• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

:114::114:hı hı bakmıştım bu topiğe canım,şöyle olabilir mesela haftalık yemek listesi yaparım kendime ve bunlardan seçerim arada da bişey yemem çok tatlı ihtiyacım olursa az yerim akşam yemeğinden kısarım :44:

tamam hadi yemek listesi yapalım o zaman hem ne pişirsemderdin de biter :9:

tamam hadi yemek listesi yapalım o zaman hem ne pişirsemderdin de biter :9:

:9::9::9::9: Aynen tamam bu akşam kalan yemekleri bitiricez h.sonu evde olmucaz çünkü kalmasın dolapta pazartesi için yazıyorum:
Sabah: omletli kahvaltı
Öğle: salata,meyve salatası
Akşam: esmer bulgur pilavı,semizotu yerine ıspanak ve yoğurt

:9::9::9::9: Aynen tamam bu akşam kalan yemekleri bitiricez h.sonu evde olmucaz çünkü kalmasın dolapta pazartesi için yazıyorum:
Sabah: omletli kahvaltı
Öğle: salata,meyve salatası
Akşam: esmer bulgur pilavı,semizotu yerine ıspanak ve yoğurt

kimseden ses çıkmayınca sende gittin zannettim :18:
tamam bende hafta sonu iyice bi öğreniyim neyi ne zaman ne kadar nasıl yiycekmişiz haftaya haftalık bi liste yaparız gerçi ben haftaya çarşamba konyaya gitcem sonra sonrası çokkarışık yaaa:31::31::31::31::31::31:

kimseden ses çıkmayınca sende gittin zannettim :18:
tamam bende hafta sonu iyice bi öğreniyim neyi ne zaman ne kadar nasıl yiycekmişiz haftaya haftalık bi liste yaparız gerçi ben haftaya çarşamba konyaya gitcem sonra sonrası çokkarışık yaaa:31::31::31::31::31::31:

Nasıl bi liste yapsam diye bakıyordum :9::9::9: senin konyalar benim regller zaten başımızın belaları :9::9::9::9: tamam ben de ayrı bi zaman ayırıp haftalık yemek listesi yapıcam kendime

Back
X