• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı düşünemıyorum!lütfen yardım edin!

senin kadar olmasa da bebek olayından etkilenmiştir eşin, bi de cezaevi olayının stresi... onu da anlamaya çalış...

bence boşanmamalısınız. tehdit de etmemelisin eşini ...

kayınvalidenin söylediği şeyden de emin olana kadar dolduruşa gelip aile huzurunu bozma derim. belki çok farklı bi şekilde söyledi ama sana farklı söylendi? ya da yanlış anlaşılma oldu?

sessiz kalmayı deniyorum ama yapamıyorum,eşimden ılgı beklıyorum boyle bır anda,esımınde kımsesı yok,annesı var sadece ,k.valıdede benı hıc ıstemıyor,acaba bu durum eşimi etkılıyor,benden ayrılmak ıstiyorda söyleyemıyordu zamana mı bırakmıştı?? bende cok üstüne gidince patladı ,acaba hangısı??????????? bır fikir verin kızlar

Canım ben senin yerinde olsam,şu durumda kayınvalide mevzusunu eşime hiç açmam.
Eşin zaten sıkıntıdaymış.Annesi senin hakkında birşey dese,eminim annesine patlar.
İçini bunlarla bulandırma bence.
Kayınvalidenin tavrı yeni değilmiş.Boşver,onu öyle kabullen.Etkili olsaydı daha önce olurdu.

İlk olarak Allah'ü Tela yardımcın olsun. Yuvana huzur mutluluk verisn..

Bencede keisnlikle ayrılmamalısınız.. yuvanızı kurtarabilirsiniz.. eşin yanında olmadığı ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabırlı olmaya çalış inanıyorum çok ama çok zordur ama az daha dayan.. yine hamile kalırsın bebeğiniz olur inşaAllah.. belliki eşinde çok etkilenmiş bu sıkıntılardan.. bencede eşin cezaevine girene kadar keisnlikle yanından ayrılma.. mümkün olduğunca üstüne gitmemeye çalış.. tabi senin durumunda çok zor çok sıkıntılı kendini rahatlarmak için bol bol dua et stresini atabileceğin bir şeyler bulmaya çalış canım ya.. öyle kayın validem gelmedi şu aramadı bu sormadı gibi şeyleride kafana takma bırak ne halleri varsa görsünler senin başında daha büyük dertler var.. birbirimiz seviyoruz demişsin sabredip bol bol dua edersen inşaAllah bu günleride atlatırsın canım..

Allah sabır versin kolaylık versin..

allah yardımcınız olsun canım.

Eşini anlamaya çalış lütfen,adamcağızın psikolojisi bozulmuştur.kolay değil yaşadıklarınız.

ne derse desin sen destek olmaya çalış.

Boşanma Bukadar sıkıntılı dönemde verilecek bir karar değil.

senin kadar olmasa da bebek olayından etkilenmiştir eşin, bi de cezaevi olayının stresi... onu da anlamaya çalış...

bence boşanmamalısınız. tehdit de etmemelisin eşini ...

kayınvalidenin söylediği şeyden de emin olana kadar dolduruşa gelip aile huzurunu bozma derim. belki çok farklı bi şekilde söyledi ama sana farklı söylendi? ya da yanlış anlaşılma oldu?

kayınvalıdem hıc arayıp sormadı hamıleykende canın bırsey mı ıstıyor nasıl gecıyor demedı oyle soyledıgınede ınanıyorum onun cok yakın arkadası bana hersey soyluyor...

Canım ben senin yerinde olsam,şu durumda kayınvalide mevzusunu eşime hiç açmam.
Eşin zaten sıkıntıdaymış.Annesi senin hakkında birşey dese,eminim annesine patlar.
İçini bunlarla bulandırma bence.
Kayınvalidenin tavrı yeni değilmiş.Boşver,onu öyle kabullen.Etkili olsaydı daha önce olurdu.

tesekkurler canım.Allah razı olsun

kayınvalıdem hıc arayıp sormadı hamıleykende canın bırsey mı ıstıyor nasıl gecıyor demedı oyle soyledıgınede ınanıyorum onun cok yakın arkadası bana hersey soyluyor...

hmm o zaman şimdilik kayınvalideyi boşver, eşine odaklan. gerçi onun da senin yanında olması lazım ama...

Allah sabır versin bu arada, ilk mesajda söylemeyi unutmuşum.

İlk olarak Allah'ü Tela yardımcın olsun. Yuvana huzur mutluluk verisn..

Bencede keisnlikle ayrılmamalısınız.. yuvanızı kurtarabilirsiniz.. eşin yanında olmadığı ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabırlı olmaya çalış inanıyorum çok ama çok zordur ama az daha dayan.. yine hamile kalırsın bebeğiniz olur inşaAllah.. belliki eşinde çok etkilenmiş bu sıkıntılardan.. bencede eşin cezaevine girene kadar keisnlikle yanından ayrılma.. mümkün olduğunca üstüne gitmemeye çalış.. tabi senin durumunda çok zor çok sıkıntılı kendini rahatlarmak için bol bol dua et stresini atabileceğin bir şeyler bulmaya çalış canım ya.. öyle kayın validem gelmedi şu aramadı bu sormadı gibi şeyleride kafana takma bırak ne halleri varsa görsünler senin başında daha büyük dertler var.. birbirimiz seviyoruz demişsin sabredip bol bol dua edersen inşaAllah bu günleride atlatırsın canım..

Allah sabır versin kolaylık versin..

amin,inşallah canım,cok zor durumdayım bugun eşimle tartıştık evede gelmez simdi:( benım ıstedıgım sadece esımden ılgı ve bana zaman ayırmasıydı,pekı sızlerın dediğini yapıcam ve esimin yanından ayrılmayacagım,herkesın gozu uzerımızde acaba bundan sonra ne yapacaklar dıye beklıyorlar....

Allah yardimcin olsun canim.

Bebegini neden kaybettin? K.valide yuzunden mi?

Ben de esini birakip annelere gitmene taraftar degilim. Sadece surekli arama, belli ki adam bogulmus. Sen aramazsan o seni merak eder. Geri cek kendini biraz ne olur. Ustelik hapis gibi bir stresi varken gozu baska birsey gormez emin ol.

Sana tavsiyem bol bol maneviyata yonel. Sana dua edicem.

allah yardımcınız olsun canım.

Eşini anlamaya çalış lütfen,adamcağızın psikolojisi bozulmuştur.kolay değil yaşadıklarınız.

ne derse desin sen destek olmaya çalış.

Boşanma Bukadar sıkıntılı dönemde verilecek bir karar değil.

haklısın...tesekkur ederım

Allah yardimcin olsun canim.

Bebegini neden kaybettin? K.valide yuzunden mi?

Ben de esini birakip annelere gitmene taraftar degilim. Sadece surekli arama, belli ki adam bogulmus. Sen aramazsan o seni merak eder. Geri cek kendini biraz ne olur. Ustelik hapis gibi bir stresi varken gozu baska birsey gormez emin ol.

Sana tavsiyem bol bol maneviyata yonel. Sana dua edicem.

tesekkur ederım canım,k.valıde yuzunden deıl anıden oldu hersey ,haklısınız sanırım en güzelı dua etmek ,icimde fırtınalar kopuyor...

ben ıstıyorum kı esımle bırlıkte uzaklara gıdelım,esımde gıdıcez dıyor ama ne zaman.... esımden ayrılıp aılemın yanına gıdemıyorum.. onda kalıyor aklım...ayrıca sureklı ısıyle mesgul oluyor..ben onu sureklı arayıp nerdersın napıyorsun gıbısınden sorgu sual edıyorum..cunku hherkes bu donemlerde erkekler dısarı yönelır dıkkat et dedı..psıkolojım cok bozuk zaten:((

öncelikle dingin bir zihine ihtiyacın var...şu an olayları olduğu gibi, doğru bir şekilde değerlendiremediğine eminim...insanların söylediklerini bir kenara bırakmalısın...ve şu durumda sana eşinle ilgili en söylenmeyecek şey, nesine nasıl dikkat edeceksin...sıkboğaz ederek sürekli kontrol altında tutmaya çalışarak mı?? bu kendini ve eşini yıpratmaktan başka işe yaramaz...kayınvaliden, konu komşu, akrabalar, arkadaşların sana olumsuz en ufak bişey söyleyen insanlardan uzak dur, kulaklarını kapat aklının karışmasına, kuruntularla dolmasına izin verme..eşin ne diyor önce onu bir dinle...sen yorumlamadan yargılamadan önce onun söylediklerine güvenmeye çalış çünkü hayatı onunla paylaşıyorsun başkaları ile değil...ve maalesef sen kötü olduğun zaman aklını vesveselerle dolduranlardan bir tanesi bile kalmaz yanında...önce kendi aklını sakinleştir, biraz daha telaşsız doğru düşünmeye çalış herşey kendiliğinden yoluna girer...

dalgalı bir suya baktığında karmaşadan başka bişey göremezsin, ne zaman sakinleşir durgunlaşır içindeki dibindeki herşeyi apaçık serer önüne...o zaman bir daha düşünüp doğru kararı verirsin...lütfen başkalarının aklını karıştırmasına izin verme...insanlar böyle şeyleri genelde sonunun ne olacağını düşünmeden boşboğazlıkla söylerler sonra sessizce çekilip giderler olan sana olur...

Gerçekten zor bir süreçteniz. Allah yardımıcınız olsun.

Aile olabilmek böyle dönemlerde daha bir önem kazanıyor.
Eger birbirinizi seviyorsanız bu zor dönemde birbirinize destek olmalısınız.
Şeytana uymayın lütfen...

Son düzenleme:
öncelikle dingin bir zihine ihtiyacın var...şu an olayları olduğu gibi, doğru bir şekilde değerlendiremediğine eminim...insanların söylediklerini bir kenara bırakmalısın...ve şu durumda sana eşinle ilgili en söylenmeyecek şey, nesine nasıl dikkat edeceksin...sıkboğaz ederek sürekli kontrol altında tutmaya çalışarak mı?? bu kendini ve eşini yıpratmaktan başka işe yaramaz...kayınvaliden, konu komşu, akrabalar, arkadaşların sana olumsuz en ufak bişey söyleyen insanlardan uzak dur, kulaklarını kapat aklının karışmasına, kuruntularla dolmasına izin verme..eşin ne diyor önce onu bir dinle...sen yorumlamadan yargılamadan önce onun söylediklerine güvenmeye çalış çünkü hayatı onunla paylaşıyorsun başkaları ile değil...ve maalesef sen kötü olduğun zaman aklını vesveselerle dolduranlardan bir tanesi bile kalmaz yanında...önce kendi aklını sakinleştir, biraz daha telaşsız doğru düşünmeye çalış herşey kendiliğinden yoluna girer...

dalgalı bir suya baktığında karmaşadan başka bişey göremezsin, ne zaman sakinleşir durgunlaşır içindeki dibindeki herşeyi apaçık serer önüne...o zaman bir daha düşünüp doğru kararı verirsin...lütfen başkalarının aklını karıştırmasına izin verme...insanlar böyle şeyleri genelde sonunun ne olacağını düşünmeden boşboğazlıkla söylerler sonra sessizce çekilip giderler olan sana olur...

evet süreklı esımı arıyorum oda cok bunaldı bu durumdan ama napım elımde degıl,kızlar sızler sayesınde kendıme cekı duzen vereceğim söz,her gelen bırsey soyluyor kafam cok karışmıştı,sızler gıbı tarafsız insanları dinleyemeye ıhtıyacım var,esımın agzından cıkanları dınleyecegım aklımdan cıkan fesatlıklara degıl:(

Gerçekten zor bir süreçteniz. Allah yardımıcınız olsun.

Aile olabilmek böyle dönemlerde daha bir önem kazanıyor.
Eger birbirinizi seviyorsanız bu zor dönemde birbirinize destek olmalısınız.
Şeytana uymayın lütfen...

seytana uymamak elde değil
etrafta bırcok akbaba varken
suan tum gozler bızde
herkes bundan sonra ne yapacagımızı beklıyor

seytana uymamak elde değil
etrafta bırcok akbaba varken
suan tum gozler bızde
herkes bundan sonra ne yapacagımızı beklıyor

bak sen de farkındasın...akıllı olursan bu durumu çok hasar almadan atlatırsın sonrasında herşey yoluna girer ama insanlar nedense etraflarında akıllı kendilerinden mutlu birilerini görmeye pek dayanamazlar...şu dönemde sana olumsuz şeyler söyleyen herkesten uzaklaş, iyi niyetlerinden şüphe duy...iyiliğini isteyen sana destek olur güçlü olman için yardımcı olur...

oncelikle Rabbim yar ve yardimci olsun

insaAllah faydamiz oluyordur sana... mesajlari okudum herkes ayni dusunce icinde farkinda isen sakin olmalisin.. rahat olmaya calis dua et Rabb e sigin mutlaka bir cikis yolu gosterecek Rabbim sana benim acizane dusuncelerim ise

kayinvalidemin en yakin arkadasi gelip anlatiyor yazmissin bence Sen bunlarin hic birine kulak verme bana gore sana gelip bir seyler anlatan bir insan mutlaka kayinvalidene de bir seyler anlatiyordur neden onu dinliyorsun ki hem kayinvalidenin sozlerine 1 kac tane de ilave olmadigini nerden biliyorsun

hatta bundan sonra sana gelip bi sey anlatan olursa esimin annesi onu bu yasa getirmis o da benim kadar uzgun olanlara deyip kestirip at bence kimseyi konusturma lutfen hatta sen de esine duyduklarini anlatma

cogu erkegi ana kuzusu diye nitelendiririz ama erkeklerinde adalet sistemi bizimkiler kadar gelismis sadece kendi iclerinde itiraf ettiklerini bizlere soyleyemiyorlar belki cogumuzun esi annesinin aslinda haksizliklarini gorup gormemezlige geliyor ama bu icten ice takdirlerini kazanmadigimizi gostermez

eger sen de surekli annen beni istemiyor annen boyle soylemis bana bu soylendi vs sozleri esine soyluyor isen inan evliliginize bunun hic bir faydasi olmaz diger yazan arkadaslarim gibi ben de su an esinin yaninda olman gerektigini dusunuyorum

ama bu demek degil ki 10 dk bir telefon ya da mesaj ile kendini hatirlat simdilik zor bir donemdesiniz senin esine gercekten ihtiyacin var biliyorum
Yaradan kadinlara adem elmasi denilen girtlakta ki dugumu vermemis bi dusunur isek bizler hep konusuruz erkekler ise hep yutkunur fitratimiz bu kendimizi ifade etmek icin bunu yapariz ama erkekler iclerine kapanirlar
onu bu durumdan kurtarmak icin daha da cok konusmak bi cozum degil bence

sabirli olmaya calis Rabbim icine bi ferahlik nasip etsin insaAllah hapis donemi gecene kadar dayan ondan sonra zaten her sey Allah in izni ile duzelecek

sen takma akbabaları o tür insanlar herkesin başında tatlım.sen artık toparlanmana bak.içine fesatlık sokan kişilerden uzak dur.eşıne güwen sözüne inan gerisi gelır.sıkma adamı tabıki eşinin yanında olmasını istemek hakkın ama maalesef erkekler böyle durumda içine kapanıyor.yanlızlıgı tercih ediyor adeta kaçmak istıyor.oluruna bırak cnm yuvanı sewiyorsan sık bogaz etme tatlım.eşin ewe
geldimi cnm

sen takma akbabaları o tür insanlar herkesin başında tatlım.sen artık toparlanmana bak.içine fesatlık sokan kişilerden uzak dur.eşıne güwen sözüne inan gerisi gelır.sıkma adamı tabıki eşinin yanında olmasını istemek hakkın ama maalesef erkekler böyle durumda içine kapanıyor.yanlızlıgı tercih ediyor adeta kaçmak istıyor.oluruna bırak cnm yuvanı sewiyorsan sık bogaz etme tatlım.eşin ewe
geldimi cnm

bizler insan olmamız gereği birçok köü olaya yaşamaya ve onlara katlanmaya alışığız,sen sadece bu aralar
kötü olaylar yaşıyorsun daha doğrusu bizim şer bildiğimizde hayır hayır bildiklerimizde şer olabilir.eşin 4 ay sonra hapisaneye girecek demişsin geçmiş olsun hem seni ve 3 aylık bebğini bırakmak ne zor olacaktı sizz napacaktınız hadi sen tekken ailenşn yanında olabilirsin hoş bebğinde torunları ama bi şey desler ağlasa bebeğin biri rahatsız olsa için acır babnıda olmayacktı yanınızda ne bilim tabiki ölüm kayıp hiçbirşeye benzemez ama birde böyle bir tarafı var sukunetini koru hem zaten 4 aylık bir süre ayrı olacaksınız birbirnizin değerinşi anlarsınız emin ol kocan ordan geldikten sonra sana daha düşkün olacak erkekler böylşe oluyor eşim askerden geldi ben 6 ay boyunca burda ağladım geldiğinde bana öyle farklı davrandıki anlatamam böyle ağzımın içine bakıyor seni çok üzdüm ben diyor başkada bişi demiyor hala o günleri hatırlayınca ikimizin gözleride yıldız yıldız parlıyor sabret canım geçecek hepsi geçecek bugünleri hatırladığınızda hafif burnunuz sızlayack gözleriniz dolacak sonra derin nefes alıp çok şükür diyeceksin Yalnız değilsin sahipsizlerin sahibi yüce yaratandır.Yeterki sen Allahtan umudunu kesme umut kesenlerden olma rabbim bir sebep koyar araya sende mutlu olursun.Hakkında hayırlısı olsun

Back
X