Sağlıklı beslenme ve her şeyi saati saatine her gün ayarlamak bazen ciddi sıkıntı yaşatıyor bana. Uykum kalkışım tüm öğünlerim spor saatlerim çalışma düzenim araya beklenmeyen bir şey giripte öğünüm veya sporum aksıyorsa veya erteleniyorsa kriz geçiriyorum resmen, geriliyorum ,mutsuzlaşıyorum.

Dışarıda hep yemeklerimi yanımda taşıyorum. Örneğin Kayınvalidemlere gittiğimizde mutlaka evimde yiyip gidiyorum ya da yanımda taşıyorum yemekleri bir başkasının yaptığı bir şeyi yemeğe tahammülüm yok yağını tuzunu pişme süresini ben ayarlayınca içim rahat ediyor çok nadir başkasında yemek yerim, benim gibi yaptığından emin olduğum yakınlarımda. Hal böyle olunca neden yemiyorsun gibi tepkilerle karşılaşıyorum, uzun uzadıya açıklamaktan da sıkıldım. Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda yemek yiyelim dediklerinde siz başlayın ben kahveye yetişirim diyerek bilerek geç gidiyorum veya yanımda getirdiğimi yiyorum.

Dışarıdan bakan bir göz de anlayamıyor bunu. Sosyal hayatımda ciddi sıkıntılar yaşatıyor ama yine de engel olamıyorum.