canım benımde hıc bulantım olmamıstı hatta ılk 3 ay zorlu derler ben ılk 3 ay en ufacık bişey hissetmemıstım hamılelıge dair:)
hadı ınsallah pazartesi miniğinin pıtpıtlarını duy da o keyfi yaşa annesi
ama taşınma olayında yormamamn lazım kendını..
oyle sünmeler egilmeler falan..bence bebek 4 ay olana kadar falan cok girme bu işe bebegın emzigi der eskiler,yani kordunun kopma durumu olabılıyomus allah korusun..
neyse anlat bakalım eşinle karşılaşmanızı,adamında içi içine sığmamıştır:)kac kıloyla hamıle kalmış oldun bakım şimdi,bide oh be artık hamıleyım deyıp her buldugunu yersen ılk 3 ay boşu boşuına kılo almış olursun..ben ılk 3 hatta 4 ayı gayet güzel atlatırken bi yerden sonra koptum gitti 10 kılodan fazla aldım şuan..hep dikkat full dikkat çidommm:)
insallah duyarim canim yaa heyecanla bekliyorum pazartesiyi...
daha evin arayisi icindeyiz biz tasinmaya bebis 4 aylik olur zannedersem..
Bide kendimi gercekten yormayi dusunmuyorum ben simdiye kadar tasinalim diye cabaladim olmadi simdiden sonrada bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum esim herseyi ben yapicam diyor bakalim nolcak... olmadi iki annem var onlara güveniyorum hayirlisiyla..
69kilo ile basladim ama su an 70 oldum evdeyim habire yiyorum ya.. aslinda hamileyim diye degilde evdeyim diye bogazim buyudu benim herzamanki halim yani...
haftaya ise baslarsam duzene girerim Allahin izniyle insallah..
Maksimum 10 kilo izin veriyorum kendime cok almamam lazim ya

Simdiden sporun hayalini kuruyorum
Buraya geldigimde kayinvalidem aldi beni havaalanindan, aksam 5e kadar onlardaydim (kimsenin haberi yok tabi daha)
Esimi balkonda bekledim geldigini gorur gormez asagiya indim sarildik aglastik cok güzel bi andi

sonra yukari cikip kamerayi yerlestirdim bi yere ve kayinvalidemle kayinpederime haberi verdik.. onlarda inanilmaz mutlu oldular bi aglasma seremoniside onlarla oldu
Ve geçtigimiz pazar kayinpederim mangal yapalim diye görümcemleri eltimleri ve bizi cagirdilar, aslinda amaç haberi vermemiz

ordada bi koptuk söyledigimiz anda.. Dogal olarak herkes cok ama cok sevindi...
Rabbim insallah her isteyene nasip eder

Böyle diyorum bazen dönüpte kendime inanamiyorum hamile olduguma.. Sonsuz sükürler olsun gerçekten...
Dogum ne zamana esra senin?