• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kesinlikle öyle. Benim doktorum bize sormadı bile "yumuruta takibi yapalım mı?" diye kendisi kontrol altında tutmak istedi ve öyle de gidiyor. Aslında hoşuma gidiyor böyle olunca sürekli kontrollü ve takipli olmak. Hayırlısı olsun hepimiz için. Pazartesi tekrar gidiyorum bakalım ne diyecek.

Cardin olur mu öyle şey?

Sen aç bir konu konuşalım. Diyet diye yola çıktık geyik topiği oldu. Ben zaten kilo veremiyorum diye pes ettim. Whitewish diskalifiye oldu o artık istemese de veriyor. En istikrarlımız Hatice. Bu durumda ben onu yarı yolda bırakmış oldum.:1::1::1::1:

saol cnm bnm. katılırm bndan sonra. ewet diyeti geçti topik ama güzel yaaa yazdıklarınızı arada okuyorm hoşuma gidiyo. buradaki dostluklarda güzel oluyo .... çok içten arkadaşlarsnz hepinz.

ayy fasulye kadar mı oldu bebişimz yerm bn onu:) sevndm cnm yaaa ikniznde iyi olmanıza. ewet yaa ikz olayıda enterasan ilk defa duydm öyle birseyide daha neler duyucz. gebeliğn bu kadar kapsamlı birsey olduğunu bilmiyodm bir kayptan sonra herseyi öğrendk öğreniyorzda:) bn iyim cnm şükür. biraz ramazan yoruyo ama yinede iyim. ewet çalısmalara devam bakalm fırsat buldukça artk zor oluyo ama yinede fırsatlar yaratıyorz. eşim gececi suan vardiyeli çalısıyo. bn güzndz işe gidiyorm bi sekl yine fırsat oluyo işte :) olduğu kadarıyla artk tatlm zor oluyo ama katlanyorz. inş. verebilrm güzel haberleri bu ay biraz zor gibi ama bakalm. temmz sonu reglle günüm bakalm ne olucak cnm...

Bizim gibi olanlara maalesef gebelik daha çok şey öğretiyor. Yine de beterin beteri var deyip yolumuza devam edeceğiz. Bizimde sınavımız buymuş.

saol cnm bnm. katılırm bndan sonra. ewet diyeti geçti topik ama güzel yaaa yazdıklarınızı arada okuyorm hoşuma gidiyo. buradaki dostluklarda güzel oluyo .... çok içten arkadaşlarsnz hepinz.

Çok şükür üçümüzde güzel frekans yakaladık. Allah bozmasın.:nazar::nazar::nazar:

Bir de yakın olsaymışız değmeyin keyfimize.

Valla klasik her hamileye yapılan idrar, kan vb. testleri bana yaptırmadı ki zaten gerek yokmuş ama nedense ilk önce bütün doktorlar bunları yaptırıyor. İlk test ikili test 11 - 14. haftalar arası yaptırmanı isteyecek. Bir de ben yiyemiyorum diye demir hapı vermişti ama çok midemi bulandırdı onu da ona sorarak bırakmıştım.

Bu arada sağlık ocağına kayıt olman gerekiyor. 20. haftaydı sanırım sağlık ocağı sana aşı yapacak tetenos aşısı. Tabii ben o haftaları göremediğim için doktoruma sorup yaptıracaktım. Kayıt olurken zaten doktorun testlerini yaptırmadıysa sağlık ocağı yaptırıyor.

Anladim canım Rabbim nasip eder de inşallah gelirim o zamanlara o zaman ne isticek bakalım doktor. Saglik ocağına gidicem de kalkamadigim icin gidemedim inşallah haftaya giderim diyorum

ayy fasulye kadar mı oldu bebişimz yerm bn onu:) sevndm cnm yaaa ikniznde iyi olmanıza. ewet yaa ikz olayıda enterasan ilk defa duydm öyle birseyide daha neler duyucz. gebeliğn bu kadar kapsamlı birsey olduğunu bilmiyodm bir kayptan sonra herseyi öğrendk öğreniyorzda:) bn iyim cnm şükür. biraz ramazan yoruyo ama yinede iyim. ewet çalısmalara devam bakalm fırsat buldukça artk zor oluyo ama yinede fırsatlar yaratıyorz. eşim gececi suan vardiyeli çalısıyo. bn güzndz işe gidiyorm bi sekl yine fırsat oluyo işte :) olduğu kadarıyla artk tatlm zor oluyo ama katlanyorz. inş. verebilrm güzel haberleri bu ay biraz zor gibi ama bakalm. temmz sonu reglle günüm bakalm ne olucak cnm...

Sorma canım ya yasamadan insan detaylari bilemiyormus eskiden hamileyim diyen hamile olur bebegi olur falan o kadardı ama simdi ne ne zaman oluyor neler olabiliyor hem yasiyor hem de okuyoruz gerçekten mucize bir olay bu.
inşallah guzel haber alicaz senden de sağlıklı olsunlar da bir iki ay beklemissin onemli degil

Alisana kadar duzenin kacar biraz tatlim haftaya daha iyi olursun bence halsizligin yeterli beslenememenden bence canim

:9::9::9::9: çok güldüm neye diyceksin

''Alisana'' yı ''Ali sana'' diye okudum orda baya bi kaldım eşimin ismini soylemişmiydim acaba diye :1::1::1: sonra cümlenin tamamını

okuyunca işi çözdüm :9::9::9:

ondan sonrada bi şarkı vardı o geldi aklıma ''bana herşey seni hatırlatıyor'' durum o kadar vahim :9::9::9::9::9::9:

aslında dün sahurdan sonra farkettim nerdeyse sırf protein tüketmişim ondan halsizlik olur mu acaba

iftarda et yoğurt
sahurda yumurta peynir

Yok olmaz iyi yapıyorsun.

Su tüketiyor musun? Susuzluk halsizlik yapar ki zaten uzu süre susuz kalıyorsun önemli olan protein alman zaten

''Alisana'' yı ''Ali sana'' diye okudum orda baya bi kaldım eşimin ismini soylemişmiydim acaba diye :1::1::1: sonra cümlenin tamamını

ondan sonrada bi şarkı vardı o geldi aklıma ''bana herşey seni hatırlatıyor'' durum o kadar vahim :9::9::9::9::9::9:

Ooo aşktan yananlar var içimizde.

:9::9::9::9::9::9::9: ciddi misin ı larim i çıkıyor bazen :9::9::9: ama özlem hadsaffada anlaşıldı:9:

White,

Ben ilk hamileliğimde çok cahilmişim. Bir hamile kalınır biliyordum bir de doğum yapılır. Aradaki milyon tane ihtimalden haberim bile yoktu. Artık milyonda olaydan biri başına gelmiş biri olarak şimdi ise tırsağım.

White,

Ben ilk hamileliğimde çok cahilmişim. Bir hamile kalınır biliyordum bir de doğum yapılır. Aradaki milyon tane ihtimalden haberim bile yoktu. Artık milyonda olaydan biri başına gelmiş biri olarak şimdi ise tırsağım.

Aynen canım ben de oyle kendi organimi tanimiyormusum resmen simdi ultrason okumayı bile öğrenir oldum

Ben de 1litre anca bazen o bile olmuyor :50:

sanırım hamilelikte dahada önemlidir su dikkat et canım

O zaman uzun süre aç kalmanın verdiği halsizliktir. Bana sorarsan gayet iyi proteinden gerisi yalan bence.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hımm tamam o zamn dediğin gibi

Aynen canım ben de oyle kendi organimi tanimiyormusum resmen simdi ultrason okumayı bile öğrenir oldum

:53::53: vay canınaaa bende bi hamile kalınır bi de doğar biliyorum hala :9:

sanırım hamilelikte dahada önemlidir su dikkat et canım

hımm tamam o zamn dediğin gibi

:53::53: vay canınaaa bende bi hamile kalınır bi de doğar biliyorum hala :9:

Yaa normalde cok içerim zaten ama su ictim mi cikariyorum hemen hele sabah gecen sabaha karsi uyandım nasıl susamisim dedim yatıyorum nasılsa bi yudum icer uyurum ne mumkun icmemle banyoya gitmem bir oldu:31:

Yaa normalde cok içerim zaten ama su ictim mi cikariyorum hemen hele sabah gecen sabaha karsi uyandım nasıl susamisim dedim yatıyorum nasılsa bi yudum icer uyurum ne mumkun icmemle banyoya gitmem bir oldu:31:

anladım cnm ee nolcak boyle ne zaman geçecekmiş bu bulantılar dr bişey dedimi

Back
X