Sağlık sorunu olursa devlet estetiği karşılıyor mu

Iremnazzcngznaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
2
0
1
25
Arkadaşlar merhaba burnumda et var yarın antalya eğitim araştırma hastanesinde plastik cerrahisine gözükeceğim burnum küçük fakat yan profilden bakınca kanca gibi duruyor estetik de olmak istiyorum çok yorum okudum bazıları diyor devlet karşılıyor bazıları diyor 2 bin 3 bin lütfen yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba burnumda et var yarın antalya eğitim araştırma hastanesinde plastik cerrahisine gözükeceğim burnum küçük fakat yan profilden bakınca kanca gibi duruyor estetik de olmak istiyorum çok yorum okudum bazıları diyor devlet karşılıyor bazıları diyor 2 bin 3 bin lütfen yardımcı olur musunuz
Doktor okey verirse devlet karşılar , doktorunuza bağlı bir durum , yani bunu doktorunuz ile çözebilirsiniz.

Sağlık kısmına ödemez, estetik müdahalelere ödersiniz. Bu da yaklaşık 1300 ile 2500 arası tutar

Teşekkür ederim sizce kbb mi yoksa plastik cerrahisi mi çok kararsızım. Doktor okey vermezse fiyat hakkında bilginiz var mı
Merhaba,
yakın zamanda ameliyat oldum ve devlet -özel bi hayli araştırma yaptığım için yardımcı olmak istedim, Sadi Konuk Araştırma Hs Plastik Cerrahi deviasyon ameliyatı için ve burun ucu düşüklüğü için 1200 TL ücret istedi. 1.5 sene önce aynı ameliyat için Şişli Etfal ise 2500 demişti. Size tavsiyem ücretinden çok doktoru araştırmanızdır.

Ben Haydarpaşa Numune Hastanesin de oldum. 1200 lira verdim ve 610 lira da geri iade aldım. Yani 590TL'ye geldi ameliyat. Plastik cerrahide ameliyat oldum. Hastane hastane değişiyor sanırım

Back
X