- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
insallah duyarim canim yaa heyecanla bekliyorum pazartesiyi...
daha evin arayisi icindeyiz biz tasinmaya bebis 4 aylik olur zannedersem..
Bide kendimi gercekten yormayi dusunmuyorum ben simdiye kadar tasinalim diye cabaladim olmadi simdiden sonrada bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum esim herseyi ben yapicam diyor bakalim nolcak... olmadi iki annem var onlara güveniyorum hayirlisiyla..
69kilo ile basladim ama su an 70 oldum evdeyim habire yiyorum ya.. aslinda hamileyim diye degilde evdeyim diye bogazim buyudu benim herzamanki halim yani...
haftaya ise baslarsam duzene girerim Allahin izniyle insallah..
Maksimum 10 kilo izin veriyorum kendime cok almamam lazim ya
Simdiden sporun hayalini kuruyorum
Buraya geldigimde kayinvalidem aldi beni havaalanindan, aksam 5e kadar onlardaydim (kimsenin haberi yok tabi daha)
Esimi balkonda bekledim geldigini gorur gormez asagiya indim sarildik aglastik cok güzel bi andisonra yukari cikip kamerayi yerlestirdim bi yere ve kayinvalidemle kayinpederime haberi verdik.. onlarda inanilmaz mutlu oldular bi aglasma seremoniside onlarla oldu
Ve geçtigimiz pazar kayinpederim mangal yapalim diye görümcemleri eltimleri ve bizi cagirdilar, aslinda amaç haberi vermemizordada bi koptuk söyledigimiz anda.. Dogal olarak herkes cok ama cok sevindi...
Rabbim insallah her isteyene nasip ederBöyle diyorum bazen dönüpte kendime inanamiyorum hamile olduguma.. Sonsuz sükürler olsun gerçekten...
Dogum ne zamana esra senin?
çok güzel maşallah canım yaa valla bende artık cok etkılenıyorum bu bebek haberı verme durumlarından
cok güzel tarıf edılemez bi duygu gercekten:)
bakalım senın bünyede nasıl sirayet edecek hamilelik,ben kendımden cok umutluydum zaten şişmanım çok kılo almam diye ama ramazandan sonra aldı başını gitti:)
bence bı hamıle bebegi görene kadar ınanamıyo hamılelıge ilk bebekte..bazen hala derimm volkan bızım gercekten bı cocugumuzmu olacak diye:)
eşya falan alıyoruz allahımm bu eve gercekten bı bebekmı gelecek yaa diyorum,şaka gibi yani:)
benım dogum kısmetse aralıkta canım ama eger sezeryan vs. olursa ılk haftası olur dıye dusunuyorum..
benım düşüncem ayın 10una kadar gelır sanırım nıyeyese öyle olur gibi hissediyorum..tam 2 ay var yanii:)38 de doğarsa 8 hafta,40ta doğarsa 10 hafta:)