Babam kemoterapi görüyor basladik inşallah iyi olur ağrıları cok oluyor ama inanıyoruz iyilesecegine ısın tedavsi bitti kemoterapi aldi 3 kürle basladi dr ama ilk hafta aldi sonraki iki hafta kan degerleri düştü ve iki haftamiz bosa gitmis gibi bisey oldu ve "GRANOCYTE 34 FLAKON" verdi 3 kutu gecen hafta kullndik bu hafta da cuma gunu kemoterapi oldu yine düşmüş ve yine bu ilactan vermis suana dek iki kez almis oldu. Ve bu igneyi gecen saglik kabinlerinde yaptirdik . Ama babam ,suan cikacak durumda değil yakinda poliklinikte yok , ben igne yapmayi biliorm bi donem saglikta çalışmıştım ama koldan ve karindan hic yapmadim ,serum filan takabiliorm da doktor igne yapabilen biride yapar demis ama cesarrt edemiyorum !!! minik bi igne koldan derinin altina oluyo, babam çıkamıyor yapmak istemiyorm ama babam cikamam ya sen yap ya yaptirmam kalsin diyor napacagimizi sasirdim ; (,bide ilaclardan dolayi asiri sinirli huysuz hersye küsüyor saatlerce yemek yemiyor rabbim kimseyi sagligiyla sinamasin çok zor. Acilar cekmesi uyuyamamasi isyan etmiyorz bu bizim sinavimiz ,hayatta herkesin basina hersey gelebilir canimz yansa da Allah büyük bize bu derdi verdiyse , dermaninida verir herkesin sınavı farkli kimi parasiyla ,kimi kocasiyla, kimi sagligiyla ,kimi işiyle ,nolursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.
Son düzenleme: