• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yok cnm şimdi bilgisayardayım ama

tişkür ederim baybm

eyfah eyfah bu iş çığrından çıkıyor sanırsam kilo vermek için yarışırken birden birinciliğe döndü hadı hayırlısı :9:

afiyet olsun bende yeni geldim yemekten ama kimsecikler yok bende dışarda wc gitmekten nefret ediyorum onun içinde pek bişey içmek istemiyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama napııımmm:31:

Kendim veremiyorum ya size aldırıyorum.

ne güzel yaa bende su içmeyi pek sevmiyorum nasıl sevcem ki

Yanına şişe koy saat başı da bir bardak iç alışıyorsun.

doktor eylül sonu ekim başı diyor ama kısmet bakalım yok cnm ewdeim calısmıyorum ankaradayım

Yaşasaydı bebeğim demekki aynı anda doğum yapacakmışız.

Köftee
yoğurt
salata

tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün :9::9:

Besmelesiz oturmuşsundur ondan.

maşallah ben bunların hepsini yesem 3 gün yemek yemem sanırım.:D::D hatice sen böle gidersen 100 e dayanırsn.D

Ooo siz benim yediklerimi görseniz demek ki 40 yemessiniz.

yok kuzum yokk dedim ya bu gün bi garibim sürekli açım :9: bu çok fena bişey sağolsun nisada 100 kilo olcan dedi olan moralim gitti :9:
yüüüs mü olcam şimdi beeennnn:9: :37:

Olmassın annem olmassın. Merak etme döveriz o kiloları biz kovalarız ağlama sen. :47::47::47::47::47:

aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum

Öbür türlü su içmek benim de aklıma gelmez.

aynen benim yanımda tupperware su şişem var ondan bu kadar çok su içiyorum

ya dedim ya biraz pinpirikim been evimden başka yerde wc gitmeyi sevmiyorum bide sanırım vucudumu boyle alıştırdığım için su içtiğim zaman hemen gitmem gerekiyo şöyle 1 hafta alışsam bu kadar olmazda :44:

Köftee
yoğurt
salata

tıka basa yedim doydum ama şimdi yine açım daha 2 saat oldu:44: töbee töbee bi garipim bu gün :9::9:

köftenin yanında ekmek yoksa eğer menün süper tam bir diyet menüsü

canınız ekmek istediği zamanlarda büyük bir bardak ayran içerseniz midenizi hemencecik şişiriyor ve ekmeğe yer kalmıyor kızlar aklınızda bulunsun

ya dedim ya biraz pinpirikim been evimden başka yerde wc gitmeyi sevmiyorum bide sanırım vucudumu boyle alıştırdığım için su içtiğim zaman hemen gitmem gerekiyo şöyle 1 hafta alışsam bu kadar olmazda :44:

Ee bizde sevmiyoruz da ne yapalım gidiyoruz. Alıştır kendini çok sıkıntı çekersin böyle.

köftenin yanında ekmek yoksa eğer menün süper tam bir diyet menüsü

canınız ekmek istediği zamanlarda büyük bir bardak ayran içerseniz midenizi hemencecik şişiriyor ve ekmeğe yer kalmıyor kızlar aklınızda bulunsun
1 aydır falan ekmek yemiyorum

Ee bizde sevmiyoruz da ne yapalım gidiyoruz. Alıştır kendini çok sıkıntı çekersin böyle.

ben çocukluğumdan beri böyleydim :25::25:

Aynen canım,bakalım haftaya kaç kilo çıkıcam

Tabi normal bir durumda olsam ben de devlete değil de özel hastaneye giderdim en azından bi muayene ücreti verirdim az bişey ama işte bazen şartlar yerinde olmayabiliyor neyse sağlıklı olalım sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisinin önemi yok.
haklısın canım en önemli sey sağlık
meraba cnm ii allaha şükür poposunu dewirip yatıyo işte siz nasılsınız

ALLAH hayırlısıyla kocagına almayı nasip etsin canım

Back
X