• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos'lu biri tüp mide ameliyatı olabilir mi?

AysenurYT1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba

Ben 25 yaşında ve 93 kiloda olan bir pcos'luyum. Ortaokul çağlarımdan bu yana gitmediğim doktor ve hastane kalmadı. Net bir sonuç alamıyorum. Zayıfla geçer, diyorlar ve adet olmam için ilaç verip yolluyorlar, sonra kan vermeye gidiyorum, aynı süreç devam ediyor.

Zayıflamak için sürekli diyete ve spora başlamama rağmen zayıflayamıyorum. Çikolata krizlerim tutuyor, iradem düşüyor. Bu yaşıma kadar maksimum verebildiğim kilo: 6 bu kilonun bana geri dönüşü ise 10 !

Veremediğim kilolar, tüylenmelerim ve şu an burada sayamadığım bir çok sorunla 25 yıldır bir kısır döngünün içindeyim, çıkamıyorum.

Tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim ama kafamda o kadar soru işareti var ki bu yüzden psikolojimi bu ameliyata hazırlayamıyorum. Niyetim; bu ameliyati olup kendimi bu kısır döngüden çıkmak ve kalıcı bir şekilde beslenme alışkanlığımı değiştirmek.

Pcoslu olup bu ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl geçti?Benim gibi biri bu ameliyata uygun mu? Bazı kurnaz doktorlar bu soruya 'ben seni ameliyat etmek isterim' diyerek cevap veriyor, uygunsun ya da değilsin demiyorlar. Bazıları da çok kısa ve hiç tatmin edici cevaplar vermiyor.

İstanbul'da güvenilir doktor ve hastane önerisi olan var mı? Bütçem 70 bin bu rakamın üstüne çıkmadan bu süreci atlatabilir miyim?
Bu ameliyatı olduktan kaç yıl sonra hamile kalınabiliyor?

Oldum hamile kaldım tam zayıflayamadan
Doğal yolla hem de

Kolay bir hamilelikti sağlıklı doğum yaptım şimdi 6 yaşında kızım var kilo veremedim Hala az yiyorum ama asla kilo veremiyorum aksine alıyorum

@zeynos11 um başlık dikkatimi çekti. Goz attım konuyu takibe al 😘

Kolay bir hamilelikti sağlıklı doğum yaptım şimdi 6 yaşında kızım var kilo veremedim Hala az yiyorum ama asla kilo veremiyorum aksine alıyorum
peki ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? ameliyat olmadan önce yumurtlama problemleri var mıydı

Back
X