Sağlıkcı olan arkadaşlarım bi bakabilir mi?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Babam kemoterapi görüyor basladik inşallah iyi olur ağrıları cok oluyor ama inanıyoruz iyilesecegine ısın tedavsi bitti kemoterapi aldi 3 kürle basladi dr ama ilk hafta aldi sonraki iki hafta kan degerleri düştü ve iki haftamiz bosa gitmis gibi bisey oldu ve "GRANOCYTE 34 FLAKON" verdi 3 kutu gecen hafta kullndik bu hafta da cuma gunu kemoterapi oldu yine düşmüş ve yine bu ilactan vermis suana dek iki kez almis oldu. Ve bu igneyi gecen saglik kabinlerinde yaptirdik . Ama babam ,suan cikacak durumda değil yakinda poliklinikte yok , ben igne yapmayi biliorm bi donem saglikta çalışmıştım ama koldan ve karindan hic yapmadim ,serum filan takabiliorm da doktor igne yapabilen biride yapar demis ama cesarrt edemiyorum !!! minik bi igne koldan derinin altina oluyo, babam çıkamıyor yapmak istemiyorm ama babam cikamam ya sen yap ya yaptirmam kalsin diyor napacagimizi sasirdim ; (,bide ilaclardan dolayi asiri sinirli huysuz hersye küsüyor saatlerce yemek yemiyor rabbim kimseyi sagligiyla sinamasin çok zor. Acilar cekmesi uyuyamamasi isyan etmiyorz bu bizim sinavimiz ,hayatta herkesin basina hersey gelebilir canimz yansa da Allah büyük bize bu derdi verdiyse , dermaninida verir herkesin sınavı farkli kimi parasiyla ,kimi kocasiyla, kimi sagligiyla ,kimi işiyle ,nolursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.

Son düzenleme:
Allah saglik sihhat versin tez zamanda babaniza, su an cok zor bir donemden geciyor anlayisli oldugunuza eminim ama daha fazlasini yapmaya calisin. saglikci degilim ama doktorun dedigine gore yapmanizda bir sakinca yok. tez vakitte kurtulr babaniz umarim bu illet hastaliktan.

İnşallah tez zaman da sağlığına kavuşur babacığınız. Yakınlarınız da iğne yapmasını bilen yok mu baban çıkmıyorsa evden eve iğne yapan birini çağırsan. Ne bilim sağlık meslek lisesi okuyan bir tanıdığınız falan.

Reactions: tse
Aminn cok teşkkur ederim evet buldum cagircam Allah razi olsun

küçük bir işlem dahi olsa yapmayın derim olmaz olmaz olacağı tutar. geçmiş olsun

Siz yapmayin igne cok riskli bisey. Eczacılar da igne yapiyordu ben kucukken tanidiginiz bi eczaci varsa rica edin ugrayiversin size ya sabahtan ya aksam is çıkışı. Allah sifa versin babaniza

Geçmiş olsun. Babamda bi dönem kemoterapi aldı. Annem öğrendi iğnesini o yaptı. Birkaç kez görsen sende yaparsın.

Bu arada baban çocuk gibi olacak çok aldırma. Bir psikolog bize babanızı hergün güldürecek birşey bulun demişti. Resmen şebeklik yapıyorduk.

Allah şifa versin.

Bu arada özel hastanelerin evde sağlık ekipleri oluyor. Hiç bulamazsanız çağırın. Yoksa devlet hastaneleri ile görüşün

cok gecmıs olsun Allah sıfa versın bıran önce toprlansın inş. eczane yokmu yakında bı gorevlı gelse vursa bıkac kere hem sızde ögrenırsınız? ve ne olursa olsun ne kdr huysuz olursa olsun lutfen babacıgınıza kızmayın kırılmayın hep ıyı davranın.bu dedıgımı lutfen yanls anlamayın emınımmkı bunları yapıyorsunuzdur.sadece anne ve babalara özellıklede hasta ınsanlara kıyamadıgım ıcın söyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…