Sağlıkla ilgili tarot doğum haritası

bayanlola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
136
63
98
Sağlık durumumla alakalı tarot yada doğum haritası bakabilen biri çıkar mı sadece sağlıkla ilgili istiyorum lütfen cok rica ediyorum lütfen

Sağlıkla ilgili 6 8.evlere bakabilirsin 12.evde genel ev diye biliyorum o evlerde zararlı gezegen varmı zararlı transit yada yöneticileri düşükmü bunlara bakabilirsin

Yani bende cok bilmiyorum ama isterseniz dogum haritanızı ekleyin elimden geldigince yorum yaparım

Ekledim çok teşekkür ederimm
Kusura bakma biraz geç cevapladım
Bildiğim kadarıyla altıncı ev sağlık sekizinci ev ameliyatlar krizler ölümler büyük hastalıkları gösteriyor
Öncelikle senin yükselenin yay yay burcu hastalıkları bunlar YAY: Uyluk, kalça, kan damaları, karaciğer,arterler, hipofiz bezini yönetmektedir. Bu kısımlarla ilgili rahatsızlıklar, karaciğer problemleri, hipofiz bezi sorunları (Az veya çok çalışması) damarlarda büzüşmeler, spor sakatlıkları, hayvanlardan zarar görme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Sağlık evinde yay burcu vurgusu olan ve hastalık noktası yay burcuna düşen ve sert etkiler alan bir arkadaşımın hipofiz bezinin aşırı çalışması yüzünden neredeyse benim 2 katım büyüklüğünde kendisi.
Güneş burcun kova KOVA: Baldırlar, epifiz bezi, bacaklar, bilekler, trombositleri yönetmektedir. Bacak damarlarında ortaya çıkan rahatsızlıklar, dolaşım sorunları, kramplar, kasılmalar, kanda pıhtılaşma sorunları, bilek burkulmaları gibi rahatsızlıklar ortaya çıkarmaktadır. Benim gözlemlerime göre de, zihin ve zeka kalitesi üzerinde de oldukça etkisi bulunmaktadır. Yükselen burcu kova olan bir danışanım, ayak bileklerinin tendonlarındaki problem nedeni ile minik bir ameliyat olmuştu.
Bütün bunlar kan damarlarla ilgili SORUNLAR ve sakatlanmalar üzerine yoğunlaşmış sanki Tabi tam olarak rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama bunlara bakılıupr basta

Aslında Jüpiter yükselenin de Buda şans getirir diye biliyorum sağlık evinin yöneticisi ikinci evde bir çok olumsuz gezegen kavuşum yapmış belki bundan dolayı saglıgını zorlayan şeyler vardır maddi durumun nasıl bilmiyorum ama para evinde iyi gezegen de var venüs kötü gezegende var çok anlayamadım haritanı degişik biraz sağlıkla ilgili ay a da bakılıyor Ve senin sekizinci evinin yöneticisi ay ve buda tamamen olumsuz açı yapıyor şimdi onların açı durumuna bakalım ayrıca yengec in diger yöneticisinede olumsuz açısı var ayın 2 yönetici birbirine olumsuz açı yapıyor

martılmış insan. Kendisine karşı bir hayli samimiyetsizdir. Kendisini olduğundan daha önemli görmesine neden olan alkışlanma ve ucuz dalkavukluk gösterilerine tav olur. Hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceği büyük planlar yapar. Annesinin şımartılmış gözdesidir, hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşır, abartılı duygusallıkları vardır. Tembel, üşengeç, rahatına düşkün, ama aynı zamanda kibirli ve talepkardır.
Özgüven eksikliği ve abartılı duygular söz konusu olabilir iyimserlik, ama aynı zamanda kendini beğenmişlikte verir.çıkarcı kişiler tarafından zarar görülebileceğinide söylüyor ki ay yayda iyi niyetli olduğu için buna maruz kalınabilir dikkatli olunmalı.bu kişinin patavatsız olabilceği,parasal kayıplar yaşayabilceği ya da annesinden kötü etkiler aldığını söyleyebiliriz..kilo almaya meyil de olabilir duyguları da hayatları gibi inişli çıkışlıdır. Her zaman uçlarda yaşamaya meyildirler. Genelde verdikleri kararlar sonrası pişmanlık duyabilirler. Ay_Jüpiter karesi kendini beğenmişliğin limitlerini genişleterek gereksiz yere bir beğenmişlik veya iyimserlik getirebilir. Dünü ve yarını düşünmeden, elindekiyle yetinen halleri, diğer insanların sempatisini kazanmasını sağlasa da motivasyonu engeller, başarıyı geciktirir. Makul olmak ve denge sağlayabilmek için kendilerin çok iyi kontrol etmeleri gerekir. Aksi halde emellerine ulaşmaları zor olacağı için, çıkarcı şahıslar tarafındanda kullanılıp mutsuz olabilirler.çevresinde ki insanları gözlerinde büyütebiliyor , gereğinden fazla değer verme durumları sözkonusu olabiliyor Bu insan kendine fiziksel, duygusal ve parasal olarak aşırı düşkünlük gösterir. Zayıf finans görüşü ve yargı gücü göze çarpar. Tembellik meyli verir. Hedefine ulaşmakta güçlüklerle karşılaşır. Bu insanın isteklerinin pek azı gerçekleşir. İsmi skandallara karışabilir.Sağlık bozulması ve aşırı kendine güven kayıplara uğratır. Rahatına aşırı düşkün biridir.Fazla zengin gıdalarla beslenmesi kilo almasına neden olur. Dinsel çelişkiler ruhunda gerginlikler oluşturur. Uzun yolculuklardan faydalı sonuçlar elde edemez. Güvendiği kişiler tarafından aldatılır.Tatlı dillilikleri akılsız ve patavatsızcadır. Her şeylerini açık açık anlatırlar. Bu yüzden parasal açıdan bir sürü kayıpları olur. Yabancı ülkelere yaptıkları yolculuklar onlara mutsuzluklar getirir. Genellikle bos umutlara kapılıp uzun zaman beklerler

AY-PLÜTO; olumlu açılarda duygularda ve tutkuda derinlik verir. sert açılarda, yoğun duygular kıskançlığa, kinciliğe doğru kayabilir...
. Ay Başak burcuna girdiğinde daha dikkatli ve daha gerçekçi olursunuz. Detaylara önem verirsiniz. Duygularla değil mantığınızla haraket edersiniz. Düşünmeden hiç birşeye karar vermezsiniz. Ayağınızı sağlam yere basmak istersiniz. Ay Başak burcuna girdiğinde bilime gizemli olaylara ilgi duyarsınız. Sağlığa hijyene önem verirsiniz. Bitki Sifacılığı ilginizi çekmeye başlar. Ruh bilimine ilginiz artar. Sezgileriniz güçlenir. Daha sağlıklı beslenmek istersiniz. Doğal gıdalara önem verirsiniz. Bitkilere önem verirsiniz. Sağlığınız için bitkilerden yapılan doğal ilaçlarla iyileşmek istersiniz. Doğal olan her şeye ilgi duyarsınız. Çiftlik hayatına, hayvanlara, özlem duyarsınız. Ay Başak burcuna girdiğinde, geyime ve kuşama merağınız artar. Daha temiz, daha düzenli, daha derli toplu olursunuz. Evli olanlar, evlilik nedeniyle akraba oldukları kişileri eleştirmeye başlarlar. Doğum haritanızda, Başak ve Balık burçları transit gezegenler ve Ay’la sert bakış açısı oluşturuyorsa huzursuzluğuk artar. Evli olanlar, ayni evin içinde, eşinizle iki yabancıya dönüşebilirsiniz. Aranızda yaşadığınız soğukluğun getirdiği huzursuzluğu fark eden ikinci çocuğunuz, bu durumdan çok etkilenir. İçinizden bazı kişiler eşiyle bir neden yüzünden bir süre ayrı yaşamak zorunda kalır. Daha sonra yine bir araya gelme şansı doğar. Bazı kişiler, iki eşi birden idare etme eğilimi içindedirler. Ne birinden ne o birinden vazgeçemezler. Bir evde birde dışarda olsun cümlesi, Ay’ın Başak ve Balık burçlarına girdiğinde söylenen sözlerdir. Böyle dönemlerde sıkıntılar artar. İş proplemleri ve sağlık sorunları, faydasız meşkuliyetlerle uğraşmanıza neden olur. Aldığınız ilaçlar yan etki yapabilir. Gıda zehirlenmesiyle ilişkili proplemler yaşayabilirsiniz. Annenizle kadınlarla tartışabilirsiniz. Kendinizi hasta zannedebilirsiniz. Bir kadının doğum haritasında, Başak burcuna düşen Ay, çok sert etkilere maruz kalıyorsa kısırlığa neden olur. Barsak ve böbrek hastalıklarıda olabilir. Bir toprak elementi burcu olan Başak burcunda Ay huzursuzdur. Ay Başak burcunun doğal evi olan 6’ tıncı evde, Akrep burcu’nun evi olan 8’inci evde, Başak burcunun zıt burcu olan Balık burcunun evi olan 12’inci evde kendini ifade edemez. Doğum haritanızda bu evlere düşen Ay sert bakış açılarına sahipse beklenmeyen sıkıntılara ve mutsuzluğa neden olur. Duygusal güvenceden yoksun olabilirsiniz. Sinirsel hastalıklar çekebilirsiniz. Ölüm korkusuna kapılabilirsiniz. Yine de Ay Başak burcunda, yeteneklerle gelen başarılar ve kalıcı sağlam işlerle ilişkilidir. Ay Başak burcunda çalışkan, becerikli ve gerçekçidir.kadınsanız rahim problemi çekebilir http://astrogufran.com/?p=626 bu sayfayısa okumanı öneriyorum benim bildiklerim böyleydi bu şekilde sen de araştırabilirsin genellikle altıncı ve sekizinci evlere bakılıyor aya bakılıyor yükselene bakılıyor güneşe de bakan var ve bunların yöneticilerine de yöneticilerin bulunduğu evlere bakılıyor Umarım önemli bir sorunun yoktur şimdiden geçmiş olsun şifalar diliyorum

Çok teşekkür ederim size ilgilendiniz yorum yaptınız. 1 bucuk senedir dişlerle alakalı problem yaşıyorum konuşmamı bile etkileyecek düzeyde zorluklar yaşıyorum. Doktorada gittim ama çözümünü bulamadım. Hastalık konusunda çok kuruntularım var

Evet biraz hastalık hastası yazıyor du rica ederim iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…