Sağlık

Deniiiiz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
6
1
1
35
Merhaba bir şey sorabilir miyim kızlar size
Bugün 6 gibi yemek yedim diyetteyim .
Tam bugdaylı ekmek yiyordum
Ekmeği yedikten sonra diğer ekmekleri kaldırayım derken ekmeğin üzerinde beyaz lekeler olduğunu gördüm ama yediğim ekmekte görmedim farketmedim açıkçası ve bu durumda biraz beni endişelendirdi kendi kendime kuruntu yaptım 1 saat geçti ama herhangi bir sorunum yok zehirlenmis olabilir miyim ?

Merhaba bir şey sorabilir miyim kızlar size
Bugün 6 gibi yemek yedim diyetteyim .
Tam bugdaylı ekmek yiyordum
Ekmeği yedikten sonra diğer ekmekleri kaldırayım derken ekmeğin üzerinde beyaz lekeler olduğunu gördüm ama yediğim ekmekte görmedim farketmedim açıkçası ve bu durumda biraz beni endişelendirdi kendi kendime kuruntu yaptım 1 saat geçti ama herhangi bir sorunum yok zehirlenmis olabilir miyim ?
Undur onlar belki bazen oluyor.Küf bile olsa ki inşallah değildir ciddi bir şey olmaz canım kendine dert etme bu kadar bence.

Undur onlar belki bazen oluyor.Küf bile olsa ki inşallah değildir ciddi bir şey olmaz canım kendine dert etme bu kadar bence.
Biraz endişendim açıkçası.
Googleden araştırmam çok yanlış çünkü direk psikolojimizi etkileyen şeyler söylediği için .
Beni daha da çok panik haline getirdi .

Korktum , umarım öyle bir şey olmaz 2.5 saat oldu yani suan herhangi bir şeyim yok ama umarım boşuna kuruntu yapıyorumdur ..

Biraz endişendim açıkçası.
Googleden araştırmam çok yanlış çünkü direk psikolojimizi etkileyen şeyler söylediği için .
Beni daha da çok panik haline getirdi .

Korktum , umarım öyle bir şey olmaz 2.5 saat oldu yani suan herhangi bir şeyim yok ama umarım boşuna kuruntu yapıyorumdur ..
Bir şey olmaz canım.Unut gitsin bedenini rahat bırak.Psikolojik belirtiler yaşarsın sonra…Dışarıda kalmış ya da bozulmuş olma ihtimali olan yemek yesen anlayacağım o zaman endişeli olabilir ama ekmekten bir şey olmaz yani diyorum.

Bir şey olmaz canım.Unut gitsin bedenini rahat bırak.Psikolojik belirtiler yaşarsın sonra…Dışarıda kalmış ya da bozulmuş olma ihtimali olan yemek yesen anlayacağım o zaman endişeli olabilir ama ekmekten bir şey olmaz yani diyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun .
Yine içim rahat etmedi doktora gittim .

Ama doktor çokta umursamadı .
Yani kan tahlili ve idrar istediğimde bile gerek görmedi
Sadece 2 tane serum yazdı .
viral enfeksiyon olabilir dedi.
Bir kaç tane de ilaç yazdı
Önemli olan 2-3 gün belirti vermesi dedi eğer kötüleşirsen gel dedi tekrardan .
Sabah kalktığımda biraz gariptim
Böyle hafif başım ağrıyor burnum tıkalı
Hafifte midem bulanıyordu ilaçlardan mı yoksa hava biraz serindi ondan mı bilmiyorum
Salı gününe kadar inşallah iyi olurum

Çok teşekkür ederim sağolun .
Yine içim rahat etmedi doktora gittim .

Ama doktor çokta umursamadı .
Yani kan tahlili ve idrar istediğimde bile gerek görmedi
Sadece 2 tane serum yazdı .
viral enfeksiyon olabilir dedi.
Bir kaç tane de ilaç yazdı
Önemli olan 2-3 gün belirti vermesi dedi eğer kötüleşirsen gel dedi tekrardan .
Sabah kalktığımda biraz gariptim
Böyle hafif başım ağrıyor burnum tıkalı
Hafifte midem bulanıyordu ilaçlardan mı yoksa hava biraz serindi ondan mı bilmiyorum
Salı gününe kadar inşallah iyi olurum
Geçmiş olsun

Back
X