Sağlıklı Beslen ~ Az Ver Öz Ver

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Yeni günlük yeni kararlar:)
Az yiyecegim derim kıtlık sendromu çıkar karşıma, 2 öğün beslenecegim derim hayat sartlari izin vermez, 6 öğün beslenecegim derim ogun saatlerini unutur stres yaparım boş yere, kalori sayacagim derim ayak uyduramam, akşam 5den sonra yemeyeceğim derim ailem sağolsun sabote eder illa bir patlar pir patlarim sonunda verdigimi de geri alirim:KK53:
Sonunda kendimle ve irademle barismak icin yeni bir deneme yapmaya karar verdim :süslü:
Kafama göre bir dengeli beslenme programi uygulayacagim amac temiz beslenmek ve bunun sonucunda ayda en az 3 kilo vermek:KK4:
Katı kurallar yok

Belli bir liste yok
Şok diyet yok
Haydii Bismillah

2 nisan Başlangıç 95.6

Son düzenleme:
Bugünün menüsü

Sabah
Sucuklu menemen ( az miktarda)
2 dilim ekmek
Domates salatalık

Öğle
Ton balıklı salata
2 dilim ekmek

Ikındı
Çeyrek albeni
Şekersiz kahve

Akşam
1 kase kısır
2 kepçe yayla çorbası
Az etli bamya
Yoğurtlu koz biber

Ara
7 yer fıstığı
Çay

Bence idare eder :)

Kahvaltim
Screenshot_20180403-082206.webp
Tam buğdaylı yağsız karışık tost
Yumurtalı,keten tohumlu yağsız salata

Screenshot_20180403-122232.webp
Öğle yemeği
Kısır denemeyecek kadar bol yesillikli kısır :KK48:
1 kepçe çorba
1 kase çorba ( kasenin boyutu oldukça küçük normal boyutta bir kasenin yarışı kadar alıyor. Diyet için bunları kullanmak ideal:KK70:)

Screenshot_20180403-180158.webp

Akşam yemeğim ton balıklı keten tohumlu pul biberli salata
Yanında hiç birşey yok ama sor niye ikindi vakti misafirlikteydim ve harika ikramliklar arasında tek tutabileceğim fellah köftesi vardı ben de bir kase ondan aldım. Çok ucuz kurtardım bence :))
Bu da telafi öğünü olsun dedim oldu inşallah:)

Kahvaltım
1 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği
Biraz menemen
Daha hiç su içmedim başlamak için neyi bekliyorum bilmiyorum:) şimdi bir bardak suyla başlıyorum.
Bugün ne yersen ye canımın içi kendim herşey serbest ama ilaç gibi ye.. vücuduna faydalı olsun yediklerin zehir olmasın, kendini kötü ve ağırlaşmış hissettirmesin hepsi bu. Hafif ve zinde bir bedeni hakediyorum:)

Öğle yemeği 12.10
Tavuk ızgara
Çiğ sebze söğüş
Yoğurt
2 kaşık acı domates sos
1 dilim tam bugday ekmeği

nasıl gidiyo diyet ,tartıldınız mı?
Evet sürekli tartılmak istemediğim halde dün kendimi tutamadım tartildim 94.5 cıktı. -1.1kg çok süper ilerlemememe rağmen iyi bir sonuç diye düşünüyorum :)

Ikındı vakti
1 dilim kek

Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık acı sos
1 dilim ekmek ve yogurt

Sabah
2 dilim ekmek ile tavada yumurta az labne 2 dilim köy peyniri zeytin, domates salatalık ve sivri biber

Öğle yerine
Oğlumla parkta 1 kup doldurma ve çekirdek

Dün akşam yemeği
1 tabak tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
2 kaşık acı sos

Bu sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
Az lavaş ekmek (2 dilim tam buğday ekmeği kadar)
Zeytin
1 dilim peynir

Ara 7 badem yeşil cay

selam canım lavaş ekmeği yerine tam buğday ,kepekli , tahıllı ekmek yeme alışkanlığı edinirsen daha iyi olur . canın bulgur pilavı isterse o gün sabah 1 dilim ekmek öğlen 4 yk bulgur yiyerek esneklik yapabilirsin tekrar başlayabilmen de çok güzel

selam canım lavaş ekmeği yerine tam buğday ,kepekli , tahıllı ekmek yeme alışkanlığı edinirsen daha iyi olur . canın bulgur pilavı isterse o gün sabah 1 dilim ekmek öğlen 4 yk bulgur yiyerek esneklik yapabilirsin tekrar başlayabilmen de çok güzel

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :KK36:
Evde kendim çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği yapıyorum normalde onu tuketiyorum. Dün bir kerelik lavaş ekmegi yedim köyden gelmişti kaçırmak istemedim:)

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :KK36:
Evde kendim çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği yapıyorum normalde onu tuketiyorum. Dün bir kerelik lavaş ekmegi yedim köyden gelmişti kaçırmak istemedim:)
ev yapımı ise sıkıntı yok ben paket ürün yada pişirme fırınlarında satılıyor ya onlardan sandım . evde yapmak en iyisi eline sağlık

Dün öğle yemeği olarak bir tabak tavuklu patates yemeği 2 dilim tam buğday yoğurt

Arada 1 muz 7 badem

Akşam yumurtalı çiriş yemeği
Yoğurt 1 dilim tam bugday ekmegi

Back
X