseltir protein. Ama korkma şu anda bi yakınım dada var. Baya yüksekti şimdi düştü biraz daha iyi enazından.
Merhaba hanımlar 25 yaşındayım. Ayaklarımda ve gözlerimde şişme nedeniyle çeşitli hastanelere tahlil verdim ve protein kaçağı tespit edildi. Şimdi de doktor böbrek biyopsisi yapacağız dedi. Moralim o kadar bozuk ki her şeye ve herkese karşı inanılmaz sinirliyim. Bu süreç beni çok korkutuyor rica etsem dua edebilir misiniz?
İnşAllah zor bir durum değildir, gerekli tıbbi tedaviyi alıp kolayca tedavi olursunuz. Geçmiş olsun şimdiden. Ne kadar çok gerilirseniz o kadar tansiyonunuza yansır. Sonuçlar çıkana kadar hep sevdiğiniz, size moral olacak şeylerle meşgul olun. Devamında zaten yol gösterecekler size. Dilerim güzel haberler aldığınızı paylaşırsınız burada bizimle
Ben diyaliz hemşiresiyim dilersen sonuçlarını bana yolla daha net yorum yapayım. Kısaca şöyle söyleyeyim biyopsi genelde böbrekte kist veya yetmezlik durumlarında kesin tanı için yapılır. Bt ürografi çekildi mi?
Merhaba hanımlar 25 yaşındayım. Ayaklarımda ve gözlerimde şişme nedeniyle çeşitli hastanelere tahlil verdim ve protein kaçağı tespit edildi. Şimdi de doktor böbrek biyopsisi yapacağız dedi. Moralim o kadar bozuk ki her şeye ve herkese karşı inanılmaz sinirliyim. Bu süreç beni çok korkutuyor rica etsem dua edebilir misiniz?
Ben diyaliz hemşiresiyim dilersen sonuçlarını bana yolla daha net yorum yapayım. Kısaca şöyle söyleyeyim biyopsi genelde böbrekte kist veya yetmezlik durumlarında kesin tanı için yapılır. Bt ürografi çekildi mi?
Ultrason yapıldı sadece sürekli tahlili istediler bir de yaşadığım şehirde nefroloji bölümü yok onun yerine en yakın yere gidiyorum sonuçlarımı gönderdim