Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim çiğdemcim allah tamamına erdirsin inşallah
DEĞErlerin kat kat artsın inşallah
Biz iyiyiz herşey yolunda alışma sürecindeyin birbirmize annelik cok güzel bi duygu allah herkese tattırsın inşallah
Selam kizlar
Sinemcim eve ciktiniz artik sanirim Maşallah sana ve oğluşuna, sütün su gibi akar bol olur inşAllah :) Nasil gidiyor bebişle hayat, uykusuzsun sanirim :) annen sende hala dimi? Yari yardimci olmustur ne güzel :)
Benim 9uncu gün 58 olan değerim hamd olsun ki 11inci günde 129'a yükselmiş yarın son bi kez daha kontrol edicem kanda beta değerimi hemde doktorumla konuşcam ve salı günü sabah uçuyorum evime, kocama... Çok şükür....
Edacım bana demişsin kendin erken test yapip moralini bozup temizlik yapmissin :)) ama şükürki kizlarina bisey olmamis cok sukur annelerine tutundular..
Kesenizi ne zaman gördünüz Eda transferden sonra kaçıncı gündü? Bide hamilelik haftasi olarak döllenilen tarih mi yoksa transfer tarihi mi sayiliyor acaba? Bence döllenme tarihi ama :)
Selam kızlar
Salı sabahından beri toplasam 3saat uyumuşumdur , benim oğluş memede uyumak istıyo vede bizim yatakta uyucakmış ,yerine koyat koymaz tetikte ağlamaya başlıyo
Yarın doktor kontrolunuz var inşallah herşey yolundadır
Süt sıkıntın vardı bugun daha iyiyim sıcak duş ve ev yapımı bitki çayları işe yaradı sanırım
gözün aydın tatlım değerlerin katlanmış çok sevindim
biz keseyi çabuk gördük hatırlayamıyorum ama aklımda kalan doktorla son kan testimizden sonra 12 gün geçmişti. çok minicikti. kalp atışları dedi sonrasında kese ilk göründüğünde de kalp atışı dinlenebiliyormuş doktorum özellikle dinlemedi dinletmedi çok küçük kalp atışı duyamazsak moral bozukluğu olur herşey vaktiyle olsun dedi 1 ay sonra kalp atışlarını duyduyduk... hamilelik haftasını ilk doktorum son adetin ilk gününe göre hesapladı sonraki doktorum transfer gününe göredir dedi. birde transfer edilen hücreyi sana göstermiştir. döllenen zigot ne durumdaydı 8 hücreli modda mı? yoksa iyice hücrelerde artış olup blankosit halde mi? benimkilerin biri baya sayılmayacak kadar bölünmüştü blakositti diğeri de 8 yada 16 olmuştu... şimdi de biri daha büyük :) bazen çabuk bölünmüyormuş hücreler 4 e bölünmüş durumda transfer tarihiyle hesaplamak doğru oluyor benimkiler biraz ilerde transfer tarihinden... ayy aklıma geldi de transferde hücreleri rahime yerleştirirlerken izliyorsun çoğalmış halini kıpır kıpır hücreyi görüyorsun ve içeri girip bir yere tutunuyor çok tuhaf bir duyguydu yaa şimdi o hücre çoğaldı büyüdü ve tepiniyor karnımda![]()
Valla canim kaç hücreliydi bilmiyorum bile.. Tek bildiğim 5inci gün embriyolarıydı.. Ve rahime yerleştirirken baktım ama çok detaylı görmedim
Pazartesi değerim 397ydi bakalım yarın kese gözükürmü acep merak ediyorum :)
gunaydın kızlaarr
1 haftaLIK rapor sürecinden sonra işe geri döndüm bugun
çok güzel geçen bir hafta yaşadım
bebegımn herseyını aldım,azda olsa dınlenme fırsatı buldum,gerçi daha cok kosturmacalı geçti:)
allah kısmet ederse 37ye kadar kalmak ısıtoyurm ama bu aldıgım 1 haftalık rapordan sonra burdakıler falanda tırsmış sen 32,haftada izne ayrıl burda dogurursun falan dıyolar:)
Selam kızlar
Salı sabahından beri toplasam 3saat uyumuşumdur , benim oğluş memede uyumak istıyo vede bizim yatakta uyucakmış ,yerine koyat koymaz tetikte ağlamaya başlıyo
Yarın doktor kontrolunuz var inşallah herşey yolundadır
Süt sıkıntın vardı bugun daha iyiyim sıcak duş ve ev yapımı bitki çayları işe yaradı sanırım
Amin canim benim inşAllah...
Alisirsiniz insallah sizde birbirinize kolayca...
Benim değerim şükür 13üncü günümde 397 olmuş... Hamd olsun çok iyi dedi doktor.. Yarın sabah yolcuyum Allahın izniyle, öpüyorum hepinizi kendinize bebişlerinize iyi bakın canlar![]()
Selam kızlar
Okuyorum ama yazamıyorum , oğluş cok zamanımı alıyo , ne zaman sabah oluyo ne zaman akşam anlamıyorum
Bugunlerinizin tadını cıkarın ,memelerim emmekten yara oldu ,ne yapsamda fayda yok bazen sağıp verıyorum yoksa acıya dayanılmıyor ama herşeye rağmen mükemmel bi duygu
Gazı var cıkmıyo bi anda pat pat koy verıyo dünyanın en mutlu annesi oluyorum :) bazen melekler güldürüyo öyle tatlı oluyoki ,allahım her isteyene nasip etsin inşallah
Şimdı yanımda mışıl mışıl uyuyo:) viyaklaması an meselesi :)
Göbek bağımızda geçenlerde düştü ama bi parça kalmıştı ,yakma işlemi yaptılar ,adı yakma ama aslınd bi ilaç sürüyolar cubukla ,göbeği kurudu çok şükür ama ilacın etkisiyle göbek etrafı teni hafif karardı ,normal bi durummuş ,aklınızda bulunsun kızlar ,inşallah karşılaşmassınız
Bide burun tıkanıklığı oluyo serum fizyolojik kullanıyoruz ama burun aspirTörü şart ,ama o manuel elle havasını alıp burunun iççnde çekilen işe yaramıyo ,yeni çıkmış adını unuttum ovitrebebemi ney o kullanışlıymış bugun ondan alıcam ,
Bide emzirme sütyenlerini olabıldııgıncd buyuk beden alın ,
Gögüsükü doldukça cok sıkıyo sıkıncada acı verıyor
Benım gögüsüm mastit oldu ,antibiyotik kullanıyorum ,hafif gögüslerimde kırmıZı ,bezleri ıslatıp koyuyorum gögüslerime
Benden haberler böyle kızlar
Sizinde 30 - 31 haftalar oldu maşallah adım adım yaklaştınız allah tamamına erdirsin inşallah
Öptüm hepinizi
sınemmm konusamadık bu haftasonu dogru dürüst
dünde tam kaynvaldeye yemege gidiyoduk volkan tepemdeydı mobılyaların resmını yolayıp konusamadım sonrasında
ararım senı bugun:)hasret giderelim
edacım valla bazen dıyorum 37 cok abartı bı rakam ama ben 37ye kadar izin alıp sonrasında 35te falan cıkmak istiyorum belkı ayarlayabılrım..
senın ıkız oldugu için zor olur 37,ama bakalaım bende durumlar nasıl olacak
bı yandan merak bı yandan heyecan bi yandan korku endişe
bi yandan her işi halletmenın huzru vs..
odası,halısı,perdesı,arabası puseti,ıvuru zıvırı herseyı tamam allaha şükür tek kalan şey odamda yatacagı oyun parkı okadar
Selam kizlar
Cuma gunu kesemizi gorduk cok sukur. O minnak kara nokta dunyanin en guzel seyi oldu benim icinhaftaya pazarteside kalp atisi icin gidicem insallah saglikla sihhatle duyariz
Bu hafta raporluyum hatta haftaya carsambaya kadar... Evimi ozlemisim o yuzden doyamadan ise baslamak istemedim...
Sinemcim o gogus agrisi gozumu korkuttu simdiden.. Cunku suan o kadar sisti ve sizliyorki anlatamam.. Yatarken nasil yaticagimi bilemiyorum... Insallah senin yaralarin cabuk gecer canim..
Esra sende alisverisimi tamamladin oh masallah yaa ne cabuk geldi alisveris zamani
Edacim masallah 31 haftayi gormussunuz suan bana o kadar uzak geliyorki![]()
sineeemmmm..oğlan doğmuşşş...hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
sende mi hamilesin kedicim.hayırlı olsun canım.kız burası diyet beslenme falan değil.bebiş gurubu olmuş:))))