Sağlıklı beslenme/düzen takıntısı.

Karatayı mı diyorsun ?
Ben başladım ama ekmeksizliğe tahammül edemedim maalesef :KK43:
Tatlı krizlerimde oldu sonra :KK43:

Evet Karatay, bolca badem fındık ceviz yiyorum, geçen arkadaş çocuklarına abur cubur alırken benim oglana da almış, teşekkür ettim aldım ama eve gelince attım çöpe, normalde affetmem kitkat dido sürpriz yumurta falan

Değerin kaçtı da ayda bir önerdiler,ben gün aşırı alıyorum ama hep öyle almıcam elbette, benim değerim 13, normal değere gelince ayda ya da 2 ayda bire dönücem
Benim 11-12 civarı diye hatırlıyorum. Önce üç adet her gün sonra üç tane aylık olmak üzere üç tane daha al dendi bana..

Benim 11-12 civarı diye hatırlıyorum. Önce üç adet her gün sonra üç tane aylık olmak üzere üç tane daha al dendi bana..

Ben bugün 6.ampulü içtim eşimi de götürcem baktirmaya, kendim için de tekrar test isticem bakalım kaca çıktı, sanmam yani abartı bi rakam olsun 60 70 ancak olur çünkü içtiğin birikmiyo ki vücut kullanıyo, halı hazirda eksik zaten

Boyle bi hastalik var bildigim.. Onlarda surprizleri sevmezler.. Onceden herseyi bilecekler illaki..
Bende duzenli olmayi severim.. Birde hersey yetistirme telasim vardir.. Bu onceden misafir geleceginde olurdu.. Simdi cocuklarla disari cikacagimizda.. Birinin manasi digerinin yemegi cantasi ustu basi.. Evdeki isleri bitirmem sonra disari cikiyorsam illaki evde yemegim olacak.. Cikmadan hazirlamaya gayrer ederimki.. Gelince telas etmeyeyim filan..cocuk uyanmadan su isi yapayim filan.. Bazen kendimi 40 ayak gibi hissediyorum :D

Benimde hiç düzenim yok buda beni boğuyor.
Nasil düzen kurdunuz?Benimde iki tane cocugum var ,zamanlamaniz nasil?
Ben eve geldikten sonra acele bir yemek yaparim tamam ,hiç bir aktivitem yok maalesef.
Kendime yalniz program uygulayamiyorum.Bende biraz düzen biraz tertipli olmak istiyorum,böyle boş
Olmakta can sıkıcı.

Aynı durum işte. Görüntüme aşırı düşkünüm en ufak gıda değeri olmayan şeyi vücuduma almak istemiyorum. ( börek poğça ekmek fast food rafine şeker bulunan her şey bunları vücuda alınca çöp alıyormuşum gibi geliyor) Ama her yerde bu olmuyor insanlara laf anlatmak zor. Çok yiyenler benim de gözüme çok batıyor.
aslında ilk bir kaç lokmayı kolay yerken iyi de,daha fazlasını yerken işkence oldu artık...her gün tartılıyorum.biraz kilo vermişsem belki yiyebiliyorum.biliç altımda kilo olabilir bilmiyorum.ama fazla yemek yeme düşüncesi bende karın ağrılarına sebep oluyor.resmen yemek yemekten kaçar oldum.ve bu yüzden sürekli yemekten bahsedenlerden kaçıyorum sanki tek hayat gayeleri yemekmiş gibi geliyor.öyle bir duruma geldim ki artık yemek bile hazırlamıyorum:) açıkcası bu durum benim moralimi çok bozuyor.normal bulmuyorum bu davranışımı ve üzülüyorum.geçen gün bir kilo vermişim bundan mıdır bilmiyorum sabah rahat yedim ama birden çok yediğimi düşünüp bıraktım yemeği ve midem kötü oldu.offf rahatça yemeği özledim:(

işte o benim. kitliktan cikmis gibi yerim. hele bir yere gideyim. ev sahibinden de cekinmiyorsam tabak tabak yerim. birde arkadasim var oda benim gibi. keyifli keyifli sohbet ede ede yeriz. sizi gorunce istahimiz açılıyor derler :KK48:

bende evime gelip catali ite ite zorla burnunu kivira kivira yiyenlere sinir olurum. sanki zehir var icinde. emek verip hazirlamisim ne ayip.
ben birisinin yaptığı yemekten tiksindiğim ya da beğenmediğim için yapmıyorum bunu.ki bundan aylar önce güzelce yiyen biriydim.kendi evimde de durum aynı...bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum.gerçi şu sıra daha iyiyim ama tam düzelmesi için çabalıyorum.gerçekten mutluysam o an rahat yemek yiyebiliyorum.ama o da fazla değil.şuan içinde bulunduğum durum tamamen psikolojik farkındayım.

Sağlıklı beslenme ve her şeyi saati saatine her gün ayarlamak bazen ciddi sıkıntı yaşatıyor bana. Uykum kalkışım tüm öğünlerim spor saatlerim çalışma düzenim araya beklenmeyen bir şey giripte öğünüm veya sporum aksıyorsa veya erteleniyorsa kriz geçiriyorum resmen, geriliyorum ,mutsuzlaşıyorum.:KK43: Dışarıda hep yemeklerimi yanımda taşıyorum. Örneğin Kayınvalidemlere gittiğimizde mutlaka evimde yiyip gidiyorum ya da yanımda taşıyorum yemekleri bir başkasının yaptığı bir şeyi yemeğe tahammülüm yok yağını tuzunu pişme süresini ben ayarlayınca içim rahat ediyor çok nadir başkasında yemek yerim, benim gibi yaptığından emin olduğum yakınlarımda. Hal böyle olunca neden yemiyorsun gibi tepkilerle karşılaşıyorum, uzun uzadıya açıklamaktan da sıkıldım. Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda yemek yiyelim dediklerinde siz başlayın ben kahveye yetişirim diyerek bilerek geç gidiyorum veya yanımda getirdiğimi yiyorum.:KK35: Dışarıdan bakan bir göz de anlayamıyor bunu. Sosyal hayatımda ciddi sıkıntılar yaşatıyor ama yine de engel olamıyorum.:KK12:

Bi psikolga git bence yardimi dokunabilir haklisin zor olmali

Ben bugün 6.ampulü içtim eşimi de götürcem baktirmaya, kendim için de tekrar test isticem bakalım kaca çıktı, sanmam yani abartı bi rakam olsun 60 70 ancak olur çünkü içtiğin birikmiyo ki vücut kullanıyo, halı hazirda eksik zaten
Evet evet yeni bir test yaptırıp kontrol etmen en mantıklısı.. Çünkü fazlası vücuttan atılıyor mu yoksa depolanıyor mu bilmiyorum.

Karaciğerini de yorma... Bizi de haberdar et.

Benimde hiç düzenim yok buda beni boğuyor.
Nasil düzen kurdunuz?Benimde iki tane cocugum var ,zamanlamaniz nasil?
Ben eve geldikten sonra acele bir yemek yaparim tamam ,hiç bir aktivitem yok maalesef.
Kendime yalniz program uygulayamiyorum.Bende biraz düzen biraz tertipli olmak istiyorum,böyle boş
Olmakta can sıkıcı.
biz eşimle akşam 5.30 da geliyoruz 6 da en geç sofraya oturmuş oluyoruz akşam 7-8 gibi de spora gidiyoruz.
yemeklerimi akşamdan yapıyorum spor dönüşü. ertesi güne rahat oluyorum.

biz eşimle akşam 5.30 da geliyoruz 6 da en geç sofraya oturmuş oluyoruz akşam 7-8 gibi de spora gidiyoruz.
yemeklerimi akşamdan yapıyorum spor dönüşü. ertesi güne rahat oluyorum.

Bİ YANDAN ÇOK İMRENDİM İRADELİ VE DİSİPLİNLİ OLUŞUNUZA BEN HAYRNIM BÖLE İNSANLRA BENDE İRADENİN İ Sİ YOK Bİ TARFATANDA SİZİ 2 ÇOCUKLA HAYAL EDEMİYORUM NASIL BİR ANNE OLURSUNUZ ACABA BENİM GİBİ GENİŞ BİRİ BİLE BUKADAR STRES YAPIYORSAM YETİŞEMİYORUM HERŞEYE DİYEE SİZDE PİSKOLOGLUK OLURSUNUZ SANKİ

Bİ YANDAN ÇOK İMRENDİM İRADELİ VE DİSİPLİNLİ OLUŞUNUZA BEN HAYRNIM BÖLE İNSANLRA BENDE İRADENİN İ Sİ YOK Bİ TARFATANDA SİZİ 2 ÇOCUKLA HAYAL EDEMİYORUM NASIL BİR ANNE OLURSUNUZ ACABA BENİM GİBİ GENİŞ BİRİ BİLE BUKADAR STRES YAPIYORSAM YETİŞEMİYORUM HERŞEYE DİYEE SİZDE PİSKOLOGLUK OLURSUNUZ SANKİ
iki çocuk düşünmüyorum neyse ki:D
ben onu kaldırabilcek yapıda değilim. olursa bir yavrumuz olur allah nasip ederse :) ama 5 yıllık büyüme ve kalkınma planlarımızda yok henüz :D

Back
X