Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

gunaydın kızlarrr

çiğdemmmmm bılıyodummm bılıyodummmm şükürler olsunnn hissediyodum senınde bu kervana katılacagını maşallahh bi bebiş daha gelıyoo:)
şimdi diger soru,tek mi çift mi:)
eşine haber verdınmıı_
ben demıstım yaaa 2014 bebek senesı hepımız hamıle kalıcaz diyeee,neslı buraya girmesede onun içinde dua edıyorum ve hala hissediyorum olacagını
inşallah hepımız kucaklarımıza alırız sevımlı minişlerimizi..:)
dün sinem resmınıde attı oğluşunun maşallah akça pakça ay parçası gibi:)
sınemde gayet ıyı gözüküyodu zaten gelmiş oda gece yazmış canım benımm
bugun cıkış yapar muhtemelen hastaneden,hadi bakalım bundan sonra sırasıyla eda,ben ve çidomm:)
çigdemm senın bebiş yada bebişler yaz bebeği olacakk:)kan testi ne zaman yapılacak bakalım deger ne cıkacakk
ve şu çift çizgiyi gördüğün andaki duygularını alalımm şekerimmm:)

nesli biraz uzak kaldı... bu ara gezmelerde aslında istanbulda oda hepinizde istanbuldasınız yaa keşke bir an evvel tedaviye yönelse herşeyin hayırlısı tabi vardır bir zamanı... inşallah tez günde oda yaşar bebiş heyecanını...

2014 gerçekten bebek senesi oldu sağlıklı beslenelim diye başlık açtık bir kısmet olmadı sağlıklı beslenmek şimdi birde süt yapacak gıdalara geçersek bu başlık ve ballı börekler görecek :))))))))

Sonucum 58 cikti canlar.. Cok sükür pozitif fakat daha transferin 9uncu günü oldugu icin doktorum cok olumlu konusupta umutlandirmak istemedi.. Pazartesi tekrarlicam testi ve dörde katladiysa buyrun cümbüşe :))

Eşime telefon açtım söyledim, ağlaştık, gülüştük, inanamadık :) şimdi yanında olmak vardı ah ah :(

Otobüsteyim şuan eve gidiyorum, evde anneannemin misafirleri var onlar gidince sira anneme, teyzeme ve anneanneme demeye geldi :) heyecanla bekliyorum o anı..

Esra dün idrar testine inanamadim bacim hemen kkdan whatsappdan konustugumuz arkadaslar var onlara gönderdim gercekten cizgi varmi diye :)) elim ayagim titredi ilk dakikalar sonra kendime gelince duşa girip abdest alıp Rabbime şükrettim.. Yatana kadar olur olmaz her lafa gülüştük teyzemle falan :) sırf mutluluğumu bastırıyordum :D
Kimsenin haberi yok tabi kendimi zor tuttum sonra 1'e doğru yattım :) Rüyamdada habire testlerle uğraştım :)

Sonucum 58 cikti canlar.. Cok sükür pozitif fakat daha transferin 9uncu günü oldugu icin doktorum cok olumlu konusupta umutlandirmak istemedi.. Pazartesi tekrarlicam testi ve dörde katladiysa buyrun cümbüşe :))

Eşime telefon açtım söyledim, ağlaştık, gülüştük, inanamadık :) şimdi yanında olmak vardı ah ah :(

Otobüsteyim şuan eve gidiyorum, evde anneannemin misafirleri var onlar gidince sira anneme, teyzeme ve anneanneme demeye geldi :) heyecanla bekliyorum o anı..

Esra dün idrar testine inanamadim bacim hemen kkdan whatsappdan konustugumuz arkadaslar var onlara gönderdim gercekten cizgi varmi diye :)) elim ayagim titredi ilk dakikalar sonra kendime gelince duşa girip abdest alıp Rabbime şükrettim.. Yatana kadar olur olmaz her lafa gülüştük teyzemle falan :) sırf mutluluğumu bastırıyordum :D
Kimsenin haberi yok tabi kendimi zor tuttum sonra 1'e doğru yattım :) Rüyamdada habire testlerle uğraştım :)

sana bişi diyimm benım testım bundan çok çok daha silkti,hatta o kadar silikti ki ben sabah kan testıne gittigimde kanı alan kıza dedım,bak bakalım tecrübelerine göre bu pozıtıfmı negatıfmı?direk dann diye negatif dedı ama ben hiç sallamadım bılıyodum pozıtıf oldugunu
ve degerım 16,32 idi.yanı okadar erken yakalamıştım ki,umutlanmak için erken degerin kendını katlaması lazım dedıler,katlar katlar dedım:)
bu olay çarşambaydı ctesi günü yani 3 gun sonra bidaha doktoruma gidip kana baktırdım 11di:)
anlayacagın hamilesin canım benımmm
he gerçi şöyle bir süreç varr,önce kese bakılıyo,sonra içi dolumu dıye bakılıyo,sonrada kalp atıyomu diye bakılıyo...
bu ilk 8 haftaydı sanırım sonrası allaha kalmışş herşeyde oldugu gibi..
üfff herşey sil baştan bidaha gözümde büyüdü yaWW :)zaman zor geçti zaten bana,neyse sende enerji var yenı başlıyosun şuan hertürlü her anını doya doya yaşa canımm.
ve sigaradan uzak durr:)

sana bişi diyimm benım testım bundan çok çok daha silkti,hatta o kadar silikti ki ben sabah kan testıne gittigimde kanı alan kıza dedım,bak bakalım tecrübelerine göre bu pozıtıfmı negatıfmı?direk dann diye negatif dedı ama ben hiç sallamadım bılıyodum pozıtıf oldugunu
ve degerım 16,32 idi.yanı okadar erken yakalamıştım ki,umutlanmak için erken degerin kendını katlaması lazım dedıler,katlar katlar dedım:)
bu olay çarşambaydı ctesi günü yani 3 gun sonra bidaha doktoruma gidip kana baktırdım 11di:)
anlayacagın hamilesin canım benımmm
he gerçi şöyle bir süreç varr,önce kese bakılıyo,sonra içi dolumu dıye bakılıyo,sonrada kalp atıyomu diye bakılıyo...
bu ilk 8 haftaydı sanırım sonrası allaha kalmışş herşeyde oldugu gibi..
üfff herşey sil baştan bidaha gözümde büyüdü yaWW :)zaman zor geçti zaten bana,neyse sende enerji var yenı başlıyosun şuan hertürlü her anını doya doya yaşa canımm.
ve sigaradan uzak durr:)

Yaaa sen harikasin harika!!!! Moral oldun kuzum bana!!! İnsallah ALLAH büyük ben pozitif olcaginida biliyodum katlayacaginida biliyorum cünkü iyi kötü herseyi rabbime biraktim o hakkimizda hayirlisini versin insallah..

Degil sigara nargile verseler agzima surmem suresimde yok zaten :))) acayip bi duygu bu yaa, simdiye kadar sonucu ogreneyim ona gore ya iceyim ya bitsin diyodum ama ogrenince şıp diye icme istegi gitti..

Yaaa sen harikasin harika!!!! Moral oldun kuzum bana!!! İnsallah ALLAH büyük ben pozitif olcaginida biliyodum katlayacaginida biliyorum cünkü iyi kötü herseyi rabbime biraktim o hakkimizda hayirlisini versin insallah..

Degil sigara nargile verseler agzima surmem suresimde yok zaten :))) acayip bi duygu bu yaa, simdiye kadar sonucu ogreneyim ona gore ya iceyim ya bitsin diyodum ama ogrenince şıp diye icme istegi gitti..

valla bebişten önce annelık içgüdüsü gelıyo resmen:)
bendede aynı duygular vardı hep kıyamıyodum içmem diyodum:)
hayırlısı olsun ınsallah canım bundan sonrasında da guzel haberler berklıyorum

merhaba kızlar uzun süredir giremedi iş güç uğraşıp durum kilo vermedim hala 70 li rakamlardan kurtulamadım.çok geçmişi okumadım ama okuduklarım yetti çok sevindim
sinem canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla kurtuldun oğluşun nasıl iyimi sen nasılsın
veeee ciğdem hayırlı olsun canım çok sevindim hakında hayırlısı olsun inşallah

site ne kadar değişmiş nasıl cevap yazacağımı ancak buldum neslide kayıp benim gibi iyidir inşallah.
eda esra sizin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah minnaklarınız iyidir inşallah

bende durumlar aynı sadece bende haşimato troidi[troid bezi iltahabı ve troid bezim yavaş çalışıyormuş]teşhis edildi ilaç tedavisine başladık bakalım.benim hastalık bile enteresan.bana sorsalar ne rahatsızlığın var diye haşimato troidi desem millet bana güler.eşim dalga geçiyor benle ne cinssin hastalığın bile cins diye

Eşime telefon açtım söyledim, ağlaştık, gülüştük, inanamadık :) şimdi yanında olmak vardı ah ah :KK43:

ayyy süpersin sen yaa sonunda kan testi sonucu içini rahat tut benim doktorda kan sonucumdan sonra kafasını bile kaldırmadan bu bizim için ölçüt değil filan dedi bu değer katlanmalı sonra kese sonra kalp atışı esranın yazdığı gibi işte haklılar umutlandırmamakta bende ilk testimi yaptım mutluluktan uçuyordum sonra doktorun sözleri dedim ne zaman sevineceğim ben yahu annem hemen girdi olaya 4. ayında dedi :)))))))))))))))))) haklıymış. 4. aya kadar hep bir tedirginlik oluyor... gerçi bu minnaklar kucağımıza sağlığıyla düşene kadar tedirginlik hiç bitmiyorda yinede 4. ayla birlikte bir nefes alıyorsun...

hatırlarsan ben sana test yapma çünkü ben kan testinden 1 gün önce yaptım da görünmedi dediydim. tam bembeyaz da değildi benim idrar testim ama hani böyle tuhaf bir moddasın ya benim elim ayağım titreyerek attıydım çöpe sonra yok nasılsa bişi diye perdeleri yıkadıydım temizlik yaptıydım :D Allahım bu heyecanı hep mutlulukla sonlandırır inşallah... ay şu an hatırlayamadım test sonuçlarım neydi ama benimde 2. kan testimde sonuç çok katlanmıştı ikiz gibiydi bakalım sana da hayırlısı...

site ne kadar değişmiş nasıl cevap yazacağımı ancak buldum neslide kayıp benim gibi iyidir inşallah.
eda esra sizin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah minnaklarınız iyidir inşallah

seni gördüğüme sevindim özlemcim uzaktın bayadır... bizde diyetten uzağız ama :) nesli geziyor bu ara face den gördüğüm kadarıyla iyi... minnaklar iyi bekliyoruz bakalım ne zaman gelecekler kollarımıza... şimdi daha da mutluyuz çiğdemde katıldı aramıza başlıkla ilgimiz hiç kalmadı :))) site çok farklı oldu ben hala alışabilmiş değilim yada çok hoşuma gitmedi bu yeni düzeni...

bende durumlar aynı sadece bende haşimato troidi[troid bezi iltahabı ve troid bezim yavaş çalışıyormuş]teşhis edildi ilaç tedavisine başladık bakalım.benim hastalık bile enteresan.bana sorsalar ne rahatsızlığın var diye haşimato troidi desem millet bana güler.eşim dalga geçiyor benle ne cinssin hastalığın bile cins diye

geçmiş olsun canım... tedaviye başlanmış en azından inşallah çözüm olur... bu hastalığın ne gibi zararları var acaba benim kulaktan dolma duyduğum kilo verememede etkili???

valla bebişten önce annelık içgüdüsü gelıyo resmen:)
bendede aynı duygular vardı hep kıyamıyodum içmem diyodum:)
hayırlısı olsun ınsallah canım bundan sonrasında da guzel haberler berklıyorum

bırakın şu sigaranın adını bile... annelik iç güdüsü bana dolu mutfaktan 'onu yersem boşa doldururum midemi bebişe sağlıklı bişi gitmez' dedirtiyorsa herşeyi yaptırır valla :KK48:

geçmiş olsun canım... tedaviye başlanmış en azından inşallah çözüm olur... bu hastalığın ne gibi zararları var acaba benim kulaktan dolma duyduğum kilo verememede etkili???
sağol canım minnakların iyi olmasına çok sevindim az kaldı bakalım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu hastalıkta vücut mikrop üretiyor ve ve bu mikroplar troidlere yapışarak troid bezlerini yok ediyor.ömür boyu ilaç kullanıp sürekli takip ediliyorsun troid hormonu verdiler.bu hastalar genellikle kilolu metebolizması yavaş çalışırmış aldığım ilaç metabolizmayıda hızlandırıyormuş zayıflatırmı bilmem daha yeni başladım ilaca zaman gösterecek.benim iştahımı açtı biraz bakalım zaman gösterecek.ben ilk günde 500gr aldım ama yiyorum rejim yapmadım,

Merhaba kızlar
Uykusuz bi gece geçirdim diyebilirim
Özlemciö nazlıcım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,tarifsiz bir duygu yaşıyorum
Allah herkese nasio etsin inşallah
NaZlıcım doğumum kolay oldu 40+ 1 de geldi kuzum :) 2 cm açıjlığım vardı kısa sürede 10 a cıktı ve 4 de kollarımdaydı aşkım canım :)

Herşey cok güzel cok keyifli sütüm henü gelmedi ama sürekli emiriyorum
Mama takviyesi veriyorum malesef :( o açken bende bişi yiyemiyyorum cunku
İnşallah bi kaç güne düzelicek

Herşey cok güzel cok keyifli sütüm henü gelmedi ama sürekli emiriyorum
Mama takviyesi veriyorum malesef :KK43: o açken bende bişi yiyemiyyorum cunku
İnşallah bi kaç güne düzelicek

bol bol su iç sinemciğim . bide sıcak duşun etkisi olduğunu söylüyorlar ilk süt geleceği zaman göğüslerini sıcak suyla yıka istersen canım bide emdikçe gelir sütün benimde pek sütüm olmasada 8,5 aya kadar anca emzirdim ite kaka zorlaya zorlaya İNŞALLAH bol bol sütün olur canım mama takviyesi yapmak zorunda kalmazsın bundan sonrasında

Merhaba kızlar
Uykusuz bi gece geçirdim diyebilirim
Özlemciö nazlıcım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,tarifsiz bir duygu yaşıyorum
Allah herkese nasio etsin inşallah
NaZlıcım doğumum kolay oldu 40+ 1 de geldi kuzum :) 2 cm açıjlığım vardı kısa sürede 10 a cıktı ve 4 de kollarımdaydı aşkım canım :)

Maşallah canım kolay geçmesine sevindim doğumun ben 13 saat suni sancı yiyerek doğurdum . ama onu kucağıma aldığımda herşey uçup gitti :)

S
Maşallah canım kolay geçmesine sevindim doğumun ben 13 saat suni sancı yiyerek doğurdum . ama onu kucağıma aldığımda herşey uçup gitti :)
suyu hiç aksatmıyorum canım içiyorum ama yeterli olur inş ,gerçi 2 , gün bugun endişe için erken ama inş bol bol olur sütüm mecbur mama verıyorum çünkü
Epidural almasam dayanamazdım sanırım
Sezeryani normale çevirip doğurdu. ,dediğin gibi herşey unutuluyor bambaşka bi duyguymuş nazlıcım allah herkese nasip etsin inşallah

Back
X