- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
hahhahhaa kanırta kanırtaa yemek haaa ay ne güldümmm
4 e az kaldı bi geçse 8de geçer inşallah ama bizim 8.46daydı dün ezan sizin daha erkenmiş
dakika bile geçmiyo bgn bana sizede öyle mi
ohh çok şükür cuma yrn tatil bu akşam sahura kadar oturmak istiyorum en sevdiğim şeydir o sahurada börek fln yapmak istiyorum haftasonu kahvaltısı gibi yrnda güzel bi iftar yaparızz
ya buarada bişey sorcam size ben hiç denemedimde hani bu soğuk çorba ayran çorbasımı ne diolar biliomusunuz onu nasıl bişiy, nasıl yapılır ve hiç yediniz mi tavsiye edermisiniz?
bende evim evim güzel evimde yorum yazarken yakaladım kendimi
oruç kafaya vurmaya başladı galiba![]()
esra haklı valla en iyisi az şey hazırlamak iftara sonra aynen dediği gibi yemek var ayyyy

bugünde bana 4 geçmedi. beni genel müdür bırakıyor oda oruç odasında yatıyor acaba uyur beni geç mi bırakır yoksa erken erken evime gideyim der erken mi bırakır hesapları yapıyorum ama o erkek evde erkenden ne işi var sanırım ben 6 da çıkıcam

kızzzz süpersin sen yaaaa ayran aşını iyi getirdin aklıma hemen bu gece buğdayımı ıslayacağım. 1 gece ıslanıyor sonra düdüklüde 1 saat pişiriyorum. sonra normal bir yoğurtlu çorba gibi eğer et suyu ile yapacaksam (ki et suyuyla yaparsam sıcak yenir) et nohut pişirip pişen buğdayı atıp bi 15 dk kısık ateşte kaynatıyorum. eğer içinde et yoksa normal su nohut buğday (yanlız buğday iyice yumuşamış ve kabuğunu aşmaya başlamış olmalı) soğuyana kadar bekletip yoğurdunu ekliyorum... üstüne kırmızı biber nane yağsız ohhhhhhhh.... ayrıca buğdayın ilk pişirdiğim haline biz hedik deriz. normalde üstüne şeker atıp yerdim küçükken artık sade yiyorum leblebi misali ara öğün niyetine güzel olabilir...