sağlıklı beslenmek istiyorum

owner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2.190
3
0
Gaziantep
bu konudan da muzdaribim;
sağlıklı beslenmiyorum amacım sadece karnımı doyurmak oluyor hemde fazlasıyla sizce ne yapabilirim
biraz daha yeme kültürümü değiştirmek için...
ayrıca çok değil ama bi kaç kilo fazlam var ondan da kurtulmak istiyorum.hergün karar veriyorum ama sonuç yok!!!!!!!!:14:

merak etme her gün 1 saat yürüyüş yap ve öğün atlama 2 kilo verirsin 1 ayda falan
2,5 aylık evliyim 6 kilo aldım canım bu süre zarfında deliricem valla kendime dur diyemiyorum
yürüyüş çok zor benim için yoğun çalışıyorum malesef :14::14:

akşam en geç 7'de yemek işini hallet,çok acıkırsan meyveyle bastır açlığını.gün içinde en az 2 litre su iç,kilo vermede ve sağlıklı beslenmede üstüne tanımam.abur-cubur,kola,aşırı çay-kahve tüketmemelisin.Yediğin ekmeği de azalt.Ve her akşam en az yarım saat yürüyüş yap.Göreceksin,bir süre sonra miden küçülmüş olacak ve kilo vermeye başlayacaksın.4 aylık hamile olduğum halde hiç kilo almadım daha bu şekilde düşün artık.Kolay gelsin canım :10:

akşam en geç 7'de yemek işini hallet,çok acıkırsan meyveyle bastır açlığını.gün içinde en az 2 litre su iç,kilo vermede ve sağlıklı beslenmede üstüne tanımam.abur-cubur,kola,aşırı çay-kahve tüketmemelisin.Yediğin ekmeği de azalt.Ve her akşam en az yarım saat yürüyüş yap.Göreceksin,bir süre sonra miden küçülmüş olacak ve kilo vermeye başlayacaksın.4 aylık hamile olduğum halde hiç kilo almadım daha bu şekilde düşün artık.Kolay gelsin canım :10:

ne güzel yaa maşallah diyeyim size o halde:)
ramazanda malum düzen bozuluyor o sebeple ramazandan sonra bu söylenenlere dikkate alıp tek tek uygulayacağım inşallah

Back
X