- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
sokakta pek gorusmedigim komsu bebekle gelince bu kimin demistiBayanlar öncelikle bütün bulantı ilaçlarını kullandım zofran dışında faydasını göremedim onunda 3 günlük alım fiyatı 61 tl ama durumumuz okadarına el vermiyor artık kolun kalkmıyor yorgunluktan halsizlikten en son gecen komşu geldiğinde ay dişlerinde çürür dökülür senin diyince oturdum ağladım saatlerce moral almaya çalışıyorum ama maalesef ıspanak vs yemeye çalışıyorum ama dediğim gibi muhakkak geri çıkartıyorum ilk aylarıma göre azaldımı diyim alıştımmı diyim bilmiyorum ama ilk aylarımda günde 20 kez istifra edip açıklık oluyordum şuan gene iyiyim ama bebeğim beslenmiyor diye çok üzülüyorum herkes ay karnında yok diyip duruyor
Folik asit mide mi bulandiriyo? Hic ole buse yasamadim benGebelik düşüncesiyle folikasit kullanmaya çalışıyorum gebe değilim ama inanın bu halimle bile midemi çok bulandırdı ilacı kestim size ne diyeyim.
Evet tontriko her bünyede ayni etki etmiyor olabilir ama benim bulandırıyor yan etkilerinde de var zaten.Folik asit mide mi bulandiriyo? Hic ole buse yasamadim ben
Hmm vitamin hapi oluyo ya onlarin icindede folik asit oluyo onlardan deneseniz?Evet tontriko her bünyede ayni etki etmiyor olabilir ama benim bulandırıyor yan etkilerinde de var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?