Sorayım canım.
Ben de 10 kilo aldim ama hic almis gb hissetmiyorum karnim disinda![]()
![]()
![]()
Sen zaten zayıftın. Alsanda belli olmuyordur sende. Bende dombiktim alınca hemen farketti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorayım canım.
Ben de 10 kilo aldim ama hic almis gb hissetmiyorum karnim disinda![]()
![]()
![]()
Sen zaten zayıftın. Alsanda belli olmuyordur sende. Bende dombiktim alınca hemen farketti.![]()
Yok be canim kilo vercem diye uğraştım o kadar baksanaboydan biraz avantajim var sadece
Amaaan aldığımız kilo olsun veririz![]()
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bu topiğin devamlılığını sağlamamız lazım.![]()
hiçbir hedefe ulaşan olmasa da surdurmemiz gerel dogum sonrası kilolar için
Ayy iyiki geldin White çok canım sıkılıyordu. Hem topiği terkettiniz diye hem de işte çok bunalıyorum.
merhaba arkadaşlar nasılsınız..kızkardeşim de hamile 7.ayı geçti onun da..doğumu için yanına gidicem şubat ayında....kızımız olucak Allahın izniyle..inşallah hamile arkadaşlar ve kardeşim sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alırlar.
Maşallah canım benimle aynı gb.o zaman kardeşin nasipse bizim de subat ortası, saglikla kucağımıza alabilelim inşallah. Tez vakitte Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim..nasipse şubat sonu gibi olacak inşallah.şubat ayına girince bavulumu hazırlamaya başlıycam :))
Sezeryan mı olucak kardeşin karar verdi mi?çok mu mesafeniz şimdi doğumdan sonra da geri dönmek zor gelir sana
Normal doğum istiyor ama bakalım hayırlısı neyse o olsun..evet aramızda epey mesafe var.. ben istanbul o balıkesir de yaşıyor..kısmetse 10 gün kadar kalmak istiyorum..zor olacak gerçekten..2 kardeşiz biz ..çok özlüyorum onu bir de bebeği gördükten sonra özlemim 2 olacak![]()
Anlayabiliyorum seni benim de yeğenim var ilk doğduğu zaman başka şehirdeydiler sonra İzmir e taşındılar da sürekli görüşüyoruz,biraz zor olucak senin için de bırakıp dönmek.Hayırlısı olsun kardeşin için de inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini
Nbr cnm naslsn. Bebs nasl
İyiyim canım sen nasılsın?
Senin minik oğlun nasıl? Biliyor musun bilmiyorum White hastanede sancıları başladığı için hastanede tutuluyor.