Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Kızlar günaydın
Hamilelik cetvelim kalkmış :) o bile dayanamadı benim bu doğuramamış olmama
Kontolum var 11 de sanırım bebeğin kilosu artmışsa ben seZeryan olucam 4kg ıkınıcağımı sanmıyorum doktor ne dicek bakalım heyecanlıyım
Spinal mı epiduralmi diyorum Ama okudugum kadarıyla epidural daha mantıklı

Esra rüyamda seni gördüm heyecanla beni arıyodun ,benın kız aceleci cıktı sancım var bavulu haZırlıyorum doktor beklemedeen almamız gerekir dedi hastaneye yatıyorum ben diye haber verdin
İçini rahatlatıcak şeyler söyledim ,bebeğinin iyi oldugunu haftasınında önde oldugunu herseyın güzel olucagını söyledim :)

Acaba tam tersimi olucak yahu :)

hadi hayırlısı mutlu ve dolu dolu yıllar sinemcim bakalım canın da bugün gelecek mi???

epidurali normal doğumda yapıyorlarmış spinali sezeryanda...

gunaydın canımm hayır olsun bakalımm
acaba bugun sen doktor sonrası arayıp acıl doguma alınıyorum falanmı diceksın bakalım:)
hadı hayırlısı olsun 4,5 olmasada 4 kıloyu görmüştür artık mınık
40 haftayı dolu dolu geçirdin kk bile şutlamış seni hamılelık mertebesinden:)
bu aradaaa
dogumgünün kutlu olsunnn minnoşummmm
belki doktor bugün sezeryana alır seni annesiyle aynı gün dogmuş olur minik canımın:)
Teşekkür ederim esracımm pastAm bir harıkaaa tadı dahada güZell :)

hadi hayırlısı mutlu ve dolu dolu yıllar sinemcim bakalım canın da bugün gelecek mi???

epidurali normal doğumda yapıyorlarmış spinali sezeryanda...
Teşekkür ederim canım :)aa epiduralide yapıyolar diye biliyorum ,yanlışmı okudum acaba kkdakilerde epidural diyo hep kafam karıştı

Gelelim bana
Bugunkü kontorlumde ne sancı ne açılma hiç bişey yok
Çatım normAl doğum için çok elverişliymiş gel gelelim benim oğlum başını yerleştirmemiş,bu haftadan snrada yerleştirmez dedi doktorum
Perşembe tekrar kontorle gidicem çatı muayenesi yapıcak tekrar eğer açılma v.s bişi yoksa sezeryana alıcak ,sabah aç karnına gelmemi söyledi ,aneztesi doktoru ile görüşücem o gün ,allah izin verirse perşembe öğle saatinde oğluşum kucağımda olucak
Bebiş 3850 kg olmuş 52 cm
Bu haftadan snr bebeğin gelişi tamamen tamamlandı,riske atamıcagını bebeğin kakasını yapma ihtimalinin cok yüksel olduğunu söyledi
Benım tembel oğlumm kanala girmeyi reddetti ,mecbur sezeryan
Eşimin halası emekli ebe onunlad görüştüm ,kesinlikle riske Atma zamanın geçmiş çünkü dedi .2 hekimde böyle diyosa vardır bı bıldıgı riske atamam
İşte böyle kendimi cok normale hazırlamıştım aslında üzüldüm biraz ama herşeyin hayırlısı olsun

Çok heyecanlıyım böyle bi ağlamaklıyım ,kıpkırmızı suratım,kocamdan bi destek bişi yok mal gibi otursun dursun,oda heyecanlıdır ama yinede bi telkinde bulunulmaZmı ya sürekli sorun cıkarmak ,tripler ,sonunda açtım ağzını yumdum gözümü,benden baskasından hayıır yok ona hala anlamış değil ,ama anlattım sonunda
Epidural yapıcam inşallah dayanabılırmıyım nasıl olur düşünüyorum herkes yapıyor bende yaparım dıyorum ama yinede tedirginim
Alalh bi an önce kurtaraın inşallah hepimizi
Yarın son kontrollerimi yapim hazırlanim of sabah olmaz

Kızlar gece 5 de su ve adet kanı geldi geldş bacaklarımdan süzüldü
Hastanedeyım nst vaglı 2cm açıklığım var
Bekliyorum dua edin bnd size edicem
Doğmaz dediler bu sekilde öğlen
Allahın işine kimse karışamaz

Teşekkür ederim canım :)aa epiduralide yapıyolar diye biliyorum ,yanlışmı okudum acaba kkdakilerde epidural diyo hep kafam karıştı

hımmm benimde ameliyathane de çalışan arkadaş söylediydi ben epidural mi sipinal mi olurum bilmem dediydim spinal olur epiduralı normale yapıyorlar dedi belki ikisine de yapılıyordur

Kızlar gece 5 de su ve adet kanı geldi geldş bacaklarımdan süzüldü
Hastanedeyım nst vaglı 2cm açıklığım var
Bekliyorum dua edin bnd size edicem
Doğmaz dediler bu sekilde öğlen
Allahın işine kimse karışamaz

ayyyy aşağıyı bunları yeni okudum... inşallah hayırlısıyla gelir senin gönlündeki gibi normal olur yinede olması gereken neyse o olsun... ay inşallah atlatırsın bir çırpıda hatta inşallah ben bunları yazarken sen oğluşunu kucağına almışsındır... amanın çok heyecanlı su ve kan geldi deyince nişanı düşürdün zannedersem... dualarım seninle kuzum rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun...

Gelelim bana
Bugunkü kontorlumde ne sancı ne açılma hiç bişey yok
Çatım normAl doğum için çok elverişliymiş gel gelelim benim oğlum başını yerleştirmemiş,bu haftadan snrada yerleştirmez dedi doktorum
Perşembe tekrar kontorle gidicem çatı muayenesi yapıcak tekrar eğer açılma v.s bişi yoksa sezeryana alıcak ,sabah aç karnına gelmemi söyledi ,aneztesi doktoru ile görüşücem o gün ,allah izin verirse perşembe öğle saatinde oğluşum kucağımda olucak
Bebiş 3850 kg olmuş 52 cm
Bu haftadan snr bebeğin gelişi tamamen tamamlandı,riske atamıcagını bebeğin kakasını yapma ihtimalinin cok yüksel olduğunu söyledi
Benım tembel oğlumm kanala girmeyi reddetti ,mecbur sezeryan
Eşimin halası emekli ebe onunlad görüştüm ,kesinlikle riske Atma zamanın geçmiş çünkü dedi .2 hekimde böyle diyosa vardır bı bıldıgı riske atamam
İşte böyle kendimi cok normale hazırlamıştım aslında üzüldüm biraz ama herşeyin hayırlısı olsun

maşallah boyu kilosu çok iyi sağlığıyla çıksın sezeryan olmasına takılma senin ve oğluşunun sağlığı için hangisi iyiyse onla olur inşallah...

gunaydın edacım hastanedeler hala umarım rahat rahat açılması olurda saglıkla dogurur minnoşu
heyecanlı bı bekleyış yaww
dua edelım bızde kurtulsun ana ogul bi an önce,kavuşsunlar:)

tünaydın sağlıklı beslenlim zayıflayalımdan sağlıklı beslenip hamilelik dönemine geçiş oldu sizn bu gurup bende araştırma yapıyorum en doğru bilgi tecrübedir diye düşünürüm hep folik asit hakında bana bilgi verirmisniz bazı sitelerde hamile kalmdan kulanmaya başalyın yazıyor siz başladınızmı nyetlendik adte dönemim bitiyor nasipse düşünüyoruz

sınem ugrayamaz belkı ben vereyım haberı kızlar
gelmiş sinemin minik erkeği maşallah
saat 16,15 gibi normal yolla
masallahı var 4 kılo 90 gr:)
cok sevındım,,darısı bana edaya ve tum gebe kalmayı ısteyıpte bu duyguyu tatmak ısteyenlere ınsallah:)

masallahı var 4 kılo 90 gr:)
cok sevındım,,darısı bana edaya ve tum gebe kalmayı ısteyıpte bu duyguyu tatmak ısteyenlere ınsallah:)

ayyyy çok sevindim canım benim hemde normal doğum hadi gözü aydın geldi minnakı... :KK68::KK68::KK68:

çok sağol esracım haber verdiğin için bugün pek bir yorgundum uyukladım şimdi neti açtım ki gelişme varmı diye ay iyiki açmışım... maşallah kuzusuna sonunda geldi...

darısı ikimizin ve çiğdemin başına...:KK73::KK73::KK73:

tünaydın sağlıklı beslenlim zayıflayalımdan sağlıklı beslenip hamilelik dönemine geçiş oldu sizn bu gurup bende araştırma yapıyorum en doğru bilgi tecrübedir diye düşünürüm hep folik asit hakında bana bilgi verirmisniz bazı sitelerde hamile kalmdan kulanmaya başalyın yazıyor siz başladınızmı nyetlendik adte dönemim bitiyor nasipse düşünüyoruz

hamile kalmadan kullanmayı herkes öneriyor ama ben yinede karar verdiğinize göre doktora gidip onunda onayıyla kullanmanı daha uygun buluyorum... ben tüp bebek tedavisi yaptırdığımdan tedaviden 1 ay önce başladık...

masallahı var 4 kılo 90 gr

susuz123 susuz123 ayyyyy tebrik ederim sinemim hoşgelmiş oğluşun çok çok çok sevindim yaa :)))

Çok şükür kurtuldun canım, darısı edaya esraya ve bana olsun inşallah :)

Kizlar sanırım hamileyim ben hâlâ inanamiyorum.. Bugün 8inci günüm ve akşam idrar testi yaptim,, bide siz bakin cift görmüyorum dimi??

Photo 17-09-2014 21 45 04.webp

Selam kızlar tek tek alıntı yapamadım
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmediğiniz için :)
Rabbim herkese nasip etsin ,epidural oldum rahattı sancı yoktu ama benım oğluş kilolu oldugu için biraz zorladı ama başardık becerdik allahıma şükürler olsun bitti gitti yanımda uyuyo şimdi uslu uslu paşam annesi kurbam olsun ona.

Çiğdemcim çok duygulandım allahım o çift çiZgiyi nasip etti ya binlerce şükürler olsun
İnşallah bundan snr rahat bi hamilelik ve doğum yaşarsın heyecanşı bi süreç:) sonrasında hiç inanamıcagın bı mutluluk :)
Hepini cok çptüm fırsat buldukça yazarım

gunaydın kızlarrr

çiğdemmmmm bılıyodummm bılıyodummmm şükürler olsunnn hissediyodum senınde bu kervana katılacagını maşallahh bi bebiş daha gelıyoo:)
şimdi diger soru,tek mi çift mi:)
eşine haber verdınmıı_
ben demıstım yaaa 2014 bebek senesı hepımız hamıle kalıcaz diyeee,neslı buraya girmesede onun içinde dua edıyorum ve hala hissediyorum olacagını
inşallah hepımız kucaklarımıza alırız sevımlı minişlerimizi..:)
dün sinem resmınıde attı oğluşunun maşallah akça pakça ay parçası gibi:)
sınemde gayet ıyı gözüküyodu zaten gelmiş oda gece yazmış canım benımm
bugun cıkış yapar muhtemelen hastaneden,hadi bakalım bundan sonra sırasıyla eda,ben ve çidomm:)
çigdemm senın bebiş yada bebişler yaz bebeği olacakk:)kan testi ne zaman yapılacak bakalım deger ne cıkacakk
ve şu çift çizgiyi gördüğün andaki duygularını alalımm şekerimmm:)

Rabbim herkese nasip etsin ,epidural oldum rahattı sancı yoktu ama benım oğluş kilolu oldugu için biraz zorladı ama başardık becerdik allahıma şükürler olsun bitti gitti yanımda uyuyo şimdi uslu uslu paşam annesi kurbam olsun ona.

Çiğdemcim çok duygulandım allahım o çift çiZgiyi nasip etti ya binlerce şükürler olsun
İnşallah bundan snr rahat bi hamilelik ve doğum yaşarsın heyecanşı bi süreç:) sonrasında hiç inanamıcagın bı mutluluk :)

hayırlı olsun sinemciğim . ALLAH analı babalı büyütsün canım .hergün gelip bakıyordum haber varmı diye en sonunda gelmiş kuzucuk

susuz123 susuz123 ayyyyy tebrik ederim sinemim hoşgelmiş oğluşun çok çok çok sevindim yaa :)))

Çok şükür kurtuldun canım, darısı edaya esraya ve bana olsun inşallah :)

Kizlar sanırım hamileyim ben hâlâ inanamiyorum.. Bugün 8inci günüm ve akşam idrar testi yaptim,, bide siz bakin cift görmüyorum dimi??

Eki Görüntüle 1245917

ay ne kadar güzel bir gün gözlerim yaşardı nasılsa kimse tuhafsamıyor hamileyim diye :D ben yinede sana yapma test demiştim silik ama belli 2. çizgi hadi hayırlısı inşallah benim damatlar geliyor gibi :D

oyyyy canım benim demek yatıyor prens şükürler olsun sağlığıyla sana kavuştu sende ona kavuştun kilosu da iyi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 41,5 kere maşallah size...

epidural olmana da sevindim doğumunu da görmüşsündür ay evinize de geçin bize uzun uzun anlat ne oldu...

bizde seni oğlunu bol bol öpüyoruz :KK60::KK68::KK74:

Back
X