Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

günaydın canlarım nabersiniz bakimmm

dün yediklerimin fortosunu koyyim dediydim ama bi kısmı yüklernirken hata veriyo
:)

Eklentiler

• $20130613_130248.webp
    $20130613_130248.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kasıklarım ağrıyor sanırım regl olacağım.

Ya çok sevdiğim bir pantolonum vardı 40 beden. Olmuyordu. Bugün rahatlıkla girdim içine.:1::1::1::1::1:
vaayyyy süpersin bende oyle sığamadığım herşeye sığmaya başladım ama bu seferde son zamanlarda aldığım herşey bol gelmeye başladı artık hamilelikte giyerim bazen bakıyorumda zayıf hamile kalabilrsem hamile kıyafeti almam gerek bile olmıycak sanırsam :9::9::9:

Whitewish yok.

Keyfi kaçtı kızın.
yok ya keyfi iyi bence sıkıntı yok o boyle olacağını tahmin etti zatende biz abarttık o gün

Son düzenleme:
Günaydın iyiyiz sen nasılsın?

Akşamki menün mü?

Burası sağanak yağışlı oralar nasıl?

bende iyiyim

akşam yemek yemez oldum öğlen ki menüm sabahta karatay kahvaltısına çok yaklaştım tek gün kurusu yok

hava kapalı yağdı yağacak dağların başı bulutlu fotosunu çektimsizede gösteriyim diye ama net çıkmadı

vaayyyy süpersin bende oyle sığamadığım herşeye sığmaya başladım ama bu seferde son zamanlarda aldığım herşey bol gelmeye başladı artık hamilelikte giyerim bazen bakıyorumda zayıf hamile kalabilrsem hamile kıyafeti almam gerek bile olmıycak sanırsam :9::9::9:

yok ya keyfi iyi bence sıkıntı yok o boyle olacağını tahmin etti zatende biz abarttık o gün

Bende ilk evlendiğimde 80 kg dm. Sonra 58 düştüm. Herşeyimi verdim. Keşke tutsaydım. Şimdi 38 bedenler olmuyor. Ama bende zayıflarsam hamilelikte kilo aldığımda giymek için tutuyorum herşeyimi artık.

Ama insan değişik şeyler istiyor giymek sıkılıyor aynılarından.

Onan biraz da kendimi suçlu hissediyorum ya kızı ümitlendirdik gibi de olduk hatta gibisi fazla.

Çok güzel sağanak var burada. Bayılıyorum yağmura.

Akşam yemek yemezsen zaten kolayca gider.

Ama yine söylüyorum istediğin kiloya inince alışkanlıklarını değiştirirsen yine kilo alırsın. Karatay bence en ideal beslenme tarzı.

Bende ilk evlendiğimde 80 kg dm. Sonra 58 düştüm. Herşeyimi verdim. Keşke tutsaydım. Şimdi 38 bedenler olmuyor. Ama bende zayıflarsam hamilelikte kilo aldığımda giymek için tutuyorum herşeyimi artık.

Ama insan değişik şeyler istiyor giymek sıkılıyor aynılarından.

Onan biraz da kendimi suçlu hissediyorum ya kızı ümitlendirdik gibi de olduk hatta gibisi fazla.

Çok güzel sağanak var burada. Bayılıyorum yağmura.

aslında hamile kıyafetleri çok tatlı
bende çok severim yağmuru

Bu sefer gerçekçi polly oldum ama :9::9: sen napıyorsun o kadar sıkıldım ki evde anlatamam yapıcak bişey de bulamıyorum daha doğrusu can sıkıntısından bişey yapasım da gelmiyor :50::50:

sayfalardır okuyorum sevindim hamile olmana inşallah yerleşme kanamasıdr. allah yardımcın olsun.

Back
X