SAĞLIK/TÜP MİDE

suyy96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
merhabalar,
30 yaşında 169cm 89 90 kh arası bir kadınım. Daja önce birçok diyet yapıp sağlıksız kilo verip geri aldım. Hayatımın her anında kilo vermek oldu. Kilo almaktan o kadar korkardım ki şu an korkumun içinde yaşıyorum. Kendim için tüp mide ameliyatı düşünüyorum etrafımdaki herkes itiraz etmesine rağmen. Bursada yaşıyorum. Bursada olup bubtecrübeyi paylaşmış olan kardeşlerim, fikirlerinizi ve yorumlarınızı beklerim.

Sakın sakın sakın sizinle neredeyse aynı vki ile ameliyat oldum bir anlık karar ile bu kötülüğü kendinize yapmayın

Neden öyle dediniz
Eşim yüzünden bir anlık kararla oldum sırf hamileliğim rahat geçsin çocuğumun peşinden rahat hareket edebileyim diye estetik bir kaygım yoktu görüntü açısından ama psikolojik tedavi alıyorum 3 aydır diyetle verilebilecek bir kilo iken bu yol çok saçmaydı çocuğu erteledik çünkü beslenemiyorsun abur cubur çok rahat gidiyor ama protein yemeğe geçince sıkıntı buda seni sağlıksız beslenmeye itiyor sürekli atıştırma hissi sosyal hayatın etkileniyor saç dökülmesi bazal metabolizma yavaşlaması vb bir çok neden var

Eşim yüzünden bir anlık kararla oldum sırf hamileliğim rahat geçsin çocuğumun peşinden rahat hareket edebileyim diye estetik bir kaygım yoktu görüntü açısından ama psikolojik tedavi alıyorum 3 aydır diyetle verilebilecek bir kilo iken bu yol çok saçmaydı çocuğu erteledik çünkü beslenemiyorsun abur cubur çok rahat gidiyor ama protein yemeğe geçince sıkıntı buda seni sağlıksız beslenmeye itiyor sürekli atıştırma hissi sosyal hayatın etkileniyor saç dökülmesi bazal metabolizma yavaşlaması vb bir çok neden var
Biraz kafama yatmıştı 15 kilo fazlam var ama sizin gibi bir çok yorum okudum hatta bikaç hayatını kaybedende gözüm korktu vazgeçtim

Biraz kafama yatmıştı 15 kilo fazlam var ama sizin gibi bir çok yorum okudum hatta bikaç hayatını kaybedende gözüm korktu vazgeçtim
Keşke o güne gidebilsem ve olmasam bu ameliyatı yani basit bir operasyon değil hayatın etkileniyor morbid obez olmadıkça bu ameliyatı önermem

Keşke o güne gidebilsem ve olmasam bu ameliyatı yani basit bir operasyon değil hayatın etkileniyor morbid obez olmadıkça bu ameliyatı önermem
Peki kilo verdiniz mi kaçla oldunuz kaça düştünüz

82 kilo ile ameliyat oldum 2. Ayım şuan 68’im ama sıfır spor oturarak çalışıyorum yavaş yavaş yemeğe başladım

Back
X