- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
- 88
:)) bakalm. senn 2 li testtemi belli olmuştu cnm cinsiyeti?
Evet canım ense kalınlığını ölçerken söylemişti doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bakalm. senn 2 li testtemi belli olmuştu cnm cinsiyeti?
Be o günlere gelirsem muhtemelen söylemez doktor. Kendi doktorumun söylemesi için.
İnşallah geliceksin canım ama doktor söyler mi söylemez mi bilemem işte onu![]()
Yok söylemez gibime geliyor.
hmmm inş. bnde 26.da öğrenirm cnm
cnm sen yarın mı gidiyodn doktora
26.da 3 ay olucak mı cardinayy başkasında zaman ne kadar çabuk geçiyor insanın kendisinde olunca sanki geçmiyor zaman
![]()
İvetttttttttttttttt
Ayyyyyy 3 ay mı oldu Cardin?
Aaa doktora yarın mı gidiyorsun sağlık ocağı değil miydi o :44:
Sabahtan sağlık ocağına akşamında da doktor randevum var. Ama Perşembe gideyim sağlık ocağına dediğin gibi.
26.da 3 ay olucak mı cardinayy başkasında zaman ne kadar çabuk geçiyor insanın kendisinde olunca sanki geçmiyor zaman
![]()
Hmm bilmiyordum gününü ay hadi bakalım ee yarın hbr de veremezsin bize giricek misin nete?kaç hafta oldu şimdi 8 mi
İvetttttttttttttttt
Ayyyyyy 3 ay mı oldu Cardin?
ewet cnm 11. haftam olucak allah nasp ederse. aslında varya bnada çabuk geçti gibi geldi anlamadm bile :))
inş. sennde hayrlı mutlu haberlerini alırz cnm. ewet zamn geçiyo walla hızlı bir seklde :) suan 9. haftama girdm
Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yimdoktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor
![]()
Yaaa ben hep sanki gün sayıyor gb.yimdoktor kontorlünü bekliyorum ya sanırım ondan.Bide dışarda falan soruyorlar kaç aylık diye hep aynı şeyi söyleyince sanki ilerlemiyor gb.oluyor
![]()
Amin inşallah. Çok azmış seninle aramız. 3 hafta.
Yok ne yaptın White 6. haftanın içindeyiz.
Yok giremem Perşembe veririm haberleri.
inş. sennde hayrlı mutlu haberlerini alırz cnm. ewet zamn geçiyo walla hızlı bir seklde :) suan 9. haftama girdm