• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ayyy kıssssllaaarrrrr

kendimi betimleyesim geldi

bi taraftan tıkınırken bi taraftan da derin derin nasıl zayıflıycam diye düşünen :31:

kilo vermesi gerektiğini bilen ve her şey elinin altındayken nasıl yapacağını bilemeyen :44:

kıyafetlerine sığacağı günü bekleyen:37:

son bir haftadır sürekli açççç :56:

bütün gün bilgisayar başında bi tip oldum ben yaaaaa :9::9::9: ayy fenaymış yaavff:52:

ayyy kıssssllaaarrrrr

kendimi betimleyesim geldi

bi taraftan tıkınırken bi taraftan da derin derin nasıl zayıflıycam diye düşünen :31:

kilo vermesi gerektiğini bilen ve her şey elinin altındayken nasıl yapacağını bilemeyen :44:

kıyafetlerine sığacağı günü bekleyen:37:

son bir haftadır sürekli açççç :56:

bütün gün bilgisayar başında bi tip oldum ben yaaaaa :9::9::9: ayy fenaymış yaavff:52:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

oohh keyifler yerinde:1:
kızlar ben öğlen bezelye, 3 kaşık pilav, çorba ve cacık yedim :56: bide çeyreğin yarısı kadarda ekmek yedim :44: hiç yememeliyim ama yemeyince de yemekten sonra gözüm yiyeceklerde oluyor ya da akşama çok acıkıp akşam yemeğine saldırıyorum :52:

kızlar ben öğlen bezelye, 3 kaşık pilav, çorba ve cacık yedim :56: bide çeyreğin yarısı kadarda ekmek yedim :44: hiç yememeliyim ama yemeyince de yemekten sonra gözüm yiyeceklerde oluyor ya da akşama çok acıkıp akşam yemeğine saldırıyorum :52:

:46::46::46::46::46:

Bence gayet iyi bir menü.

Ama ekmek ve pilavdan birini yemesen daha iyi olurdu. Çünkümse: Cacık hariç hepsi karbonhidrat.

Hadi Hatice yandan

Sen de dünden havaya girmeye razıymışsın.
razıyım tabeee eğlence olsun bana
bak boyle demişken oynayarak kilo verebilirmiyiz acep :44: zumba falan :8::8:

afiyet olsun canım çok sıkma kendini daha zamanın çok senin

Eskiden tanıdığım bir arkadaş zumba yapıyordu çok kalori yaktırıyormuş.

Sıksın sıksın. Benim de önümde 6 ay vardı hooppp birden 2'ye düştü.

evet satte 500 kalori falan diyorlar ama 1 saat dayanmak zor

ilkay yanlış hatırlamıyorsam yılbaşına falan düşünüyorum demişti zaten kocacağı askerde bide 50 li kilolarda bana kilo gibi gelmiyo ben 70 e dayanınca :9::9:

ilkay yanlış hatırlamıyorsam yılbaşına falan düşünüyorum demişti zaten kocacağı askerde bide 50 li kilolarda bana kilo gibi gelmiyo ben 70 e dayanınca :9::9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Gel biz oynayalım boşver kiloyu.

Oyna Hatice oyna

İkimiz bir boyda

Hobaaaa

Ay dün akşam salya sümük ağlayan ben

Bu akşam zil takıp oynayan gene ben.

:46::46::46::46::46:

Bence gayet iyi bir menü.

Ama ekmek ve pilavdan birini yemesen daha iyi olurdu. Çünkümse: Cacık hariç hepsi karbonhidrat.

evet ekmekten vazgeçmeyeyim de pilavdan vazgeçeyim zaten güzel yapmıyorlar :63:
çorbada karbonhidratmış dimi :53: işyerinde kızlar diyetisyene gidiyorlar ya pilav yiyin ya çorba demiş :44: eşit demekki ..

ya zumbayı bende merak ediyorum :31:

arkadaşın hangi videodan yapıyormuş, iyi bi video bulursak bizde yapabiliriz, benim arkadaşım dans kursuna giderek zumba yapmıştı ve baya da zayıfladı :31:

evet yıl başında başlayacağız bebişe :49:ama boy kısa olunca 50'li kilolar fazla oluyor :26:

halkalı şeker oh oh ohhhh............ cahilim aklım gider :9::9::9:
helal bize be sanalda da karşılıklı oynadık yaaa :66::66::66::66::66:

oohhh yandan çiki çiki bak kubattan oyun havasıda açtım süppperrr Allah Allah

Allah yandan salla

:24::24::24::24::24::24::24::24:

evet ekmekten vazgeçmeyeyim de pilavdan vazgeçeyim zaten güzel yapmıyorlar :63:
çorbada karbonhidratmış dimi :53: işyerinde kızlar diyetisyene gidiyorlar ya pilav yiyin ya çorba demiş :44: eşit demekki ..

Çorba da karbonhidrat hele bezelye de çok şeker var.

Pilav tu kaka

ya zumbayı bende merak ediyorum :31:

arkadaşın hangi videodan yapıyormuş, iyi bi video bulursak bizde yapabiliriz, benim arkadaşım dans kursuna giderek zumba yapmıştı ve baya da zayıfladı :31:

Bilmiyorum ki eskiden görüşüyorduk

evet yıl başında başlayacağız bebişe :49:ama boy kısa olunca 50'li kilolar fazla oluyor :26:

:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X