• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

arkadaşlar hamilelikte nasıl kilo veriyorsunuz 7-8kg verenler var inanamıyorum :53::53:

sonradan alırsınız ama dengelenir kaldığınız kiloyla doğuma gidersiniz..

darısı başıma valla bu bebekte çok isterim almamayı..bırakın almamayı 10-12 kiloya razıyım göbek atarım valla:52::52:
ama dikkat ederek tabi kusup hayatım zindan olacaksa istemem..

Âmin canım inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin istediğin zamanda evladını kucağına alabilirsin,inşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burdan :emir_bebek:

Amin insallah canim.tesekkurler güzel dileklerin icin.allah hepimize o mutlulugu nasip etsin.ben yakinlarda bi doktora gitmeyi planliyorum.testlerimi yaptirip muayene olcam.zaten jansizim bu yuzden demir+folik asit+b12 kullanmaya basladim

Insallah sen de diledigin zamanda hamile kalip sorunsuz bi sekilde bebegine kavusursun canim.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler :) guzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum

İnşallah inşallah

arkadaşlar hamilelikte nasıl kilo veriyorsunuz 7-8kg verenler var inanamıyorum :53::53:

sonradan alırsınız ama dengelenir kaldığınız kiloyla doğuma gidersiniz..

darısı başıma valla bu bebekte çok isterim almamayı..bırakın almamayı 10-12 kiloya razıyım göbek atarım valla:52::52:
ama dikkat ederek tabi kusup hayatım zindan olacaksa istemem..

Ben kusmaktan ve mide bulantısından yemek yiyememekten verdim.

Ben kürtaj oldum canım 7.haftada sonra mol gebelik diye birşey çıktı bekleme sürem vardı bıraktık korunmayı artık nasip,devam etseydi seninle aynı gün doğumu olacaktı :14: inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım:16:

amin cnm inş. sağlık olsunda olur elbet sen moralini yüksek tut bak kızım olcak kzımı beşik kerti veririm sanaD:

Bende ondan çok korkuyorum işte normal zamanda küçücük bişeyden midem bulanır benim hamile olsam naparım bilmiyom:44:

Valla bende öyleydim hala öyleyim diyorum ya benim iki ay çok kötüydü. Ama keşke yaşasaydı ben gene razıydım. Neyse nasip değilmiş. Alışıyorsun ki önceleri miden bulanıyor yiyemiyorsun sonra açlıktan miden bulanıyor ikisi bir olunca daha kötü. Bazen yediklerini çıkarıyorsun ki en kötüsü yediğini kusmak. Boş mideyle kusmak birşey değilmiş. Ama alışıyorsun ve çok ama çok uyuyorsun.

Valla bende öyleydim hala öyleyim diyorum ya benim iki ay çok kötüydü. Ama keşke yaşasaydı ben gene razıydım. Neyse nasip değilmiş. Alışıyorsun ki önceleri miden bulanıyor yiyemiyorsun sonra açlıktan miden bulanıyor ikisi bir olunca daha kötü. Bazen yediklerini çıkarıyorsun ki en kötüsü yediğini kusmak. Boş mideyle kusmak birşey değilmiş. Ama alışıyorsun ve çok ama çok uyuyorsun.

benim eskiden yemeğin kokusundan midem bulanırdı şimdilerde çok şükür geçti zaten uykuyu da severim off çok fena :37:

Bende ondan çok korkuyorum işte normal zamanda küçücük bişeyden midem bulanır benim hamile olsam naparım bilmiyom:44:

bence korkma cnm en ağır geçirenlerden biriyim bende 2013 ekim ayı anneler topiğinde 4 ay hiç bişiy yiyemedim istifar istifar uyudum hep ama bunlar hamileliğin tuzu bibieri şuan ise cok güzel yiyorum atlatıyorsun her ayın bir güzelliği war ilk üç ay öle geçio sonraki 3 ay tekmeler son üç ayı daha yaşamadık bakalım:)

bence korkma cnm en ağır geçirenlerden biriyim bende 2013 ekim ayı anneler topiğinde 4 ay hiç bişiy yiyemedim istifar istifar uyudum hep ama bunlar hamileliğin tuzu bibieri şuan ise cok güzel yiyorum atlatıyorsun her ayın bir güzelliği war ilk üç ay öle geçio sonraki 3 ay tekmeler son üç ayı daha yaşamadık bakalım:)

anladığım kadarıyla 2inci 3 ay sıkıntısız diğerleri biraz sıkıntılı neyse Rabbim nasip etsin İnşallah ta sıkıntı geçer

Back
X