Ekledim çok teşekkür ederimmYani bende cok bilmiyorum ama isterseniz dogum haritanızı ekleyin elimden geldigince yorum yaparım
Kusura bakma biraz geç cevapladımEkledim çok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim size ilgilendiniz yorum yaptınız. 1 bucuk senedir dişlerle alakalı problem yaşıyorum konuşmamı bile etkileyecek düzeyde zorluklar yaşıyorum. Doktorada gittim ama çözümünü bulamadım. Hastalık konusunda çok kuruntularım varAY-PLÜTO; olumlu açılarda duygularda ve tutkuda derinlik verir. sert açılarda, yoğun duygular kıskançlığa, kinciliğe doğru kayabilir...
. Ay Başak burcuna girdiğinde daha dikkatli ve daha gerçekçi olursunuz. Detaylara önem verirsiniz. Duygularla değil mantığınızla haraket edersiniz. Düşünmeden hiç birşeye karar vermezsiniz. Ayağınızı sağlam yere basmak istersiniz. Ay Başak burcuna girdiğinde bilime gizemli olaylara ilgi duyarsınız. Sağlığa hijyene önem verirsiniz. Bitki Sifacılığı ilginizi çekmeye başlar. Ruh bilimine ilginiz artar. Sezgileriniz güçlenir. Daha sağlıklı beslenmek istersiniz. Doğal gıdalara önem verirsiniz. Bitkilere önem verirsiniz. Sağlığınız için bitkilerden yapılan doğal ilaçlarla iyileşmek istersiniz. Doğal olan her şeye ilgi duyarsınız. Çiftlik hayatına, hayvanlara, özlem duyarsınız. Ay Başak burcuna girdiğinde, geyime ve kuşama merağınız artar. Daha temiz, daha düzenli, daha derli toplu olursunuz. Evli olanlar, evlilik nedeniyle akraba oldukları kişileri eleştirmeye başlarlar. Doğum haritanızda, Başak ve Balık burçları transit gezegenler ve Ay’la sert bakış açısı oluşturuyorsa huzursuzluğuk artar. Evli olanlar, ayni evin içinde, eşinizle iki yabancıya dönüşebilirsiniz. Aranızda yaşadığınız soğukluğun getirdiği huzursuzluğu fark eden ikinci çocuğunuz, bu durumdan çok etkilenir. İçinizden bazı kişiler eşiyle bir neden yüzünden bir süre ayrı yaşamak zorunda kalır. Daha sonra yine bir araya gelme şansı doğar. Bazı kişiler, iki eşi birden idare etme eğilimi içindedirler. Ne birinden ne o birinden vazgeçemezler. Bir evde birde dışarda olsun cümlesi, Ay’ın Başak ve Balık burçlarına girdiğinde söylenen sözlerdir. Böyle dönemlerde sıkıntılar artar. İş proplemleri ve sağlık sorunları, faydasız meşkuliyetlerle uğraşmanıza neden olur. Aldığınız ilaçlar yan etki yapabilir. Gıda zehirlenmesiyle ilişkili proplemler yaşayabilirsiniz. Annenizle kadınlarla tartışabilirsiniz. Kendinizi hasta zannedebilirsiniz. Bir kadının doğum haritasında, Başak burcuna düşen Ay, çok sert etkilere maruz kalıyorsa kısırlığa neden olur. Barsak ve böbrek hastalıklarıda olabilir. Bir toprak elementi burcu olan Başak burcunda Ay huzursuzdur. Ay Başak burcunun doğal evi olan 6’ tıncı evde, Akrep burcu’nun evi olan 8’inci evde, Başak burcunun zıt burcu olan Balık burcunun evi olan 12’inci evde kendini ifade edemez. Doğum haritanızda bu evlere düşen Ay sert bakış açılarına sahipse beklenmeyen sıkıntılara ve mutsuzluğa neden olur. Duygusal güvenceden yoksun olabilirsiniz. Sinirsel hastalıklar çekebilirsiniz. Ölüm korkusuna kapılabilirsiniz. Yine de Ay Başak burcunda, yeteneklerle gelen başarılar ve kalıcı sağlam işlerle ilişkilidir. Ay Başak burcunda çalışkan, becerikli ve gerçekçidir.kadınsanız rahim problemi çekebilir http://astrogufran.com/?p=626 bu sayfayısa okumanı öneriyorum benim bildiklerim böyleydi bu şekilde sen de araştırabilirsin genellikle altıncı ve sekizinci evlere bakılıyor aya bakılıyor yükselene bakılıyor güneşe de bakan var ve bunların yöneticilerine de yöneticilerin bulunduğu evlere bakılıyor Umarım önemli bir sorunun yoktur şimdiden geçmiş olsun şifalar diliyorum
Evet biraz hastalık hastası yazıyor duÇok teşekkür ederim size ilgilendiniz yorum yaptınız. 1 bucuk senedir dişlerle alakalı problem yaşıyorum konuşmamı bile etkileyecek düzeyde zorluklar yaşıyorum. Doktorada gittim ama çözümünü bulamadım. Hastalık konusunda çok kuruntularım var
Peki sizce tehlikeli bir hastalığım var mıdırEvet biraz hastalık hastası yazıyor durica ederim iyi akşamlar
Bu konuda çok yetkin degilim ama yazdığım hastalıklar olabilir tabi 15 dk da harita degişiyor net olması gerek dakikanınPeki sizce tehlikeli bir hastalığım var mıdır
Saat doğru teşekkür ederimBu konuda çok yetkin degilim ama yazdığım hastalıklar olabilir tabi 15 dk da harita degişiyor net olması gerek dakikanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?