d
ben şu anda ızmir de optimum da alışverişteım tek başıma fatihimin hadi gidek artık dirildanmasi olmadan gönlümce vitrin geziyorüm. şu anda özsüt teım. bugün kendimi ödüllendıreceım ve bir kup bal badem dondurma yiyeceğim :)
haketmiyor muyum artık canlar :) ee siz nasılsınız ?
bu arada biliyorsunuz ızmir fuarı açıldı bu akşam veya yarın akşam gitmeyi düşünüyoruz fatihımle :)
günaydın hayırlı cumalar hayırlı günler yavrular. ayrıca zafer bayramımizi da kutluyorum. biliyorsunuz bugün yarın öbür gün tatil :) allahim ne sahane şey bu.gunaydın kızlar zafer bayramımızı kutluyorum
bugun tartıda 200 gr lık bı oynama gordum ama mutlu etmedı cok dırenıyor vücutum :) 83.8 le bıldırımımı yapım ıstedım ,ne olcek bu halımızz ,neyse moral bozmak yok ,enınde sonunda kurtulcaz ,su 8 lerden bı kurtulabılsem artık yaa gerısı daha kolay olucakmıs gıbı hıssedıyorum.
hayırlı cumalar
ben şu anda ızmir de optimum da alışverişteım tek başıma fatihimin hadi gidek artık dirildanmasi olmadan gönlümce vitrin geziyorüm. şu anda özsüt teım. bugün kendimi ödüllendıreceım ve bir kup bal badem dondurma yiyeceğim :)
haketmiyor muyum artık canlar :) ee siz nasılsınız ?
bu arada biliyorsunuz ızmir fuarı açıldı bu akşam veya yarın akşam gitmeyi düşünüyoruz fatihımle :)