- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
Edacim geliyorum zaten firsat buldukça, çokta yogundum cidden simdiye kadar, alinma nolur dedigime ben sikayetci degilim aksine paylasimlariniz beni anca mutlu eder ve bilgilendirir![]()
bu arada sana sormak istedigim bisey vardi sende demissin zaten direk sonuca varacaginiz sey ICSI yöntemi mi oldu?
Dedigin gibi laboratuarlarinin iyi olmasi gerektigini ögrendim simdilik Bahçeci Saglik Grubu ve Istanbul Tüp Bebek ve Kadin Sagligi Merkeziyle iletisime geçtim. Hemde internetten bakinca gördümki ikisininde laboratuarlari güvenilir ve iyiymis
Önümdeki en güzel ve en bildik örnek sensin insallah senin gibi ilk denemede Rabbim nasip eder bizede... Allahim seninde yavrularini bagislasin kucagina al insallah sag salim..![]()
yani burası hamile doldu diye kaçmayın yoksa alındığımdan değil

evet doktorum erkekte de morfoloji sorunu varsa en direk yol mikro enjeksiyon yöntemi dedi. eğer erkekte hiç sorun olmasaydı aşılamayla başlardık dediydi. birde normal tüp bebek yöntemi varmış yine erkekte problem olmasa onuda kullanabilirdim dedi...
bahçeci sağlık grubunu bende duydum... ama dediğim gibi doktorları bir araştır mümkünse cerrahpaşa çıkışlı doktorlar iyi oluyor geneli de yurt dışında tecrübe edinmiş oluyor çok örnek görüyorlar uğraştırmıyorlar seni...
inşallah ilk denemenizde tutar tatlım benim ama doktor isterseniz şu yöntemlede başlayabiliriz filan derse yüzdesi en yüksek neyse onla başlayın kendinizi de yıpratmayın... inşallah hayırlı ve uğurlu olur sizin için