Sağlık raporu hakkında bilgi...

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
iş için verem savaştan akciğer filmli rapor çıkartmam lazım yarın öğlene kadar evrakları teslim edicem kaç saatte çıkartılıyor bu ciğer filmi bilgisi olan var mı ücret falan alınıyor mu yardımcı olabilir misiniz yarın öğleye kadar halletmem lazımm ((

Son düzenleme:
Istanbuldamisin,ben nikah islemleri icin almistim.once saglik ocagindan bi kagit aldim.o kagitla verem savasa gittim.ciger filmimi cektiler.2 saat sonra verdiler.15 tl de para verdim.gecen hafta oldu bu.

Istanbuldamisin,ben nikah islemleri icin almistim.once saglik ocagindan bi kagit aldim.o kagitla verem savasa gittim.ciger filmimi cektiler.2 saat sonra verdiler.15 tl de para verdim.gecen hafta oldu bu.

istanbuldayım sağlık ocağına gitmem şart mı peki bu konu da bilginiz var mı bu arada teşekkür ederim

Mikrofilm istiyorlarsa dispanserden çıkarmak zorundasınız. Sabah erkenden gidin, öğleden sonra verirler. Niye son güne bıraktınız ki?

Mikrofilm istiyorlarsa dispanserden çıkarmak zorundasınız. Sabah erkenden gidin, öğleden sonra verirler. Niye son güne bıraktınız ki?

son gün değil işe 15 gün sonra başlıcam daha günü vardı adam bugun aradı yarın evrakları getir öğlene kadar en geç dedi kayıtlara giriceklermiş . en iyisi sabah dispansere gideyim kaçta açılıyor peki dispanser 8 de falan açılır mı acaba benim iş yerine yakın bir tane var direk çıkartıp oraya giderim

verem savaştan mı almıştınız benim sabahtan halletmem gerek ertesi güne istemiyorlar ki napcam ya :105::105:

Verem savaştan aldım evet eğer sabah çok erken giderseniz belki verirler hemen ben 11'de yaptırdım ertesi gün 10'da aldım.
İnşallah verirler hemen rica edin bi şansınızı deneyin.

sabah erken gidersen hemen veriyolar yani en azından ben öyle almıştım

8:30 olabilir tam bilmiyorum ama erken gidip sıraya girin bence. Ne kadar çabuk o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…