Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben var ya evi kaldırdım resmen canım iki gündür cılkım çıktıama sabah yürüyüşlerimi de atlamıyorum hatta arttırdım çift tur gidip geliyorum belli bir yerde
ama yazdığım gb yediklerim çok az kalıyor enerjim sıfırlandı resmen bugün
senin yediklerin de gördüm kaçamaklar olsa da başarılı :129:
GÜNAYDINNN...
İnşallah hepimiz için çok mutlu bi gün olur...
canım süpersinben neden spor yapamıyorum neden anlamadım vaktimmi olmuyo ne :44:
benimkiler ordan bakınca kaçamak gibi duruyo ama hiçte oyle değil
kalori tamamlamaya çalışıyorum bikerem
ya eşim geldiğinde aldı oyle duruyolar dolapta yazııııkkk![]()
yoksa gidipte dondurma falan almamdiyete başladığımızdan bu yana hiç aburcubur almadım daha
![]()
GÜNAYDINNN...
İnşallah hepimiz için çok mutlu bi gün olur...
canım süpersinben neden spor yapamıyorum neden anlamadım vaktimmi olmuyo ne :44:
benimkiler ordan bakınca kaçamak gibi duruyo ama hiçte oyle değil
kalori tamamlamaya çalışıyorum bikerem
ya eşim geldiğinde aldı oyle duruyolar dolapta yazııııkkk![]()
yoksa gidipte dondurma falan almamdiyete başladığımızdan bu yana hiç aburcubur almadım daha
![]()
Sana da günaydın canım herkese günaydınn :118: 65.2nin ve yürüyüşün ardından enerjik bir şekilde güne başlıyorum inşallah gün sonuna kadar bozulmaz![]()
Bi kere bi başlasan spora gerisi gelecek canım ben de sabah kalkıyorum bi gözüm kapalı gitsem mi gitmesem mi derken bi çırpıda kalkıyorum sonra zaten hemen çıkıyorum evden sabah da hava hafif serindi tam yürüyüş havası bir kaç kez zorla kendini bence.
Kaçamaklara gelinceeeeeeeben öğünlerde az tutulduğu sürece miktarına bağlı kaçamakları kötü görmüyorum benim dün akşam yaptığım gb.
yemekte resmen bişey yiyemedim üstüne bide banyoyla uğraştım baktım enerjim hiç kalmadı azcık dondurma yedim
![]()
dün komşularım toplanmışlar pasta börek yapmışlar işten dönerken gördüler beni, çağırdılar
önümde binbir türlü pasta börek hadi şundan da ye bundan ye yok dedim ben diyetteyim ya işte bi kerden bişey olmaz diye
direttiler tabi bende direttim tek lokma yemedim açık şekersiz bi çay içtim sonra
akşam misafirim geldi geliren 1 kilo baklava almış haydaaa bu kadarda olmaz kiben yalnız yaşıyorum 1 kilo baklavayı napcam
onuda oylece yan komşuma verdim ben de oturup 150 kalorilik dondurmayla ödüllendirdim kendimi![]()
Sabah,
Dün tahlil yaptırdığım için dışarda kahvaltı yaptım ama kahvaltı tabağı yedim.
Öğle: Ezogelin çorba - bir adet dolma (iki veriyorlardı bir aldım) - mantı (sadece tadına baktım) - yoğurt tatlıyı almadım bile.
Akşam: Yoğurtlu semiz otu yemeği
Bir saat yürüyüş su - şekersiz çay
Ve sonra ben ne yaptım gece onda acıktım ve film koptu![]()
dün komşularım toplanmışlar pasta börek yapmışlar işten dönerken gördüler beni, çağırdılar
önümde binbir türlü pasta börek hadi şundan da ye bundan ye yok dedim ben diyetteyim ya işte bi kerden bişey olmaz diye
direttiler tabi bende direttim tek lokma yemedim açık şekersiz bi çay içtim sonra
akşam misafirim geldi geliren 1 kilo baklava almış haydaaa bu kadarda olmaz kiben yalnız yaşıyorum 1 kilo baklavayı napcam
onuda oylece yan komşuma verdim ben de oturup 150 kalorilik dondurmayla ödüllendirdim kendimi![]()
Veeee sınavı büyük başarıyla geçmişsin canım![]()
kızlaar çok kötüyüm dünkü sıkıntımın sebebi çıktı annemin şekeri uzun süredir düşmüyordu bir sürü tahliller falan yapıldı az önce belli oldu kanser riski var çok fenayıım ya
Nasıl yani? Şekerin kanserle ne alakası var ki?
şekerin düşmemesine neden oluyo sanırım bilmiyorum
kızlaar çok kötüyüm dünkü sıkıntımın sebebi çıktı annemin şekeri uzun süredir düşmüyordu bir sürü tahliller falan yapıldı az önce belli oldu kanser riski var çok fenayıım ya
şekere bende alışkınım yıllardır annem babam şeker hastası eşim annesini şeker hastalığından kaybettik ama kanser çok korkutucu geliyor banaİçin rahat olsun bence daha kesin birşey yok üzme kendini lütfen. Şekerin düşmemesine başka nedenler de olabilir. Ben hergün o hastalıkla yaşıyorum.
Canım bga nın dediği gb. hemen endişe etme,tek doktorla da kalmayın mutlaka araştırın doktor bak bize de kanser riski demişlerdi şükür ki bişeyimiz yok içini rahat tutmaya çalış canım uzakta mı annen?
şekere bende alışkınım yıllardır annem babam şeker hastası eşim annesini şeker hastalığından kaybettik ama kanser çok korkutucu geliyor bana
kuzenlerim doktor onun için doktor arayışımız olacağını sanmıyorum ama İnşallah yanılıyorlardır annem uzakta konyada
şekere bende alışkınım yıllardır annem babam şeker hastası eşim annesini şeker hastalığından kaybettik ama kanser çok korkutucu geliyor bana
kuzenlerim doktor onun için doktor arayışımız olacağını sanmıyorum ama İnşallah yanılıyorlardır annem uzakta konyada