Tanıdıklar var diye buraya bu derdimi asla yazmam kesin benimle dalga geçerler diye düşünmüştüm ama, eşim dinlemekten sıkıldığı için mecbur yazacağım.
Arkadaşlar ben çok ileri düzeyde takıntılı bir insanım.
Komik bulanlarınız olacaktır ama birinde bir hastalık duysam 3 gün boyunca o hastalık belirtilerim var mı diye sık sık nete bakarım.
Gençlik dönemlerimde dövmeler yaptırmıştım mesela. O zaman böyle takıntılarım yoktu.
Şimdi ara ara aklıma geliyor ulan ya o iğne 2. Kez kullanılıyorsa hasta olmuşsam diye.
Biri bir şey söylesin aman aman sürekli aklıma gelir, düşünür kendimi yıpratırım.
Burada olumsuz yorumlar geliyor ya, rüyama dahi girdiği olmuştur, bu kadın niye bana böyle dedi diye.
Asla sabredemem..
Adamla tartışsam kendimi yerim her zaman ilk konuşmaya çalışan ben olurum. sinirden oturur ağlarım.
En ufak kavgada ayrılacağız sanarım.
İşimde aynı şeyler..
Ha son sınıfta memur olsam kesin memuriyetim yanar öyle şanssızım diye de üzüldüğüm bir dönem olmuştu. Bayağı bayağı kompleksliyim yani.
Eşimle tartışsam işime odaklanamam düşünün. Bir yere çarparım korkusuyla araba kullanamam, şehir içinde 50 yi asla geçtirmem yanımdakine. Tanımadığım numara arasa şahsi hattımdan; bu kim, niye arıyor diye bütün programlardan kim olduğunu bulmaya çalışırım.
Hele siyasi konular off off, 10 yıl sonrayı düşünüp bütün günümü zehrederim.
Şimdi yine hastalıklar var mı diye kontrol etmek istiyorum ama lösemi, meme kanseri işte bunların hepsini ortaya çıkaracak bir test var mı sağlıkçı arkadaşlar yardımcı olsanız?
Bir de ben psikoloğa da gidiyorum, pek bir ilerleme hissedemedim. Ama o bende ilerleme görüyor ve birçok insanın bu derece takıntıları olduğunu söylüyor.
Benim gibi olan var mı, ne yapacağım ben??
Bak yine bir haber izledim çok mutsuz oldum ya..