- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
Yerim yerim yerim o ayagi bennnnmasallah yaaa keyfi yerinde anasinin karninda :) ay insallah bizde o gunlere geliriz saglikla, suanda bile kalp atisini pit pit gormek nasil heyecanlandiriyor beni
izne cikmak icin dayanabildigin kadar dayan canim hem sonrasina izin dahada kalir iyi olur :)
Burda doktor bana ayda bir gel dedi ama dayanamayip iki-uc haftada bi gitmeyi dusunuyorum..
Ya benim doktor bi acayip, kan testi bile yaptirmadi demir veya D vitamini eksikligi varmi diye; ama bi tane D vitamini aldirdi 1 ay yetiyomus bi minik sise ilac... Demire ne zaman bakcak merak ediyorum.. Bide folik asite ne zamana kadar devam edicem onu sorcam artik..
Su an bi sonraki randevum 3 Kasimda yani 11inci haftamda olcak Allahin izniyle..
Bulanti bi gun var bi gun yok, olmadiginda tadini cikariyorum :)
onun disinda uyku hali var biraz.. aksamlari 11i zor ediyorum valla..
Kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri oluyor ara ara, sanirim normal takilmiyorum..
en beteri gögüslerim, inanilmaz sisti ve yan yatinca agriyor ust uste geldigindesismesinden sikayetci degilim ama
anneler topiginde senle ayni seyleri yasayanlari gorunce hosuma gidiyor sevdim ortami ben![]()
oyy mınıgım benım
küçücük kalbi var rabbimin mucizesi cok güzel bişey maşallah
2-3 haftaya gerek yok yaw burda da 1 aylık oluyo kontrol periyotları heyecanını anlıyorum,heleki tam bi bebek şeklını alsın ozaman dahada sabırsızlanacaksın sanırım 12.haftaydı benım tamm yokk artık oluşmuşş bu bebek dediğim::)
11.haftada da görürsün zannımca
uyku halin çok normal bol bol uyu dinlen
umarım cok bulantın olmaz
olsa bıle maksımum 16.haftada biter zati,
memişler,eller ayaklar vs. şişer normal:)
benım göğüslerım hiç şişmedi ama eller ayaklar ve surat bi ara zirveye cıkmıstı
sonra sonra indi biraz,özellıkle ılk 4 ay şişmiştim ben:)
offf cok keyflı bı 2014 geçti
hepımızın hamıle kalacagını ben hissetmıstım,hala umudum var nesli içinde..
bu sene bol bebeli geçecek:)