• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Günaydın tatlım nasılsın? Yolculuk ne zaman :1: nasıl mutlusunuzdur simdi siz :nazar: benim midem kötü genelde yatıyorum canım tel.den bakıyorum kimseler olmuyor :50:
Ayrıca 63.2 olmuşum ya :52::52:bu ne hız hergün 100 gr alıyorum hareket de etmiyorum fazla ye yat modu

yaa aslında mutluyum ama kafamda birsürü soru işareti konyada en iyi yere gitsem günlük 2-3 saatim yolda geçecek şimdi eve 2 dk da gitmeye alıştım yeni iş ortamı falan bakalım nasıl olcak
kilo alman normal canım ya doktorla görüştün mü ne dedi

Geldim cicişlerim geldim

Size müjde vereyim ben regl oldumm:46::46::46::46::46:
hoşgeldin cnm
ohhh ohhh :9: herkeste güzel haberler var

yok daha buralar ısınmadı
meğer benm gerçekten sıcaktan haberim yokmuş dün biraz bahçe gezdik piştim resmen güneş kreminide gözlüğüde unutmuşum ohhhhh süperim

Kızlar annem geldi sağolsun temizlik falan yardıma ondan giremiyorum nete.doktor iyi hersey dedi henuz keseyi görebiliyoruz tabi cok kucuk daha ultrasona göre 5+5 misim :) kismetse 8 temmuzda gidicem insallah kalp atışını duyarız :16: mide bulantilarin normal dedi sunlari bunlari ye iç falan böyle şeyler söyledi :9:

Kızlar annem geldi sağolsun temizlik falan yardıma ondan giremiyorum nete.doktor iyi hersey dedi henuz keseyi görebiliyoruz tabi cok kucuk daha ultrasona göre 5+5 misim :) kismetse 8 temmuzda gidicem insallah kalp atışını duyarız :16: mide bulantilarin normal dedi sunlari bunlari ye iç falan böyle şeyler söyledi :9:

ahhh fadakar annelermz yaaa hiç kıyamazlar bu durumda :) çok sevndm cnm yaa hayrlısyla onuda duyarsn inş.

slm bende sağlıklı bir gebelik gecirmek ve daha kolay hamile kalabilmek için kilo vericem.
158 boy 86 kiloyum 27 yaşındayım

Back
X