Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

susuz123 susuz123 sinemim Allah yardimcin olsun insallah dogum yakin gibi duruyor tez zamanda atlatir saglikla kucagina alirsin insallah canimm oglusunu :)

Sizler nasilsiniz kizlar :) bugün transfer sonrasi 3üncü günüm hic yatamiyorum kipir kipirim ben yaa.. Sigara olayini cozdum cok canim isterse bi nefes aliyorum annemden yada teyzemden oda günde bi kere oluyor zaten :)

kız annen teyzen içerken yanlarında durma haa pasif içici olma azıcık dayan be kuzum ne kadar kaldı testine... 4. günü geçtikten sonra bende artık ayaklandıydım yinede günün çoğunu ayaklarımı uzatıp oturarak geçirdim... tavsiye ederim dayan biraz...

Günaydın kızlar
Bi günüm bi günümü tutmuyor yaw
Dün akşam 12.de uyudum 1 kere wc kalktım bu saate kadar uyumuşum bir dinlenmişim ki anlatamam ,dün evde cok yorulduk işgüçten sanırım onunda etkisi oldu ama yok bugun cok dinçim uykusuzluk kadar kötü bişi yok,allah doğumdan snr bu sabrı versin inşallah bugunde doğmadı benim bebiş bakalım ne zaman gelicek
Karnım baya aşağı indi eli kulağında :)

hadi hayırlısı gelir inşallah prens...

Günaydın hanımlar
Nazar değmesin inşallah bu gecede 1 kere uyandım ,yaklaşık 9,5 saat uyumuşum ,havalar serinledi diyemi yada son günlerin hediyesimi bana bilemedim ,inanılmaz huzurluyum
Hurma yemeye başladım bağırsak çalıştırıyor inşallah rahim içinde bi faydası olur
Bugunude saymazsam son 2 gün
Eda antalya nasıl rahatladımı bıraz daha havalar

Eda ,esra confettide inanılmaz güzel halılar ve kırlentler var ,bayıldım
Kalplı to pembe halı var öZellikle ona bayıldım
Oğluşumun halısının kırlentını almaya gittim ,süs yastık gibi indirime girmişti 49 tl den 22 tl düşmüş aklım kalmıştı tesadüf girdim mağazaya indirimde görünce çok sevindim
Bence mağazasına nş bakın derim ,kız cocuk için herseyın cok çeşitlisi var yaw
Beni gören hala doğurmadınmı diyor ve inanılmaz aktifim ne yorgunluk ne ağrı deli gibi dolanıyorum ortalıkta ,akmı karamı salı günü belli olucak :)
Ama gelmeye niyeti yok oğluşumun :)

gunaydın hanımlarrrrr
güzel bir hafta olsun inşallah
nasıl gectı haftasonuınuz ne alemdesınızz
çidom,edacım sinemcımm
sinemmm bugun gelen giden varmı kız:)

gunaydın hanımlarrrrr
çidom,edacım sinemcımm
İyi haftalar tatlım
Yok anacım gelen giden ,gelmicek galiba oğluşum :( öyle bunaldımki beklemekten anlatamam , yarın kontrol vAr bakalım be olucak
Herhalde hiç bi belirti olmadan direk doğum başlıcak herhalde :)
Sen nasılsın napıyo mİnnoş kızın haftasonun nasıl geçti

napıyım benn
bu haftasonuda benım kontrolum var bakalım mınıgım nekadar olmus görücem
ctesi altın günümüz vardı demıstım ya sanada maltepedeydım delı bır trafıkle eve döndük
hatta bi ara emnıyet şeridine girdik polıs cevirdi benı görünce tamam geçin dedı,hakan getırdı goturdu bızı volkı calısıyo dıye
maltepeden gelıncede amcamın torunu için mevlut vardı oraya ugradım,birazda orda takıldım gece eve gelıp resmen uyumadım bayıldım:)
pazar günüde hiç bişey anlamadan saat 3 falan oldu yatıp yuvarlandım o saate kadar
5te bızım kucuk gelının kız kardesınin nikahı vardı oraya gittik dönüştede kaynvalıdede balık yemeye gittik tv falan derken 10a dogru eve gelıp yıne uyudum..hem hareketlı hem dınlenmelı bı haftasonuydu anlayacagın:)
yalnız evi afedersın b.k götürüyo:)bu pazar kadın gelecek ama o güne kadar o evde yaşıyabılrız umarım:)

Günaydın hanımlar
Nazar değmesin inşallah bu gecede 1 kere uyandım ,yaklaşık 9,5 saat uyumuşum ,havalar serinledi diyemi yada son günlerin hediyesimi bana bilemedim ,inanılmaz huzurluyum
Hurma yemeye başladım bağırsak çalıştırıyor inşallah rahim içinde bi faydası olur
Bugunude saymazsam son 2 gün
Eda antalya nasıl rahatladımı bıraz daha havalar

ay sevindim şu yakın günlerde uykunu almana...

biraz serinledi ama ben serinlemedim hala klimayla yatıp ter döküyorum ama genel olarak hava iyiye gidiyor annemde geldi bugün doktora gideceğiz beraaber uyanırsa tabi :D

Eda ,esra confettide inanılmaz güzel halılar ve kırlentler var ,bayıldım
Kalplı to pembe halı var öZellikle ona bayıldım
Oğluşumun halısının kırlentını almaya gittim ,süs yastık gibi indirime girmişti 49 tl den 22 tl düşmüş aklım kalmıştı tesadüf girdim mağazaya indirimde görünce çok sevindim
Bence mağazasına nş bakın derim ,kız cocuk için herseyın cok çeşitlisi var yaw
Beni gören hala doğurmadınmı diyor ve inanılmaz aktifim ne yorgunluk ne ağrı deli gibi dolanıyorum ortalıkta ,akmı karamı salı günü belli olucak :)
Ama gelmeye niyeti yok oğluşumun :)

sana inanamıyorum ben zor geziyorum kızzz maşallah :nazar::nazar::nazar: benim gezemememin nedeni wc sorunu birde karnım çok ağrımaya başladı eşimde günlük yürüyüşümü tamamlayayım diye alışveriş merkezlerine götürüyor wc de kolay :) dün hem karın hem sırt ağrısıyla bittim valla sağolsun annem yemeği yaptı eşim salatayı bende çorbayı benimki kolaydı ama :) hiç aktif değilim yapmak istiyorum ama olmuyor el bileklerim bile çok fazla ağrımaya başladı kazanı tutup kaldıramıyorum tek elle :( bunların hepsini soracağım bugün dr a :(

bunu söylediğin çok iyi oldu bu hafta içi beşiklerimiz gelecek ona uygun dolapla halı avize ve perde almam lazım... dışarı çıkacağız bugün bakayım bari...

gunaydın hanımlarrrrr
çidom,edacım sinemcımm

hafta sonum iyiydi çünkü cmrt akşam annem geldi eşim getirdi antepten geze geze gelmişler konya filan keyifleri yerindeydi. geldiler bir sürü yiyecek mutfağa sığamadık... abartmamak için kendimi zor tutuyorum her gün tartının tepesindeyim. üff içim gidiyor ama bugün de doktora bir gideyim de şeker yüklememizdeki 4 değerin sonuncusu biraz yüksek 140 olmalıyken 147 o yüzden tutuyorum kendimi :(

napıyım benn
ctesi altın günümüz vardı demıstım ya sanada maltepedeydım delı bır trafıkle eve döndük
hatta bi ara emnıyet şeridine girdik polıs cevirdi benı görünce tamam geçin dedı,hakan getırdı goturdu bızı volkı calısıyo dıye
maltepeden gelıncede amcamın torunu için mevlut vardı oraya ugradım,birazda orda takıldım gece eve gelıp resmen uyumadım bayıldım:)
pazar günüde hiç bişey anlamadan saat 3 falan oldu yatıp yuvarlandım o saate kadar
5te bızım kucuk gelının kız kardesınin nikahı vardı oraya gittik dönüştede kaynvalıdede balık yemeye gittik tv falan derken 10a dogru eve gelıp yıne uyudum..hem hareketlı hem dınlenmelı bı haftasonuydu anlayacagın:)
yalnız evi afedersın b.k götürüyo:)bu pazar kadın gelecek ama o güne kadar o evde yaşıyabılrız umarım:)

bizim evde aynı dün eşim el süpürgesiyle aldı biraz ama birini çağırmam gerekecek

napıyım benn
Minikin 1 kg geçmiştir canım ,haberini bekliyorum :)
Hım ben geçen hafta geldin sandım maltepeye , orda antepliler günü vardı oyuzden kalabalıktı cok , annemde gitti :)

Dolu dolu geçmiş ne güzl , dünde teyzemde balık yedik ne kadar sevmesemse yedim :) azıcık

bizim evde aynı dün eşim el süpürgesiyle aldı biraz ama birini çağırmam gerekecek
Benimde bi ara elim ayağım tutmuyo yorgunluğum cok oluyodu dönemsel bazende cok enerjik olunuyor
Oh ne güzel annecıgın gelmiş , benımkide yanımda arada takışıyoruz , ev temizliği yemek konusunda , ben basak burcuyum titiz düzenliyim , yemeklerimde lezzetlidir , annemınde tam tersidir, ev süpürülücek ama oralı değil ,rahat ediceğime dahada yoruluyorum ,
Yemek temizlik bide dağılan bölümleri toparlıyorum bi iki çemkirdim,yok insanın kendi düzeni evi gibisi yok
Daha içimi dökerimde susim ben :)

Kızlar bili dicem size gerçi yarın doktorla görüşücem ama kafama takıldı akşam akşam
Benim oğluş geçen salı 3800 dü kilosu ,e 1 hafta geçti 4kg yu geçmiştir
Doktor 41 haftayı bekleriz demişti ,yarından sonra 40+1 olucam yanı 41 e başkıcam e oğluşum 4 kg baya geçer 4,5 olur ben nasıl doğurucam 4kg bile doğuramamki ,sezeryan yolu göründü bana gibime geliyo ,3.800 bile zor hadi neyse dedim ama,bundan fazlası beni baya Zorlar ,bu doktor normal diye tutturuyo inşallah kılosuna göre vazgeçer

Selam canlar nasilsiniz :)

Sinem hala iki kisi mi dolasiyosun kiz sen masallah :) gelsin artik tombik oglun yaydi totoyu icerde rahat tabi :)

Esra seninde dolu dolu gecmis haftasonun birak temizligide bu guzel gunler geri gelmez doya doya gez :) gozunu kapat temizi pisi görme :)

Eda anlasilan ikizleri tasimakta kolay degil hele hele wc sorunu kotuymus :/

Allah yardimciniz olsun kizlar :)

Bana gelince bugün 6 gün bitti transferden sonra..
Merakla bekliyorum sonucu :) bugünde gezdim azcik iyi geldi zaten haftaya giderim sanirim son alisverislerimi tamamliyorum :)

Kızlar bili dicem size gerçi yarın doktorla görüşücem ama kafama takıldı akşam akşam
Doktor 41 haftayı bekleriz demişti ,yarından sonra 40+1 olucam yanı 41 e başkıcam e oğluşum 4 kg baya geçer 4,5 olur ben nasıl doğurucam 4kg bile doğuramamki ,sezeryan yolu göründü bana gibime geliyo ,3.800 bile zor hadi neyse dedim ama,bundan fazlası beni baya Zorlar ,bu doktor normal diye tutturuyo inşallah kılosuna göre vazgeçer

Canim sen bunlari dusunup panik olma. Annem 4.5 kg dogurmus kardesimi normal dogumla... Allah buyuk canim O yardimcin olur insallah

Canim sen bunlari dusunup panik olma. Annem 4.5 kg dogurmus kardesimi normal dogumla... Allah buyuk canim O yardimcin olur insallah
Canım ne cabuk 6 gün oldu maşallah
Büyük gün ne zaman 22 simiydi kan testi ,allahım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana
Annenin maşallahı varmış canım ,biz yeni nesil cesaret edemeyiz sanırım
Yarın eğer 4 kg geçmişse ve doktor sancını 1 hafta daha bekleyelim derse kabul etmicem ,epidural sezeryan olucam ,4-4,5kg bi bebeği çıkarmam mümkün değil ıkınma esnasında cok fazla yırtıgın olur hem iç hem dış
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yarın herşey belli olucak bakalım

Kızlar günaydın
Hamilelik cetvelim kalkmış :) o bile dayanamadı benim bu doğuramamış olmama
Kontolum var 11 de sanırım bebeğin kilosu artmışsa ben seZeryan olucam 4kg ıkınıcağımı sanmıyorum doktor ne dicek bakalım heyecanlıyım
Spinal mı epiduralmi diyorum Ama okudugum kadarıyla epidural daha mantıklı

Esra rüyamda seni gördüm heyecanla beni arıyodun ,benın kız aceleci cıktı sancım var bavulu haZırlıyorum doktor beklemedeen almamız gerekir dedi hastaneye yatıyorum ben diye haber verdin
İçini rahatlatıcak şeyler söyledim ,bebeğinin iyi oldugunu haftasınında önde oldugunu herseyın güzel olucagını söyledim :)

Acaba tam tersimi olucak yahu :)

Kızlar günaydın
Hamilelik cetvelim kalkmış :) o bile dayanamadı benim bu doğuramamış olmama
Kontolum var 11 de sanırım bebeğin kilosu artmışsa ben seZeryan olucam 4kg ıkınıcağımı sanmıyorum doktor ne dicek bakalım heyecanlıyım
Spinal mı epiduralmi diyorum Ama okudugum kadarıyla epidural daha mantıklı

Esra rüyamda seni gördüm heyecanla beni arıyodun ,benın kız aceleci cıktı sancım var bavulu haZırlıyorum doktor beklemedeen almamız gerekir dedi hastaneye yatıyorum ben diye haber verdin
İçini rahatlatıcak şeyler söyledim ,bebeğinin iyi oldugunu haftasınında önde oldugunu herseyın güzel olucagını söyledim :)

Acaba tam tersimi olucak yahu :)

gunaydın canımm hayır olsun bakalımm
acaba bugun sen doktor sonrası arayıp acıl doguma alınıyorum falanmı diceksın bakalım:)
hadı hayırlısı olsun 4,5 olmasada 4 kıloyu görmüştür artık mınık
40 haftayı dolu dolu geçirdin kk bile şutlamış seni hamılelık mertebesinden:)
bu aradaaa
dogumgünün kutlu olsunnn minnoşummmm
belki doktor bugün sezeryana alır seni annesiyle aynı gün dogmuş olur minik canımın:)

Eklentiler

• images[1].webp
    images[1].webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 53
  • images[2].webp
    images[2].webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 59

anaaam 4,5 kg mu dr o riske girmez sanmam...

Back
X