- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Hoşgeldin. Nasılsın? Aaa niyeki??? Elmayı hiç sevmem. Diğerlerini yiyeyim bari.
kışın elme yemiosan mandalina portakal ye sende:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin. Nasılsın? Aaa niyeki??? Elmayı hiç sevmem. Diğerlerini yiyeyim bari.
hergün yemeyin ewet iyi bnde yedim ama hergun deil iim cnm sen nasılsın kızım ii allaha şükür bi sorunu yokta geceleri uyunuyor![]()
Evet ya gebelikte çalışmak zor bence,ben o konuda şanslıyım yemeğimi kendim yapıyorum ama gün içinde istediğim zaman tabi,çalışmanın da avantajı istediğini alabiliyorsun işte rahat rahat hem artı hem eksi ikisinde de
Maşallah kızına.Olsun o kadar annesi.
Evet ya gebelikte zor gerçekten çalışmak sen şanslısın. Aman White boşver borç gırtlağa kadar yine her istediğini alamıyorsun.![]()
Evet ya gebelikte çalışmak zor bence,ben o konuda şanslıyım yemeğimi kendim yapıyorum ama gün içinde istediğim zaman tabi,çalışmanın da avantajı istediğini alabiliyorsun işte rahat rahat hem artı hem eksi ikisinde de
dün tam 1 aylık oldu teyzeleri:)))))
Maşallah kızına.Olsun o kadar annesi.
Evet ya gebelikte zor gerçekten çalışmak sen şanslısın. Aman White boşver borç gırtlağa kadar yine her istediğini alamıyorsun.Keyfini çıkar evin.
![]()
aynen cnm artısı bi parasal yönden işte. ama eksisi çok. işten çok ewde yoruluyorm we ewn işi hiç bitmiyo. neyseki az kaldı 1 2 ay daha sıkıym kendimi
kışın elme yemiosan mandalina portakal ye sende:)))
Günde rahat 1 kg mandalina yiyiyorum.
Maşallah topiğimizin tek çiçeğine.![]()
![]()
olsun çalışmasan daha kötü olurdu öyle düşün
kızlar bn az çıkıyorm biraz işler war sonra grşrz yine. k.i.b hoşçakalın şimdilik.
kızlar bn az çıkıyorm biraz işler war sonra grşrz yine. k.i.b hoşçakalın şimdilik.
Görüşürüz canım ben de hazırlanıcam doktor için yavaş yavaş öpüyorum hepinizi![]()
Bizim kızlar yine yok![]()
kızlar yaa bi ara su videoya bakın süper tatlı bnlar yaa :)) Kadının Gazetesi - Kendilerini anne karnında sanan ikizler
Ahh kuzularım yaa Ya Rabbim nasıl bir güzelliktir bunlar çok tatlılar
İyiyim canım ben de dün doktora başladık iyiydi gittiğim doktoru da tanıyormuş zaten bundan sonra rutin kontroller yapıcaz dedi,Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alana kadar
sen nasılsın,test sonucun çıktı mı?gördün mü bebişini
bnde bayldm onlara cnm nasıl banyo yapıyolar:) güzl tatlm sevndm inş. sonuna kadar memnun kalrsn bndan. gittim hastaneye cnm ama doktordan hiç memnun kalmadm ne kadar cins bir doktor erkk çok genç ama tersn tekydi. sn sordukça cevap weriyo uyuz. göremedm bebeğimi kendine doğru çevrmşti. bnde tekrr cinsiyetini sordm bakalm ne dick diye erkk dedi. nasıl diyorm verdiği cewap kolu bacağı war işte normal. hee iyi dedim warsa. aslında dicektm snde de war ama beyn yok. sağlık ocağnn yaptığı testi gösterdm dahiliye ye gitmn gerekyo dedi biz bakmıyorz dedi cnm. bnde haftaya çarsambaya randewu aldm o zamn yaptırıcm. sinirden seker yüklemesini soramadm ne zamn gelym diye orada sıra oluyo ya. 1 ay sonra çağırdı bakalm o zamn gidicz cnm.