• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

6+4 um sanırım sat a göre ultrasonda 2-3gun onde görünüyor keske bi cihaz olsa surekli dinleyebilsek kalp atışını pazartesi yi iple cekiyorum endiselerimden kaynaklı

slm canlar naber??

bende cahil olcam mutlu kalcam diye hiç bişey bilmiyorum :9::9::9:

6+4 ne demek ??? :44::44::44:

ayyyyyyy evet evet eveeeett İnşallah en yakın zamanda en sağlıklı şekilde en hayırlısıyla olur ayyy ne tatlı ya düşünmesi bile çok güzel Rabbim nasip etsin İnşallah :16::16::16::16::16:

Aminnnnnnnn.

Haftaya kontrolüm var. Kontrol tam adetin 14. günü. Belki bu ayı boş geçmiş olacağız bilemiyorum ki. Bir de ramazan başlıyor.

Ben de ilk hamile kaldigimda öğrendim +3-5 in gun demek oldugunu hatice normal yani bilmemen kendine haksızlık etme :1:
Bga kontrolden sonra mi demisti doktor başlayın diye hemen başlarsınız o zaman :1::1: bide ramazani niye sıkıntı yaptın anlamadım:44:

Ben de ilk hamile kaldigimda öğrendim +3-5 in gun demek oldugunu hatice normal yani bilmemen kendine haksızlık etme :1:
Bga kontrolden sonra mi demisti doktor başlayın diye hemen başlarsınız o zaman :1::1: bide ramazani niye sıkıntı yaptın anlamadım:44:

anladım canım daha öğrencek çok şey varda ben ağırdan alıyorum

bga cım evet ramazan derken :9::9::9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1:

:52:52::52::52::52::52::52::52::52: ya ben neden bu kadar erken beklemiyordum kiiii tabi yaaaaaaaaa ay heycan yaptımm

Hastayım senin smile'larına. heyecandan 52'yi oturttun oraya. Ören teyze gibi

Temmuz'da bıraktıracağım dedi. Regl olmamı bekliyordu zaten. Beta 1 çıktı aylık kontrolde.

anladım canım daha öğrencek çok şey varda ben ağırdan alıyorum

bga cım evet ramazan derken :9::9::9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1:

Oruç felan performans düşüyor ya ondan.

Hastayım senin smile'larına. heyecandan 52'yi oturttun oraya. Ören teyze gibi

Temmuz'da bıraktıracağım dedi. Regl olmamı bekliyordu zaten. Beta 1 çıktı aylık kontrolde.

Oruç felan performans düşüyor ya ondan.

hahhaaaaaaaaa tahmin etmiştim :9::9:

:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:
bebişler gelsin paticikler örelim :16::16::16:

hadi ikinci bebişşşşş seni bekliyoruz bga :46: bga :46: bga :46:

Back
X