dün yoktun edacım keyfın yoktu diyemi girmedin kk ya
bak ne tavsıye edıcem sana , kraft dondy beşik var ,ben bunu alıcaktım baştan sonra karar değiştirdim sen iki tane alırsan rahat edersın ,sonradan mama sandalyesı falan oluyor,hem sallanıyor, bi düşün derim
hissettiğin şey minnakların canım ,içinde suda bişi geziyomus gıbı oluyo dımı , bazende böyle pıt dıye bısı oluyormu ,
bu haftalarda bende hissediyodum

doktora sordum ,hamileler genelde söyluyolar hissetiklerini ama ben hiç hamile kalmadım bilemiyorumo duyguyu demişti
olumsuz şeyler okuma canım ,bu face olayınada takığım çok he ,iyi kötü herşey paylaşılıyor ,gören okuyan nasıl etkilenır dıye düşünmek yok kımsede,iyiki benım yok facebookum ,
hamileliğin verdiği bi tuhaflıkta var bende bu sıra ,korku içindeyim,özellikle ölüm korkusu ,şeytan acayip sarmış vazıyette bol bol dua okuyorum
allah hepimizi bebişlerimizi korusun inşallah

kötü rüyalar görmenin sebebi kan basıncınınyüksekliğindne oluyormuş,kan ilacı kullanıyormuydun canım sen , bi dönem bende görüyodum abuk sabuk şeyler,bide ben rüya görürken ağlarım hep ,gece eşim uyandırır kurtarır benı kabustan :18:
sen kayıt yaptırdınmı canım sağlık ocagına ,biliyorsun zorunlu kayıt yaptırmak
bırde doktorun tetenoz aşı hakkında ne düşünüyor ,yaptırmanımı yaptırmamanımı ıstıyor
sanırım 20.haftada yaptırmak gerekıyor,ben ne olur ne olmaz dıye yaptırıyorum ,doktorumda yaptır dedi ,2. bebekte yaptırmaya gerek kalmıyormus cunku