atlamadan önce esne biraz yoksa zorlanırsın ben öncedende atlıyodum ama spora başlayınca daha iyi oldu hem eğlenceli hemde vücudun her kısmını çalıştırıyo hızlı tempoda 500-600 kalori yakıyosun terlememek mümkün deil zaten tavsiye ederimHırslandım bende ip atlayacam hemen ip almaya gidiyorum:))
Aferin böyle devam :)) karanfilli limonlu cayın ne gibi bir etkisi var?
Dün akşam bir ince dilim pasta kaçırdımcidden hiç aç kalmadım sadece canın bazen farklı şeyler çekebiliyo evde ailen tatlılar börekler yerken senin yememen biraz kötü ama ilerde zayıfladığında güzelce yiyebiliceğini biliyosun tabi aşırıya kaçmadan
Evet bende duymuştum bunu ama ben şekersiz kahve içemeyeceğim için hiç bulaşmıyorum :)Kızlar slm bende günde 1 kez falan türk kahvesi iciyorum metabolizma yi hızlandırıyor die okumuştum
bende kaçamak yapınca hemen ip atlıyorum işte pasta 300-400 kaloriyse yakınn kızlarDün akşam bir ince dilim pasta kaçırdım
Ama bizim evde çok fazla kıymalı pizza tarzı şeyler yapılır. O zamanlar iradeli olabilirsem tutmayın beni
Kızlar bende elimden geleni yapıyorum ve faydasını gordugumu düşünüyorum ben sabah süt yerine şekersiz kahve içiyorum gece yatmadan öncede pulbiberli limonlu yoğurt yiyorum ve kendimde iyi şeyler olduğunu hissediyorum pazartesi ni iple çekiyorum
kızlar herkese günaydın nasılsınız heyecan başladı değil mi pazartesiye az kaldı.akşam 19,00 da az barbunya salata yapmaya üşendim lorlı biber vardı çok az da ondan yedim bir dilim tam buğday ekmek yedim bu kadar meyveyi yemedim yatmadan önce yeşil çay içtim.Sabah 7,00 da elma sirkeli ılık su 7,35 yarım yağlı süt içtim bu sabah yürümedim kahvaltı 8,45 te peynir üstüne kekik maydonoz yeşillik iki dilim ekmek küçük ama şekersiz çay bu kadar benim de güzel gidiyor bakalım pazartesi ne olcak
Sirke kokmuyor mu? Ben hiç dokunmuyorum ona
Bazı bitkileri çay olarak içmek açlık krizini bastırır ve kilo vermenize yardımcı olur.İştah kesici çaylarnelerdir? makalemizde iştahı kapatan, uzun süre tok hissetmenizi sağlayabilecek çaylara yer verdik.Bitkisel çaylar ayrıca sağlık için de çok mühimdir. Fakat mide bulantısı, baş dönmesi gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için bu çayları aç karına içmeyin.Aferin böyle devam :)) karanfilli limonlu cayın ne gibi bir etkisi var?
Ben bugün köfte değilde döner yiyeyim dedim. salata döner ayrı ayrı koyun gönderin dedim. dürüm yapıp göndermişler :) bende plastik kaba dürümün içindekileri döktüm ekmeğim vardı zaten öyle yedim
benim tarifte öleydide onu bulamadım bunu kopyaladım :) ben elma yiyemiyorum dişlerim kötü oluyo içim gıcıklanıyo en azından vitaminini böle alırım dedim :) sonucta kilo aldıran bişe yok :)ben bu karışımı denemiştim ama 1,5 litreye düşene kadar kaynatın demiyordu benim tarifimde sadece elmalar pörsüyene kadar kaynatılıyor ve sıcak yada soğuk yemeklerden önce içiyordum faydasını gördüm mü bilmiyorum çünkü evet kilo vermiştim ama yaptığım diyetten mi yoksa ondan mı bilmiyorum diyetle birlikte uygulamıştım bide bunun içine biberiye katılanı var onu denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?