Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

:46::46::46::46: topiğin ilk hamişi kim olacak diyorduk sessiz sessiz giden biri varmış demek ki :9::9::9: tatlım inşallah hamilesindir ben de bekliyorum cuma ya da cumartesi regl olmam gerek ama ben senin kadar umutlu değilim :50: eşine de aldırma bebiş olunca keşke daha yapsaydık dicektir :1::1:

günaydın canım bugün olmam gerek ama tık yok hala fazlada umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor 2-3 gün daha bekliycem sonra test yaparım :D hayırlısı diyelim hayırlı zmanda hamile kalalım

:60: tepki süper

bizde boyle bakanlığımız bu şekilde çalışmayı münasip görmüş bi sağlık bakanlığı personelinin tüm ihtiyacını sağlar personeli oyle gönderir meb zaten oyle ama tarım sağolsun önce personel gitsin o kendii düzenini kurar diyor :9:

Çiftçiyle tarlada çalışır erzağını çıkarır hayvan bakar yününü yapar diyor herhalde.:1::1::1:

Geldim kızlar geldim küçük bilgisayardaydım sabah onun kafa gidik baktım takıldı yine çıktım ben de bankaya falan işlerimi hallettim geldim.
Siz ne güzel şeylerden konuşmuşsunuz öyle bebek isimleri falan ayy inşallah :16::16::16: hepimiz aynı ismi koyarmışız :9::9::9:
Uzaklık konusuna da katılıyorum keşke birazcık yakın olsaydık ama belli olmaz belki karşılaşma şansımız olur bi yerlerde :21:

Back
X