• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı düşünemıyorum!lütfen yardım edin!

bak sen de farkındasın...akıllı olursan bu durumu çok hasar almadan atlatırsın sonrasında herşey yoluna girer ama insanlar nedense etraflarında akıllı kendilerinden mutlu birilerini görmeye pek dayanamazlar...şu dönemde sana olumsuz şeyler söyleyen herkesten uzaklaş, iyi niyetlerinden şüphe duy...iyiliğini isteyen sana destek olur güçlü olman için yardımcı olur...

etrafta bu tarz kişiler cok,ıyılıgımı ısteyende cok az
akıllı dusunemıyorum yasadıklarımdan dolayıda
esımlede tartıstım nasıl duzeltırım kı
gerı adımda atmak ıstemıyorum hem bosanma davası ac dedım
ne olacak sımdı bılmıyorum ya yarın acarsa
evede gelmedı hala
cagırsam mı kı acaba? yada kafasını mı dınlesın

oncelikle Rabbim yar ve yardimci olsun

insaAllah faydamiz oluyordur sana... mesajlari okudum herkes ayni dusunce icinde farkinda isen sakin olmalisin.. rahat olmaya calis dua et Rabb e sigin mutlaka bir cikis yolu gosterecek Rabbim sana benim acizane dusuncelerim ise

kayinvalidemin en yakin arkadasi gelip anlatiyor yazmissin bence Sen bunlarin hic birine kulak verme bana gore sana gelip bir seyler anlatan bir insan mutlaka kayinvalidene de bir seyler anlatiyordur neden onu dinliyorsun ki hem kayinvalidenin sozlerine 1 kac tane de ilave olmadigini nerden biliyorsun

hatta bundan sonra sana gelip bi sey anlatan olursa esimin annesi onu bu yasa getirmis o da benim kadar uzgun olanlara deyip kestirip at bence kimseyi konusturma lutfen hatta sen de esine duyduklarini anlatma

cogu erkegi ana kuzusu diye nitelendiririz ama erkeklerinde adalet sistemi bizimkiler kadar gelismis sadece kendi iclerinde itiraf ettiklerini bizlere soyleyemiyorlar belki cogumuzun esi annesinin aslinda haksizliklarini gorup gormemezlige geliyor ama bu icten ice takdirlerini kazanmadigimizi gostermez

eger sen de surekli annen beni istemiyor annen boyle soylemis bana bu soylendi vs sozleri esine soyluyor isen inan evliliginize bunun hic bir faydasi olmaz diger yazan arkadaslarim gibi ben de su an esinin yaninda olman gerektigini dusunuyorum

ama bu demek degil ki 10 dk bir telefon ya da mesaj ile kendini hatirlat simdilik zor bir donemdesiniz senin esine gercekten ihtiyacin var biliyorum
Yaradan kadinlara adem elmasi denilen girtlakta ki dugumu vermemis bi dusunur isek bizler hep konusuruz erkekler ise hep yutkunur fitratimiz bu kendimizi ifade etmek icin bunu yapariz ama erkekler iclerine kapanirlar
onu bu durumdan kurtarmak icin daha da cok konusmak bi cozum degil bence

sabirli olmaya calis Rabbim icine bi ferahlik nasip etsin insaAllah hapis donemi gecene kadar dayan ondan sonra zaten her sey Allah in izni ile duzelecek

tesekkur ederım yazdıklarını ağlayarak okudum,sanırım Rabbıme sığınmam gerek,bir bildiği vardır ve en kısa zamanda mukafaatını verır ınsallah

sen takma akbabaları o tür insanlar herkesin başında tatlım.sen artık toparlanmana bak.içine fesatlık sokan kişilerden uzak dur.eşıne güwen sözüne inan gerisi gelır.sıkma adamı tabıki eşinin yanında olmasını istemek hakkın ama maalesef erkekler böyle durumda içine kapanıyor.yanlızlıgı tercih ediyor adeta kaçmak istıyor.oluruna bırak cnm yuvanı sewiyorsan sık bogaz etme tatlım.eşin ewe
geldimi cnm

evet esım ıcıne atıyor hepderdini anlatacak kımsesı yok onunda

hayır malesef eve gelmedı hala

bizler insan olmamız gereği birçok köü olaya yaşamaya ve onlara katlanmaya alışığız,sen sadece bu aralar
kötü olaylar yaşıyorsun daha doğrusu bizim şer bildiğimizde hayır hayır bildiklerimizde şer olabilir.eşin 4 ay sonra hapisaneye girecek demişsin geçmiş olsun hem seni ve 3 aylık bebğini bırakmak ne zor olacaktı sizz napacaktınız hadi sen tekken ailenşn yanında olabilirsin hoş bebğinde torunları ama bi şey desler ağlasa bebeğin biri rahatsız olsa için acır babnıda olmayacktı yanınızda ne bilim tabiki ölüm kayıp hiçbirşeye benzemez ama birde böyle bir tarafı var sukunetini koru hem zaten 4 aylık bir süre ayrı olacaksınız birbirnizin değerinşi anlarsınız emin ol kocan ordan geldikten sonra sana daha düşkün olacak erkekler böylşe oluyor eşim askerden geldi ben 6 ay boyunca burda ağladım geldiğinde bana öyle farklı davrandıki anlatamam böyle ağzımın içine bakıyor seni çok üzdüm ben diyor başkada bişi demiyor hala o günleri hatırlayınca ikimizin gözleride yıldız yıldız parlıyor sabret canım geçecek hepsi geçecek bugünleri hatırladığınızda hafif burnunuz sızlayack gözleriniz dolacak sonra derin nefes alıp çok şükür diyeceksin Yalnız değilsin sahipsizlerin sahibi yüce yaratandır.Yeterki sen Allahtan umudunu kesme umut kesenlerden olma rabbim bir sebep koyar araya sende mutlu olursun.Hakkında hayırlısı olsun

inşallah hersey daaha guzel olur,bızde bırbırımızın kıymetını anlarız,bende yapayalnız kaldım esım ceza evıne gırınce bırde bebeğimde yok dahada bunalıcam,insallah kopmaz dahada bağlanırız

Eşinizin hapse girmesi kesinleşti mi ?

5 yıl sonra bebeğinize kavuşup kaybetmek çok zor..Allah sabırlar versin.

Psikolojiniz farketmediğiniz hatalar yaptırabilir, eşinizde aynı şekilde sizinle zor zamanlar yaşıyor.

Eşinizi bırakıp ailenizin yanına gitmek daha fazla sizi uzaklaştıracaksa gitmeyin.

Özellikle şimdi hiç gitmeyin..Tepkiyle gitmiş olursunuz ve bir daha dengeyi kuramazsınız.

Zaten 4 aylık bir ayrılığınız olacak.

Sizinle ilgilenmesini, beraber birşeyler yapmayı istemekte haklısınız.

Eşinizi seviyorsanız biraz bu konuda anlayışlı olacaksınız.

Kendinize mutlaka bir uğraş bulun..

Kendinizi ne kadar rahatlatırsanız derdinizi o kadar rahat anlatırsınız eşinize.

Birde anladığım kadarıyla eşiniz sinirlenince çok üstüne gidiyorsunuz.

Neden ayrılma sözünü ağzınıza alıyorsunuz, gerçekten yoksa kesin değilse asla kullanmayın.

kayınvalıdem hıc arayıp sormadı hamıleykende canın bırsey mı ıstıyor nasıl gecıyor demedı oyle soyledıgınede ınanıyorum onun cok yakın arkadası bana hersey soyluyor...

Bence bu kadından uzak dur. Bu nasıl yakın arkadaşlık. İnsan yakın arkadaşsa laf taşırmı? Senin laflarınıda taşımadığı hemde üzerine 10 eklemeden götürmediği ne malum. Bence kes muhabbeti. Laf taşıyan insandan hiç bir yarar gelmez sana. Hem doğru dediği ne malum. Başkasının lafıyla gaza gelme. Kvden duymadıkça boşu boşuna kv ne siper alma.

Eşinin muhabbetine gelince de sonuçta oda baba olmayı hayal ediyordu. 1 ay kala böyle üzücü bir durumla karşılaşınca onunda hayalleri suya düşmüş oldu. Sen nasıl acı çekiyorsan oda çekiyordur. Ama erkekler belli edemez genelde. Hem cezaevinede girecekmiş. Bunun streside vardır adamda. Sen nasıl ondan destek bekliyorsan oda senden bekliyordur. Hem devamlı arayıp nerdesin napıyorsun demeler erkeği bunlartır. Bardaysa sana bardayım mı diyecek, yada başka bir kadının yanındaysa sevgilimlemiyim diyecek. Hayır. Bırak arama artık. Bu tür şeyler bizleri de sıkar, bunaltır. Kaçan kovalanır canım benim. Elalemin lafıyla hareket etme. Bunaldı diye her erkek kendini başka kadının koynunamı atıyor. O diyenlerin kocaları öyle yapmış ki sana böyle akıl veriyorlar. Hiç bir zaman başkalarının lafıyla hareket etme.

Annenlere gitme demiyorum. Eşinle güzelcene konuş. Eğer bir süre ayrı gelmek ikinize de yarayacaksa git biraz hem sende kafa dinlersin. Ama ailene hiç bir şey yansıtma. yarın iyi olursunuz bu sefer ailen istemeden eşinden soğur. evinde olanlar evinde kalsın. Gidersende adamı devamlı arama. Bırak o seni arasın. Özlesin seni. Değerini anlasın.

Öncelikle başın sağolsun canım çok üzüldüm eşin zor günler geçiriyor sinirini senden çıkartıyor bence ailenin yanına git 1 haftalığına başka şeylere ver kendini bir kursa gitmeni öneririm.

ben ıstıyorum kı esımle bırlıkte uzaklara gıdelım,esımde gıdıcez dıyor ama ne zaman.... esımden ayrılıp aılemın yanına gıdemıyorum.. onda kalıyor aklım...ayrıca sureklı ısıyle mesgul oluyor..ben onu sureklı arayıp nerdersın napıyorsun gıbısınden sorgu sual edıyorum..cunku hherkes bu donemlerde erkekler dısarı yönelır dıkkat et dedı..psıkolojım cok bozuk zaten:((

İyi de tatlım adam 4 ay ortada olmayacak cezaevine gircek diosun o içerdeyken senn sıkıntıya girmemen için çalışıyo olma ihtimali yüksek.
Tabi şu durumdayken eşinle beraber tatil planı yapmak pek mantıklı değil.
Ayrıca bu şekilde sürekli sorgu sual özlemesine izin vermeden üstüne düşmeniz sıkmış bunaltmış olabilir..
Sık sık aramak yerine daha az arayın ve yada birsürü cvp beklemeden msj göndern o müsait olduğunda dönüş yapar..

Ve unutmayın o bebek ikinizindi ve o da en az sizin kadar üzülmüştür..

Back
X