- 13 Kasım 2012
- 176
- 48
- 53
Öncelikle hepiniz umarım istediğiniz beden ölçülerine ve kiloya ulaşırsınız burada aranızda olmak çok beni çok sevindirdi açıkçası kendi kendime yazarak ne yediklerimi ne yaptığımı tutmak beni zorlamaya başlamıştı hipoglisemi hastasıyım doktor şekeri bırakıyorsun aldığın kiloları veremezsin hemen kilo ver dedi en azından unuttuğum birşey olursa hem  buradan bakarım hemde yardıma ihtiyacım olduğunda konuşabileceğim arkadaşlarım olur diye düşündüm.
Boyum 1.53
Kilom 56,70
Bu sabah uyuya kaldım dünkü içtiğim prolaktin hapının etkisiyle normalden fazla uyumuşum o yüzden bunları yedim;
Bir kase acı biber kızartma üstünde sarımsaksız yoğurt avuç içi kadar ekmek ama beyaz
Ara 10 da olması gereken ara öğün 10 buçuğa kayınca şekerim aşırı düştü gözlerim kararınca bi tane havuc yedim.
Öğlen
bir kase kadar havuç rendeli, rokalı ve acı biberli zeytin yağlı salata
2 dilim kepek ekmek
7 tane yaprak sarma
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı pırasa
sucuk
beyaz ekmek
çokella
işte böyle kızlar hipoglisemi hastası olunca doysan bile şeker düşünce acıkmış gibi yemek yeme isteği oluyor yoğurt yesem durdururdum ben de midem bulanmasın diye süt içtim amacım protein ağırlıklı beslenmek ama onuda midem kaldırmıyor ki neyse artık bişey yemicem hadi bakalım iyi akşamlar.

Boyum 1.53
Kilom 56,70
Bu sabah uyuya kaldım dünkü içtiğim prolaktin hapının etkisiyle normalden fazla uyumuşum o yüzden bunları yedim;
Bir kase acı biber kızartma üstünde sarımsaksız yoğurt avuç içi kadar ekmek ama beyaz

Ara 10 da olması gereken ara öğün 10 buçuğa kayınca şekerim aşırı düştü gözlerim kararınca bi tane havuc yedim.
Öğlen
bir kase kadar havuç rendeli, rokalı ve acı biberli zeytin yağlı salata
2 dilim kepek ekmek
7 tane yaprak sarma

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı pırasa
sucuk
beyaz ekmek
çokella
işte böyle kızlar hipoglisemi hastası olunca doysan bile şeker düşünce acıkmış gibi yemek yeme isteği oluyor yoğurt yesem durdururdum ben de midem bulanmasın diye süt içtim amacım protein ağırlıklı beslenmek ama onuda midem kaldırmıyor ki neyse artık bişey yemicem hadi bakalım iyi akşamlar.