bga dondurma ısmarlıyomuş dediler geldim bende![]()
Hakkaten ya tam yemek lafının üstüne geldin. Korkuyorum ben seni doyuramayacağım diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bga dondurma ısmarlıyomuş dediler geldim bende![]()
Hakkaten ya tam yemek lafının üstüne geldin. Korkuyorum ben seni doyuramayacağım diye.
içimdeki taz çıktı ne yesem ne yesemmm![]()
Sen de bir dondurma ye istersen canın çekiyordu ne zamandır.
vaayyyy süpersin bende oyle sığamadığım herşeye sığmaya başladım ama bu seferde son zamanlarda aldığım herşey bol gelmeye başladı artık hamilelikte giyerim bazen bakıyorumda zayıf hamile kalabilrsem hamile kıyafeti almam gerek bile olmıycak sanırsamKasıklarım ağrıyor sanırım regl olacağım.
Ya çok sevdiğim bir pantolonum vardı 40 beden. Olmuyordu. Bugün rahatlıkla girdim içine.![]()
yok ya keyfi iyi bence sıkıntı yok o boyle olacağını tahmin etti zatende biz abarttık o günWhitewish yok.
Keyfi kaçtı kızın.
Günaydın iyiyiz sen nasılsın?
Akşamki menün mü?
Burası sağanak yağışlı oralar nasıl?
vaayyyy süpersin bende oyle sığamadığım herşeye sığmaya başladım ama bu seferde son zamanlarda aldığım herşey bol gelmeye başladı artık hamilelikte giyerim bazen bakıyorumda zayıf hamile kalabilrsem hamile kıyafeti almam gerek bile olmıycak sanırsam
yok ya keyfi iyi bence sıkıntı yok o boyle olacağını tahmin etti zatende biz abarttık o gün
Bende ilk evlendiğimde 80 kg dm. Sonra 58 düştüm. Herşeyimi verdim. Keşke tutsaydım. Şimdi 38 bedenler olmuyor. Ama bende zayıflarsam hamilelikte kilo aldığımda giymek için tutuyorum herşeyimi artık.
Ama insan değişik şeyler istiyor giymek sıkılıyor aynılarından.
Onan biraz da kendimi suçlu hissediyorum ya kızı ümitlendirdik gibi de olduk hatta gibisi fazla.
Çok güzel sağanak var burada. Bayılıyorum yağmura.
aslında hamile kıyafetleri çok tatlı
bende çok severim yağmuru
Ben de çok severim yağmuru zaten yağmuru izliyorum şu anda.
Ya sorma özellikle dikkat bebek var falan filan tişörtler var ya bayılıyorum
çok komik şeylerde var o tişörtlerde
işi çıkmıştır gelir nasılsaWhitewish hala yok.
Bu saate kadar en azından bir günaydın derdi.
Ya sorma çok özeniyorum inşallah bize de nasip olur giymek
Bu sefer gerçekçi polly oldum amasen napıyorsun o kadar sıkıldım ki evde anlatamam yapıcak bişey de bulamıyorum daha doğrusu can sıkıntısından bişey yapasım da gelmiyor
![]()