• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aklıma gelmiyor değil ama bu sefer daha da büyür olay küçücük şeyi büyüten insan,ya biliyorum en yakın örneğim ablam neler yaşadı ama ben de senin gb diyorum eziyet çekmeye evlenmedim ki onunla off neyse kızlar kafanızı ütüledim iyice gerginim baya,bugün nette olamıcam yeğenimin doğum günü kreşinde ve akşam kutlama yapıcaz inşallah,girebilirsem bi bakarım neler yazmışsınız giremezsem yarın inşallah daha mutlu ve umutlu şekilde yazarım size :1: görüşürüz kzılar :3:

Olur mu ya ne demek başımızı şişirmek ne güzel sohbet ediyoruz işte.

Zaten bizim diyet topiği oldu geyik topiği. Hadi siz gene amacınızda istikrarlı yürüyorsunuz ya ben sabit bile değil kilo almışım. :1::1::1::1::1:

İyi eğlenceler sana.:54::54::54::54::54::54::54:

Aklıma gelmiyor değil ama bu sefer daha da büyür olay küçücük şeyi büyüten insan,ya biliyorum en yakın örneğim ablam neler yaşadı ama ben de senin gb diyorum eziyet çekmeye evlenmedim ki onunla off neyse kızlar kafanızı ütüledim iyice gerginim baya,bugün nette olamıcam yeğenimin doğum günü kreşinde ve akşam kutlama yapıcaz inşallah,girebilirsem bi bakarım neler yazmışsınız giremezsem yarın inşallah daha mutlu ve umutlu şekilde yazarım size :1: görüşürüz kzılar :3:

görüşürüz canım iyi eğlenceler:34:

Kızlar günaydın nasılsınız?
Uzun zaman oldu giremedim
Çok sık girewmiyorum artık kusura bakmayın
nerelerdesin sen ya ben ssende ümidi kesmeye başlamıştım :31:

Öğleni geçsin diyorum hem pazartesi hem sabah saatleri ondan bekliyorum.

Hafta sonun nasıl geçti?
iyi geçti canım cumartesi komşularımla birlikteydim
pazarda temizlik çamaşır ütü derken geçti
sen neler yaptın ?

nerelerdesin sen ya ben ssende ümidi kesmeye başlamıştım :31:

iyi geçti canım cumartesi komşularımla birlikteydim
pazarda temizlik çamaşır ütü derken geçti
sen neler yaptın ?

Benim de benzerdi. Cumartesi alışverişe gittik annemle. Dün de temizlik yaptım. Bahar temizliğine başlamak istiyorum ama havalar açılmadı ki bir türlü. Şu herif parayı verseydi baza alacaktım birde. O durum da bütün planlarımı değiştirdi.

Benim de benzerdi. Cumartesi alışverişe gittik annemle. Dün de temizlik yaptım. Bahar temizliğine başlamak istiyorum ama havalar açılmadı ki bir türlü. Şu herif parayı verseydi baza alacaktım birde. O durum da bütün planlarımı değiştirdi.

bu haftada yağışlı geçecekmiş yine
para gelmiyecek gibi düşün gelirse sevinirsin gelmezse zaten gelmeyeceğini biliyordum diyip çok üzülmezsin yani önünü kış tut ama İnşallah bahar çıkar :9:

bu haftada yağışlı geçecekmiş yine
para gelmiyecek gibi düşün gelirse sevinirsin gelmezse zaten gelmeyeceğini biliyordum diyip çok üzülmezsin yani önünü kış tut ama İnşallah bahar çıkar :9:

Öyle yapıyorum artık. Ondan şu yağışlar bitsin mevcut düzende temizliğimi yapıp dolaplarımı düzenlerim. Yapacak bir şey yok.

Back
X